Şimdi Ara

KUMHO mu? PETLAS mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
45.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: logaritmalı

Kumho lastik 2014 2015 lastikleri olarak bu markalarla kapışacak bi segmente geldi. Aynı kaliteyi alıp 2 katı para niye veresin ki ?
    petlası bilemiycem hiç kullaamadım ancak eski aracımdada şimdikinde kumhonun ku31 ecsta spt sini kullanıyorum çok memnunum .tek eksisi lastiğin dişleri biraz erken eskiyor. tutuşu güzel.michelin energy den sonra yol tutuş farkını hissediyo insan :) tabiki çok daha iyileri vardır ama düşük fiyat segmentinde iyi.
  • Bencede 205/55/16 bak. Dunlop 145 lira. Kumho 120 lira.
  • Petlas bakiyordum bende. Ancak etiket degerleri konusunda kumho uzerine yogunlastim. Kumho bayilerini aradim. Hicbiryerde lastik bulamadim. 2015Te gelecek diyorlar. Su sene bir dolsunda tekrar arayacagim
  • Hocam bende petlas aldim gecen ay adanadayim 165 70 13 90tlye aldim tanesini. Valiliğin karsisinda starmaxx bayisindrn aldim. Fikir olsun diye yazdim.
  • Yukarıda bahsedilmiş, kumho ku31, kw31 ve kh31 farklı modeller mi yoksa yanlış mı yazmış arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Hocam bende petlas aldim gecen ay adanadayim 165 70 13 90tlye aldim tanesini. Valiliğin karsisinda starmaxx bayisindrn aldim. Fikir olsun diye yazdim.

teşekkür ederim. Bilgilendirme için. Nasıla peki memnunmusunuz sertlik yumuşaklık nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2X2

Yukarıda bahsedilmiş, kumho ku31, kw31 ve kh31 farklı modeller mi yoksa yanlış mı yazmış arkadaslar ?

benim Araştırdığım model şu
     KUMHO mu? PETLAS mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Petlas bakiyordum bende. Ancak etiket degerleri konusunda kumho uzerine yogunlastim. Kumho bayilerini aradim. Hicbiryerde lastik bulamadim. 2015Te gelecek diyorlar. Su sene bir dolsunda tekrar arayacagim

siz hangi ebatta bakıyorsunuz? Kumho ile petlas arasında gidip geliyorum karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner88

quote:

Petlas bakiyordum bende. Ancak etiket degerleri konusunda kumho uzerine yogunlastim. Kumho bayilerini aradim. Hicbiryerde lastik bulamadim. 2015Te gelecek diyorlar. Su sene bir dolsunda tekrar arayacagim

siz hangi ebatta bakıyorsunuz? Kumho ile petlas arasında gidip geliyorum karar veremedim.

195 / 60 / 15 bakiyorum ben hocam. B B 67db degerleri. Petlasin daha dusuk malesef.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Kumho alırım ben olsam.

• quote:

quote:

Yukarıda bahsedilmiş, kumho ku31, kw31 ve kh31 farklı modeller mi yoksa yanlış mı yazmış arkadaslar ?

KUMHO mu? PETLAS mı ?

Hocambu ddeğerler hiç iyi değil başka modele yönelin derim
    Petlas tavsiye ederim çoğu hamurunu kullandım model olarak aklimda yok ffakat hepsi güzeldi.
    Ben seyi anlamıyorum Bridgestone Fiyatları ortaydi nasıl conti ile eşit çıkıyor fiyat.

• Kh 31 için çabuk sertleşiyor eleştirisi var, aynı oranda da konforsuzluğa sebep oluyormuş, 30000 km.lerden bahsediliyor. Ben Kh 27 modelini kullanıyorum çok memnunum, yumuşaktve sessiz bir lastik ama daha bin km yaptım, uzun vadede ne olur bilmiyorum. Petlas kullanmadım ama çevremde kullanan var ve memnunlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Hocam bende petlas aldim gecen ay adanadayim 165 70 13 90tlye aldim tanesini. Valiliğin karsisinda starmaxx bayisindrn aldim. Fikir olsun diye yazdim.

teşekkür ederim. Bilgilendirme için. Nasıla peki memnunmusunuz sertlik yumuşaklık nasıl

Ben memnunum fiyat olarak ta uygun diğer markalar 120den asagi değil. Bir kac ay önce arkadasta aldi oda mmemnun1 yyolda yol yardim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

quote:

KUMHO mu? PETLAS mı ?

Hocambu ddeğerler hiç iyi değil başka modele yönelin derim
    Petlas tavsiye ederim çoğu hamurunu kullandım model olarak aklimda yok ffakat hepsi güzeldi.
    Ben seyi anlamıyorum Bridgestone Fiyatları ortaydi nasıl conti ile eşit çıkıyor fiyat.

Alıntıları Göster
    petlasın bir yıl 175/70/13 kullandım , bir yıldır da 205/55/16 yazlık-kışlık lastiklerini kullanıyorum gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_b_68 -- 22 Aralık 2014; 12:51:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m_b_68

petlasın bir yıl 175/70/13 kullandım , bir yıldır da 205/55/16 yazlık-kışlık lastiklerini kullanıyorum gayet memnunum.

Alıntıları Göster
    çok ucuz lastiklerin ömrü kısa oluyor, büyük markalar ise çok pahalı.. PETLAS aralarda bi yerde, kumho'dan daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

çok ucuz lastiklerin ömrü kısa oluyor, büyük markalar ise çok pahalı.. PETLAS aralarda bi yerde, kumho'dan daha iyi

Alıntıları Göster
    Kararlar Petlas tan yana. Kumhoyu eledim Petlas alacağım.
  • quote:

size üstte verdiğim linke bakmamışsınız anlaşılan....

Kumhonun kh27 ecowings modelini de bir araştırın derim...

KUMHO mu? PETLAS mı ?

KUMHO mu? PETLAS mı ?

@eren15935

• Kumho...koreli kazansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

size üstte verdiğim linke bakmamışsınız anlaşılan....

Kumhonun kh27 ecowings modelini de bir araştırın derim...

KUMHO mu? PETLAS mı ?

KUMHO mu? PETLAS mı ?

@eren15935

Hocam bana diyorsan kumhoyu ekledim listeme. F/p olarak guzel lastik. Ama henuz hicbiryerde yok

• Baktığınız ebatta falken z914 etiket değeri
     KUMHO mu? PETLAS mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.