Şimdi Ara

İst Satılık P3 / 512 Ram / 80 Gb Hd / Masa / Ses Sistemi, ofis, internet vs için ideal komple sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herşeyiyle satılık pc'dir. Fiyat 700 YTL 'dir. Ses sistemi olarak SONY LBT-N555AV müzik seti kullanılmaktaydı pcye bağlıdır. Pc bağlantı kablosunu veriyorum elbette. Sistem harika ses veriyor. Bakırköyde oturuyorum. Teslimat nasıl olur bilmiyorum ama size ait :D Özellikler şu şekilde:

INTEL P3 1.1 GHZ işlemci
    512 MB RAM
    80 GB SEAGATE 7200 RPM HD
    ASUS CUSL2-C ANAKART
    4+1 AUREAL SES KARTI PCI
    REALTEK 100MPS ETHERNET KARTI
    GEFORCE MX 400 EKRAN KARTI
    PIONEER CDROM
    LG 40*12*40 CD YAZICI
    LG FLATRON 775 FT 17" MONİTÖR
    MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 2.0 TR-Q KLAVYE + MOUSE
    ADORE PCT-04 BİLGİSAYAR MASASI
    SONY LBT-N555AV HI-FI MÜZİK SETİ 5 HOPARLÖRLÜ DOLBY SURROUND SYSTEM 'Lİ SUPER WOOFER'LI 284 Watt RMS ses çıkış gücü, + Uzaktan kumanda

Not: Müzik setinin cd mekanizması bozuk, hiç bakmadım neyi vardır diye, dediğim gibi direk pcye bağli kullaniyorum ztn cd dinliyeceğiniz zaman pc'nin cd-romdan dinleyebiliyorsunuz. Müzik seti olarak kullanmayı düşünen yaptırabilir zor bişey olduğunu sanmıyorum. Ancak ses kalitesi olarak mükemmel hiçbir sorunu yok. 2 adet yan 1 adet merkez surround hoparlörü de mevcuttur.

Olayınız internette surf/mail/msn vs gibi şeylerse son derece yeterli sistemdir. Age of Empires gibi eski oyunlarıda son derece hızlı oynayabilirsiniz :D Masa yepyenidir. Çok az kullanılmıştır. Kasadan tek tek parça satmıyorum.

Buyrun resimler

İst Satılık P3 / 512 Ram / 80 Gb Hd / Masa / Ses Sistemi, ofis, internet vs için ideal komple sistem

serhatyilmaz@msn.com msn/mail ile ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nelson -- 7 Şubat 2007; 5:24:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dostu bu muzik setinden bendede var manyak bi ses veriyo fiyatında cok uygun butun urunler için valla ankarada olsan kacırmazdım bu sistemi umarım satarsın
  • arkadaşım onerdiğin fiyat p43.0 1gb komple sıfır sistem alınır kusurabakma çok uçmussunn
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerimcem

arkadaşım onerdiğin fiyat p43.0 1gb komple sıfır sistem alınır kusurabakma çok uçmussunn

2.el bölümünü geziyordum da gördümki her başlığa senin gibi gelip kusura bakma ama uçmuşsun, bu fiat etmez vs gibi abuk subuk karışanlar var. Karşılaştırdığın şey ile benim sattığım şey bir değil öncelikle. Dikkat edersen yanında ufak stereo hoporlör vermiyorum. Fiyatı yükselten müzik setidir ve müzik seti kadar olmasa da masadır. Müzik seti olmadan sadece sistemi isteyen olursa fiyat oldukça düşer. Ancak tüm parçalar bi arada oldukça makul bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Dilerseniz bu tür müzik setlerinin 2. el fiyatlarını bir araştırıp görebilirsiniz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.