Şimdi Ara

550 ytlye alınabılcek 2.el tel?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gunaydın arkadaslar 550 ytl ye 2. el bı tel almaı dusunuorum sızce ne almalıım..sımdıden tşkler

• Sifir 6630 al derim ben. Gorunusu yeter!!!

6630
  • 2mp lık teller var onlardan secım yapmaı dusunuorum;)
  • ikinci el n70 bulabilirsen hiç düşünme al derim.onun haricinde 0 6630 iyi bi secenek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: longrifle

ikinci el n70 bulabilirsen hiç düşünme al derim.onun haricinde 0 6630 iyi bi secenek.

2. eli icin 650-700 arası fıyat verıolar:(
  • Zamaninda 879 ytl ye 6630 aldim o zamandan bu yana ne bozuldu nede baska bisiy oldu. 1.5 yasinda yigenimin her gun agzina sokup cikartigi ve yere firlatislari bile bu telefonu bozmaya gucu yetmedi 6630 dan okadar memnunumki. Ayrica 512 kingston hafiza karti sayesinde oyun music program herseyin oldugu telefon. İbo burda hersey war mi deyince sen gonul rahatligiyla waaarrrrrrrr diyebilirsin. Ayrica blackboller(engelleme programi)kusursuz calisiyo diger tellerdeki gibi degil
  • benım ıcın foto cekımı ve sesi guclu olan bı tel lazım..oyuzden 6630 dusunmuorum ama ılgılendıın ıcın tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. EL ARAÇ ALCAM BÜTÇE 750
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxMurtimanxx

benım ıcın foto cekımı ve sesi guclu olan bı tel lazım..oyuzden 6630 dusunmuorum ama ılgılendıın ıcın tşkler

arkadaşım sen k750i yi tarif etmişsin sesi güçlü foto çekimi efsane zaten bence bi yerlerden 50 60 ytl daha bul 0 kilometre k750i al

• quote:

Orjinalden alıntı: atorce

quote:

benım ıcın foto cekımı ve sesi guclu olan bı tel lazım..oyuzden 6630 dusunmuorum ama ılgılendıın ıcın tşkler

arkadaşım sen k750i yi tarif etmişsin sesi güçlü foto çekimi efsane zaten bence bi yerlerden 50 60 ytl daha bul 0 kilometre k750i al

0 piyasasından haberın varmı pekı?

• k750i geçen sordum 600 ytl dediler.
  • Arkadaşım...Ben karizmayım dersen al sana 2 mp telefon SAmsung SGH D 600TIKLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumarbaz

Arkadaşım...Ben karizmayım dersen al sana 2 mp telefon SAmsung SGH D 600TIKLA

doruu slemek gerekırse d600 ile k750i arasında kaldım ama 0 k750i almak daha mantıklı gıbı gorunuor ne dersınız?
  • ARKADAŞIM SEN GEÇENLERDE AÇMADINMI BÖYL TOPİK 3 YERDE HEMDE HATTA D 600 K 750 İ HAKKINDADA BİLGİ İSTEDİN

BİZE MORUK DEYİP KAÇMIŞTIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

ARKADAŞIM SEN GEÇENLERDE AÇMADINMI BÖYL TOPİK 3 YERDE HEMDE HATTA D 600 K 750 İ HAKKINDADA BİLGİ İSTEDİN

6280 aldım o olaydan sora 2. el ama abıme satttım fotosunu beenmedim ne hiketse
  • quote:

quote:

ARKADAŞIM SEN GEÇENLERDE AÇMADINMI BÖYL TOPİK 3 YERDE HEMDE HATTA D 600 K 750 İ HAKKINDADA BİLGİ İSTEDİN

İYİ YAPMIŞSIN OZAMAN

6280 FOTO BEĞENMEDİYSEN K 750 İ AL OZAMAN

• quote:

quote:

quote:

İYİ YAPMIŞSIN OZAMAN

6280 FOTO BEĞENMEDİYSEN K 750 İ AL OZAMAN

bugun işyerınden ızın alırsam gıdıorum ozaman almaa;)inşallah 600 mılyona deer

• bence 600 ytl ye değecek bi tel k750i
  • bence de...istersen saaaa 2. el satıyım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.