Şimdi Ara

KUMHO mu? PETLAS mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
45.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım Opel vectra 2004 model. üzerindeki lastikler EBAT 215/55/16. Şimdi lastik değiştireceğim ve kumho hakkında olumlu yorumlar duyuyorum, fiyat olarak ta çok uygun. bugün adana da bir bayi 190 TL ye bıraktı tanesini. Michelin, continental, lassa, goodyear markaların fiyatları 320TL - 360 TL arası değişiyor. Alıp kullanan arkadaşlarım ne dersiniz? Takım olarak kumho 760 TL. diğerleri 1300TL %50ye yakın bir fiyat farkı var. Aracım 1400 kilo civarı. Sizce kumho alsam bir sorun yaşarmıyım beni memnun eder mi? Kumho sert lastikmi yumuşakmı ? baktıgım model kumho KH31. Bunun dışında PETLAS hakkındaki yorumlar nedir? kumho ve petlas kalite bakımından nasıldır? bilenler kullananlar yardımcı olursa sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kumho mu? Petlas mı?

Lastik seçimi, aracın performansı ve güvenliği için çok önemlidir. Kumho ve Petlas, Türkiye'de en çok tercih edilen iki lastik markasıdır. İşte bu markaların karşılaştırması:

Kumho

• 1960 yılında Güney Kore'de kurulan birinci sınıf bir lastik üreticisidir.
    • Performans, konfor ve dayanıklılık sağlayan yüksek kaliteli lastikler üretir.
    • Yaz, kış ve dört mevsim lastikleri dahil olmak üzere çok çeşitli lastik türleri sunar.
    • Kumho, Lassa ile birlikte Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye aittir.

Petlas

• 1976 yılında Türkiye'de kurulan önde gelen bir lastik üreticisidir.
    • Binek araçlardan ağır ticari araçlara kadar çok çeşitli araçlar için lastikler üretir.
    • Petlas, güçlü ve dayanıklı lastikler üretmesiyle bilinir.
    • Özellikle off-road ve ticari araç lastikleri alanında uzmanlaşmıştır.

Kumho mu Petlas mı?

Hangi markanın senin için daha uygun olduğuna karar vermek, ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır.

• Performans ve konfor arıyorsan Kumho daha iyi bir seçim olabilir.
    • Dayanıklılık ve uygun fiyatlılık önemliyse Petlas iyi bir seçenek olabilir.
    • Off-road araçlar veya ticari araçlar için bir lastiğe ihtiyacın varsa Petlas daha uygun olacaktır.

Kumho mu Lassa mı?

Kumho ve Lassa, Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye ait iki lastik markasıdır. Kumho genellikle daha yüksek performanslı ve daha pahalıyken, Lassa daha uygun fiyatlı ve daha dayanıklıdır.

Kumho mu Riken mi?

Kumho ve Riken, farklı segmentlerde lastikler üreten iki markadır. Kumho birinci sınıf bir lastik üreticisiyken, Riken orta sınıf bir markadır. Kumho lastikleri genellikle daha iyi performans sunar ancak daha pahalıyken, Riken lastikleri daha uygun fiyatlıdır.

Kumho vs Petlas

Hem Kumho hem de Petlas, Türkiye'de saygın lastik markalarıdır. Hangi markanın senin için daha uygun olduğuna karar vermek için ihtiyaçlarını ve tercihlerini göz önünde bulundurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2-3 sene petlas kullandım gayet iyi. Geçen ay fiyatlarına baktım, yanlış hatırlamıyorsam 165 tl civarıydı. 190 çok değil mi?
  • caner88 C kullanıcısına yanıt
    Kumho ku31 modeli sanırım dediğimiz lastik ben de alacam ama sert yazmışlar kullananlar.pek yorum bulamadım aslında...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

2-3 sene petlas kullandım gayet iyi. Geçen ay fiyatlarına baktım, yanlış hatırlamıyorsam 165 tl civarıydı. 190 çok değil mi?

petlas için bir fiyat araştırmadım sadece internette gezinirken tavsiye gördüğüm için yazıp danışmak istedim. 165 TL olan 215/55/16 ebatlarında mı ?
    Evet o ebatlar içindi ama güncel fiyatları bilmiyorum tabi, ben de haftaiçi almayı düşünüyorum, o zaman tekrar araştıracam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Kumho ku31 modeli sanırım dediğimiz lastik ben de alacam ama sert yazmışlar kullananlar.pek yorum bulamadım aslında...

Bende araştırıyorum fiyatlar makul geldiği için. Ama dediğiniz gibi sertse vazgeçebilirim.
  • Bende aynı kararsızlığı yaşıyorum açıkçası kumho yada Marshall ikisi de aynı birde petlas var tabi benim petlas desen olarak, kalite olarak hoşuma gitti kendim de kullanıyorum ama marshal daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 21 Aralık 2014; 23:26:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lassa mı michelin mi?
    14 yıl önce açıldı
    Falken mi ? Hankook mu?
    3 yıl önce açıldı
    Nokian mı hankook mu ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben falken toyo kumho ve petlas üzerine yogunlastim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Diğer ikisini bilmiyorum, kullanmadım daha önce ama petlastan memnundum, yine petlas düşünüyorum.
  • Arkadaşlar ucuz lastik alıp bir hata yapmayın
    Bridgestone continental michelin gibi markalar alın
    Ucuz alıp taş gibi lastiklere binmeyin

• Petlas diyorum çünkü Adamlar reklamlarında bile yerli araç olan fluence kullanıyorlar yeri malı candır

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Bende aynı kararsızlığı yaşıyorum açıkçası kumho yada Marshall ikisi de aynı birde petlas var tabi benim petlas desen olarak, kalite olarak hoşuma gitti kendim de kullanıyorum ama marshal daha ucuz

Kullanmakta olduğunuz petlas mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-NZ-93

Petlas diyorum çünkü Adamlar reklamlarında bile yerli araç olan fluence kullanıyorlar yeri malı candır

Reklamlara hiç güven olmuyor, Reklama bakacak olsak tüm lastikler en iyi kalitede :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Arkadaşlar ucuz lastik alıp bir hata yapmayın
    Bridgestone continental michelin gibi markalar alın
    Ucuz alıp taş gibi lastiklere binmeyin

Emin olun ki herkes ister en kaliteli lastiği kullanmayı. Ama dediğiniz markalar fiyat olarak 1300-1400 TL arası bir fiyat. Bu haliyle bana çok geliyor. O yüzden daha uygun fiyatlı olanlara yöneliyorum.
  • 205 taban alırsan daha uygun fiyat ve bol çesit bulursun. Ağırlığına görede ideal ölçüdür. Tabi lastiklerin dördünüde değişeceksen

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

205 taban alırsan daha uygun fiyat ve bol çesit bulursun. Ağırlığına görede ideal ölçüdür. Tabi lastiklerin dördünüde değişeceksen

takım olarak değişeceğim. Evet 205 ebatlar çok daha uygun.tüm lastiklerde 205 ten 215 ebata geçince fiyatlar çok yükseliyor. Fakat orjinal ebatlarını bozmak istemiyorum. O yüzden 215/55/16 bakıyorum.
  • Falken de tartışılırsa faydalanırız biz de...
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Kumho lastik 2014 2015 lastikleri olarak bu markalarla kapışacak bi segmente geldi. Aynı kaliteyi alıp 2 katı para niye veresin ki ?
  • kumho al geç.bütün kore kumho kullanıyor.

yok param var rahatsız olurum diyorsan bridgestone,michelin,continental.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.