Şimdi Ara

700.000 - 850.000 TL Araba arıyorum kararsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2017 yılının sonlarında ehliyet sahibi oldum ve o günden beri araba kullanmadım. Yeni bir araba arayışı içerisindeyim fakat kafam çok karışıyor. Otomatik ve 2020 yılı ve üzeri temiz bir araç arıyorum. Genelde şehir içi kullanım olacak arada bir balıkesirden istanbula gidip geleceğim. Performans beklentim çok fazla değil ama almışken de en iyisini almak için araştırmalar yapıyorum.

Şu ana kadar 2-3 araba arasında kaldım bunlar;

1. Renault Clio 1.0 Tce Icon
    2. Hyundai i20 1.4 Mpi Style
    3. Opel Corsa 1.2 Elegance

Amacım bu alacağım araçta 1 sene araba kullanmayı öğrenmek olacak ve 1-1,5 sene sonra satıp değiştirmeyi düşünüyorum. Bu yüzden ticareti hızlı olan arabalara baktım.

Sizce bu 3 araçtan hangisini tercih etmeliyim ? Veya daha iyi seçenekleriniz varsa duymaya ve araştırmaya hazırım.

İlginize ve alakanıza şimdiden teşekkür ediyorum ve iyi forumlar diliyorum.

• dolu dolu egea 1.6 dizel otomatik hb kasa çokta yakışıklı

• Egea hiç düşünmedim. Biraz bakayım fakat bu saydığım 3 araba bana imaj olarak daha yakışıklı geliyor  

• 2021 ibiza olabilir. tipi güzel, performansı muhteşem, sınıfına göre arka koltuk diz mesafesi de şaşırtıcı derecede iyi gelmişti bana.

• Sanırım clio'ya daha sıcak bakmaya başladım icon paketin içinin doluluğundan dolayı. Yine de sunduğunuz araçlara da bakıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.