Şimdi Ara

Kaçak N95 8GB 300 ytl...(SS'li Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler.Arkadaşım kaçak telefon satıyor ve birtane de bana önerdi.Sıfır Nokia N95 8gb...Daha jelatini üzerinde.Bende bazı fotoğraflar çekerek size sormak istedim.Tahmini 250 olmadı 275ytl ye verir telefonu.(Daha önceden işyerindeki birçok personele satmış sorun çıkmamış fakat en sonuncusuna sattığında telefon bir süre sonra kapanmış ve çocuk açtırmış bir daha olmaz demiş ve olmamış.)

Sizce değer mi? Hafızasına bktım 7500mb yazıyordu.

Yorumlarınızı bekliyorum...

EDİT:RESİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pygocentrus35 -- 11 Ekim 2008; 20:03:46 >

• Hocam Ekranda görünen IMEI numarasını kaldır istersen.

Site bir sürü SAHTEKAR KAÇAK TELEFON SATICISI DOLU. Eğer o resimdeki telefon arkadaşınınsa IMEI'si gümlemesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 11 Ekim 2008; 19:57:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

Hocam Ekranda görünen IMEI numarasını kaldır istersen.

Site bir sürü SAHTEKAR KAÇAK TELEFON SATICISI DOLU. Eğer o resimdeki telefon arkadaşınınsa IMEI'si gümlemesin...

Çakma bu tel...Başkasından almıştır o da muhtemelen.
  • ARKADAŞIM ŞU KAÇAK TELEFON SATAN ARKADAŞINI BİZE BİR ŞÖYLERMİSİN...YOKSA SENMİSİN...BU KAÇAKCILIK YAPANI BİLİPDE SAKLAMAK SUÇTUR. ORTAK OLMA........BUNLARIN HEPSİ AYNI KASALARI DEĞİŞİK.......GERİSİ FASAFİSO....
  • imei kayıtlımı bir bak ve çin malı olabilir dikkat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: pygocentrus35

quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

Hocam Ekranda görünen IMEI numarasını kaldır istersen.

Çakma bu tel...Başkasından almıştır o da muhtemelen.

O da doğru ama ne biliyim belki hani bu IMEI eski kullanılmayan bir telefondan alınmıştır, belki de hiç kimseyi mağdur etmeyecektir de biri alır klonlarda başkasını mağdur edebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

ARKADAŞIM ŞU KAÇAK TELEFON SATAN ARKADAŞINI BİZE BİR ŞÖYLERMİSİN...YOKSA SENMİSİN...BU KAÇAKCILIK YAPANI BİLİPDE SAKLAMAK SUÇTUR. ORTAK OLMA........BUNLARIN HEPSİ AYNI KASALARI DEĞİŞİK.......GERİSİ FASAFİSO....

Telefonu ben alacağım gibi ondan soruyorum!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çin malıysa uzak dur. Yok orjinal diyorsan çalıntıdır yine uzak dur bence.
  • ucuz etin suyu kara
    ayranı yok içmeye tahtırevanla gider .ıçmaya

bunları birleştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.