Şimdi Ara

550 lira civarı telefon önerisi lütfen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android sistemli olsun istiyorum. Ekranı geniş, dokunmatiği iyi, kamerası ortalama, interneti hızlı, uzun pil ömrü ve diğer güzel özelliklerle bir telefon önerirseniz sevinirim.

Aklımda htc wildfire, galaxy gio, ace, ideos x5 ve experia var. Önerierlinizi sebepleriiyle tavsiyelerinizi bekliyorum..

650 liraya kadar çıkabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 18 Şubat 2012; 22:19:22 >

• Hazır benzer bir konu varken yazayım bende kirlilik olmasın.bende bir telefon bakıyorum.Şu aralar aveanın 1gb internetli paketine geçmeyi düşünüyorum.Dolayısıyla benim n73 değişse olur yani..:)

Beklentilerim en az 3,5" olsun.
    GPS,Flash,ICS desteği olsa iyi olur.

Fiyat olarakta 450-600 arası düşünüyorum.

Laptop sahibi olduğum için evde falan çok fazla kullanmıcam net için genelde üniversitede canım sıkılınca falan kullanırım.Önerileri ve nedenler yazarsanız iyi olur...
  • Evet tavsiyeleri önerileri bekliyorum..
  • Galaxy ace en iyisi.
  • Neden? Bataryası nasıl?
  • ace en iyisi değildir x5 daha iyidir ama kronik sorunları vardır
  • Dokunmatik + android bir telefon istiyorsan, uzun pil ömrünü unutman lazım. Yada uzun pil ömrü derken neyi kastettiğini açıkla bence. Yeni dokunmatik cihazlarda kullanıma da bağlı olarak 1ile 2 gün arası dayanması uzun ömürlü pil olarak sayılmaktadır.

quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Android sistemli olsun istiyorum. Ekranı geniş, dokunmatiği iyi, kamerası ortalama, interneti hızlı, uzun pil ömrü ve diğer güzel özelliklerle bir telefon önerirseniz sevinirim.

Aklımda htc wildfire, galaxy gio, ace, ideos x5 ve experia var. Önerierlinizi sebepleriiyle tavsiyelerinizi bekliyorum..

650 liraya kadar çıkabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 19 Şubat 2012; 11:48:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    10 ay önce açıldı
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vatan Bilgisayarın indirimleri oluyor.Onları takip edersen Xperia Neo V alabilirsin.Bütçene uygun olarak.
  • live with walkman al vatandan , galaxy ace tan daha iyi bir telefondur
  • Live with walkman bana göre ekran biraz ufak.Ace ise gerek teknik özellikleri gerekseflash sorunu nedeni ile sıkıntılı.

Bende beklentilerimi yazdım bana görede önerisi olan olursa iyi olur.
  • ideos x5 derim neredeyse netbook kadar iyi bir cihaz
  • Uzun pil ömrü olmasa da olur haklısın 1 gün gitse yeter.

live with walkman, adı gibi daha çok müzik dinlemeye yönelik değil mi? Bİlgim yok da.

vXperia Neo V indirim oluras anca alabilirim, pahalı birşeymiş.

Htcden hangi modeller olabilir?
  • Samsunglar ve huawei olmaz mı diyorsunz yani?
  • Samsung Galaxy Ace fiyatını haketmiyor.Galaxy Gio'dan fakları 5 MP kamera ( çok da iyi değil aslında ) Ekran ( 3,5 ve Gorilla Glass ) evet sanırım tek farkları bu.Donanım olarak ikisi de aynı.

İdeos X5 iyi bir cihaz olarak biliniyor fakat son zamanlara doğru kronik sorunları var.

SE Live With walkman yeni ve donanımsal olarak iyi bir cihaz.3,2 küçük geliyor diyorsun fakat bu cihazların dokunmatikleri çok çok iyi.Zorluk çekmezsin diye düşünüyorum.

Ben şuan alcak olsam SE Walkman alırım.ACE'ye para vermek kesinlikle enayiliktir şu durumda.Bütçeni 750 felan arttırabilseydin Vatan hafta sonu indiriminden Sony Erricson Neo V alırdın
  • İdeos x5 öneren arkadaşlar birde alım yerini söylerlerse iyi olur.piyasada bulunmayan bir modeli söylemek ne kadar doğru olur bilmem.Benim 3,2" küçük demem zaten asıl internet için almayı düşündüğümden en az 3,5" olsa daha etkili olur diye düşünüyorum.

bu arda şu anda hızlı alda neo v 720 tl.birde 20 Tl lik bir hediye çekiyler 700'e alınabilir ama biraz fazla geliyor bana doğrusu.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-xperia-neo-v-3d_02.044.1357.0238.htm

Ace konusunda söylediklerinize katılıyorum.O kadarlık bir donanım tatmin ederse mesela T20 alırsın 450TL ye...

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

İdeos x5 öneren arkadaşlar birde alım yerini söylerlerse iyi olur.piyasada bulunmayan bir modeli söylemek ne kadar doğru olur bilmem.Benim 3,2" küçük demem zaten asıl internet için almayı düşündüğümden en az 3,5" olsa daha etkili olur diye düşünüyorum.

bu arda şu anda hızlı alda neo v 720 tl.birde 20 Tl lik bir hediye çekiyler 700'e alınabilir ama biraz fazla geliyor bana doğrusu.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-xperia-neo-v-3d_02.044.1357.0238.htm

Ace konusunda söylediklerinize katılıyorum.O kadarlık bir donanım tatmin ederse mesela T20 alırsın 450TL ye...

Ne var kafanda şu an peki? İdeos mu?

• Hocam ideos piyasada yok sanırsam.O yüzden ona bişey diyemiyorum...

Ace düşünmüyorum.

Live with Walkman ekran boyutu az geliyor.

T20 fiyatı uygun ama permans az deniyor.

Neo v de pahalı geliyor...

Çok şey istiyoz ama bakalım elbet mantıklı öneriler gelecektir..
  • 500-600 bütceyle alınabilecek telefonlar belli, istediğiniz özelliklerdeki tellerin fiyatı 700'den başlıyor, live walkman ekranı küçük geliyorsa ace veya optimus hub almalısınız,vatanın kdv indirimiyle optimus hub daha cazip olur diye düşünüyorum veyahutta bütçeyi zorlayıp neo v alacaksınız
  • Live walkman, ideos x5, optimus hub, biraz para arttırıabilirse xperia neo ya da daha ucuz olarak t20 gelen öneriler..

Htc tavsiyesi gelmedi hiç?
  • Motorola Fire XT nasıldır?

Lg hub ilgimi çekti de, Lg çevremde hiç yok. Sorun yaşar mıyım acaba? Huawei var bende, onda sıkıntılar çektim ilk başta mesela, Lgde flaş yok o kötü, ekran rengi de düşük geldi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.