Şimdi Ara

7650'lere 4mb'lık hafıza yerine yan sanayi ürünü 64 mb ve daha yuksek hafıza kartı takabiliyorlarmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7650'lere 4mb'lık hafıza yerine yan sanayi ürünü 64 mb ve daha yuksek hafıza kartı takabiliyorlarmış nerede ve kimin yaptığını bileniniz varsa mutlaka yazsın...........

• bide fiyatı yazarsanız çok makbul geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodofThunder

bide fiyatı yazarsanız çok makbul geçer
    yok devenin bale pabucu

7650 ve 64 mb hafıza ha

yapan yoktur ama varsa alnından öpmek lazım
    ayrıca alnını karışlamak lazım
    100 milyonluk telefona kesin 50 milyonda masraf yapıp 1 - 2 hafta da yapacam diye uğraşmıştır kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 9 Mart 2005, 15:00:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

yok devenin bale pabucu

7650 ve 64 mb hafıza ha

100 milyonluk telefona kesin 50 milyonda masraf yapıp 1 - 2 hafta da yapacam diye uğraşmıştır kesin

Alıntıları Göster
    Hönk nasıl oluo ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhane

Hönk nasıl oluo ya?

Alıntıları Göster
    yok be ya harbi yapan varmış k700 içinde yapan var dedilerdi hatta ben inanmadım eheheh ayrıca 100 milyonluk tel deme millet 230 istio forumda ahahaha şaka gibi
  • quote:

yok be ya harbi yapan varmış k700 içinde yapan var dedilerdi hatta ben inanmadım eheheh ayrıca 100 milyonluk tel deme millet 230 istio forumda ahahaha şaka gibi

Alıntıları Göster
    7650 lere MMC takılmıyormuydu yav?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretic

7650 lere MMC takılmıyormuydu yav?

Alıntıları Göster
    Heretic yok baba takılmıyor 4 mb kendi dahili hafızası var başkada bişi yok mmc yuvasıda yok zate
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Heretic yok baba takılmıyor 4 mb kendi dahili hafızası var başkada bişi yok mmc yuvasıda yok zate

Alıntıları Göster
    saçma bi telefon o zaman zamanında milyarlara satarak iyi kazıklamışlar bizi ama 3650ye takılıyor MMC galiba
  • quote:

saçma bi telefon o zaman zamanında milyarlara satarak iyi kazıklamışlar bizi ama 3650ye takılıyor MMC galiba

Alıntıları Göster
    ewet 3650 ye takılıyor ee naparsın abi ilk çııktıında almak bi teli her zaman enayiliktir bide şu varki 7650 ilk çıktıında daha renkli ekran dahili kamera ve bu tarz tellerde symbianh yeni çıkmıştı 7650 bir ilk yani =)))

• quote:

ewet 3650 ye takılıyor ee naparsın abi ilk çııktıında almak bi teli her zaman enayiliktir bide şu varki 7650 ilk çıktıında daha renkli ekran dahili kamera ve bu tarz tellerde symbianh yeni çıkmıştı 7650 bir ilk yani =)))

Alıntıları Göster
    iyi de 4mb olduktan sonra symbian ne işe yarar ki

• quote:

iyi de 4mb olduktan sonra symbian ne işe yarar ki

Alıntıları Göster
    olsa bile boşuna masraf...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vain

olsa bile boşuna masraf...

Alıntıları Göster
    7650 nin ilk çıktığı zamanlar 1 mb hafıza lı telefon yoktu piyasada.4 mb büyük bişiydi.Ne zaman 3650 yi çıkarttılar 7650 nin devri sona erdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportacus

7650 nin ilk çıktığı zamanlar 1 mb hafıza lı telefon yoktu piyasada.4 mb büyük bişiydi.Ne zaman 3650 yi çıkarttılar 7650 nin devri sona erdi.

Alıntıları Göster
    yok öyle deme agileyti kurdum cepten giriom msn e yine biraz yarıo işe symbian

• sayın arkadaşlar o telefonu kullananınız varmı bilmiyorum ama 6600 daha kaliteli ve özellikli deha karizma tek ama tek sorunu hafızası ayrıca forumlardan birinden gelencavap Ankara Kızılay Tiryaki iş markezin deki telciler yapıyormuş (ankarada ki arkadaşlar doğrulaya bilirse sevinirim) saygılar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aym82

sayın arkadaşlar o telefonu kullananınız varmı bilmiyorum ama 6600 daha kaliteli ve özellikli deha karizma tek ama tek sorunu hafızası ayrıca forumlardan birinden gelencavap Ankara Kızılay Tiryaki iş markezin deki telciler yapıyormuş (ankarada ki arkadaşlar doğrulaya bilirse sevinirim) saygılar.....
    bence olması zor bişey ama mümkün yapmışlardır helal olsun
  • bu iş için Ankara'da yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum....
  • quote:

bu iş için Ankara'da yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum....
  • quote:

Alıntıları Göster
    Birkaç ay önce bu konuyla ilgili topic açılmıştı.Topici bulursanız daha fazla bilgi de bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoraCell

Birkaç ay önce bu konuyla ilgili topic açılmıştı.Topici bulursanız daha fazla bilgi de bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim bora.... özellikle Ankara'daki arkadaşların bilgiyi teyitetmelerini bekliyorum hertürlü yardımda bulunan arkadaşlara teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

yok devenin bale pabucu

7650 ve 64 mb hafıza ha

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PHI314

yok devenin bale pabucu

7650 ve 64 mb hafıza ha

takılıyor krdesim hemde baya uzun zamandır var bu olay
    kadiköyde saray pastanesinin karşınıda bir arkadaş bu olayı yapıyor
    max bellek 128 mb fiyatı 60 ytl
    değermi dersen evet fazlasıyla değer bir olay yalnız
    os uda değiştirt 6600 pac kurdur yoksa programlarda sorun yaşıyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.