Şimdi Ara

KUMHO mu? PETLAS mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
45.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yıllardı nokianın en iyi kış lastiği oldugunu düşünüyordum bu hafta continentalin 205/55/16 kış lastiğini aldım kesinlikle nokiandan daha iyi (nokian:petlas, lassa vb lastiklerden kıyaslanamıyacak kadar iyi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKTAN06 -- 25 Aralık 2014; 19:29:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Evet ebatim uyuyor.205/55/16.721/731/741 arasında kararsız kalıyor insan.711 v desenli asla düşünmüyorum.

Etiket bilgisine göre 721 daha mantıklı
    ama patlasa da gidebilen run-flat modeli 741 de var. Bence güvenlik çok daha önemli.
    http://www.lastikcim.com.tr/Petlas-Velox-Sport-PT741-20555R16-94W-RF,PR-13253.html
    http://www.petlas.com.tr/tr/etiketx.php?i=5220&l=8
    http://www.lastikcim.com.tr/Petlas-Velox-Sport-PT721-20555R16-91H,PR-14429.html
    .
    not, uygun fiyatlı lastikler; tanesi 400-500 lira olan 17-18-19" gibi büyük ebat için mantıklı.
    yoksa 205/55r16 gibi ebatlarda her marka uyguna bulunabiliyor.
    geçen yıl bir akrabamıza goodyear efficientgrip performance modelini pazarlıkla 750 liraya almıştık. Çok memnun.
    http://www.lastikcim.com.tr/Goodyear-Efficientgrip-Performance-20555R16-91V,PR-1215.html

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    tesekkür ederim tekrar....goodyear,continental,michelin,bridgestone gibi genel kabul görmüş kaliteli lastiklerde iyi bir kampanya bulursam zaten kaçırmam.
    f/p lastik bakıyorum...sizin fikirlerinize hep değer veririm.daha önce miele süpürge ve fissler düdüklü tencere almıstım değerli yorumlarınızla ki ikisinden de çok memnunum.şimdi f/p seceneklerini sıralıyorum.
    1-petlas 721/731 ya da 741(fiyat farkı yoksa 741 tercih edeceğim)
    2-starmaxx(model numarasını bilmiyroum ama yukardaki petlasların aynısı baska isimle satılıyormus ..)
    3-falkez ze914
    4-debica passio
    5-dunlop(150 tl yi gecmeyen modeliydi)
    6-hankook ventus prime2
    7-nokian line

kumho ku31 cok iyi fiyatı var ama direk eledim düşünmüyorum.
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Petlas 731 ve debica listeden silinebilir.
    bence bahsettiğim goodyear efficientgrip performance 200 liraya alınabilirse başka bişeye bakma derim.
    şuna da dikkat et her markanın dandik eco ürünleri bulunuyor, onlardan uzak dur.

• 205 55 16 olmak kaydıyla...

1. goodyear uygun düşerse öncelik onun...>200tl
    2. kumho kh27........................................>170tl
    3. Falken.................................................>150tl
    4 .Kumho Ku31>>100 tl n bile altına alınma şansı var...

şeklinde bir sıralama yaptım.....
     KUMHO mu? PETLAS mı ? KUMHO mu? PETLAS mı ? KUMHO mu? PETLAS mı ? KUMHO mu? PETLAS mı ?

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    Petlas 7 serisi ve hankook bu sıralamada nerede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Petlas 7 serisi ve hankook bu sıralamada nerede?

Petlasın etiket değeri ve fiyat olarak kumho ku31den kötü..(velox değil imperium, V desen zaten istemiyorum)

hankook da bence pahalı, o paraya goodyear alırım diye eklemedim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Evet imperum ben de istemiyorum.volex pt721 ve pt741 aklımda .ayrıca debica ve dunloplar var hepsiburadaya da 140 TL civarı bunlara ne dersiniz...

• quote:

Evet imperum ben de istemiyorum.volex pt721 ve pt741 aklımda .ayrıca debica ve dunloplar var hepsiburadaya da 140 TL civarı bunlara ne dersiniz...

dunlop lar için hiç iyi yorumlar okumadım dunlop alacağıma ku31 alırım hiç olmazsa param cebimde kalır,

debica kış lastiğini biliyorum hiç yaz lastiği olarak incelemedim....

aynı şekilde petlası da hep kış lastiği olarak kullandım ve memnun kaldım, ayrıca bu pt serilerinin fiyatı yine 180-200 bandında...
    Evet 180 TL üzeri olunca Goodyear eg conti ve nokian gibi lastikler de alınıyor...su falken ze914 nasıl acaba?

falken beğeniliyor okuduğum yorumlarda gördüğüm kadarıyla....
  • Kumho ecsta spt ku31

• n11 sitesinin kupon kampanyasıyla aşağıdaki lastiği tanesi 105 tl den aldım,

yani 420 tl...

paraf kartımla %5 de oradan gelme durumu var, 20 tl yani lastik başına 5 tl daha indirimle toplam 400 tlye gelecek...

lastik kumhonun çok tercih ettiğim bir modeli değil ama bu fiyata 2.el bile yok...

http://www.n11.com/kumho-20555-r16-91v-ecsta-spt-ku31-2014-tarihli-P41104971
    Hocam güle güle kullan.aklındaki modellerden biriydi ama hakkındaki yorumlar çok olumsuzdu o sebeple falken ze914 aldim hepsiburadadan.

Güle güle kullanın aracımda ZE914 var. Herhangi bir eksiklik hissetmedim. Sonbaharın başında toplamda 4 tanesini 700.-TL ye taktırmıştım. Ebat 215/55/16. Sizde ebat ve fiyat paylaşabilir misiniz?
  • soskay S kullanıcısına yanıt
    Ebat 205/55/16 fiyat 149 TL hepsiburada.

sizde güle güle kullanın....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.