Şimdi Ara

7650'lere 4mb'lık hafıza yerine yan sanayi ürünü 64 mb ve daha yuksek hafıza kartı takabiliyorlarmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrıca bu olay neredeyse 7650 kadar eski
    insanlar forumlarda aratma yapmak gibi bir alışkanlığa sahip olmadan
    bakındığından göremezsin
    nokia forumlarına bakarsan daha 2003 te 7650 lerdek user memory chip in sistem chipi ile değişerek 15 mb hafızayla kullanıldığını görürsün
    ardından 8 mb lık 80 serisi bir telin memory chipi kullanıldı
    taivandanda bu çiplerin 32-64-128 likleri çıktı piyasaya
    yine aynı dönemde
    bir çin firması 7650 için üzerinde mmc yuva bulunan kolay motajlı bir kapak takımı üretti
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI314

yok devenin bale pabucu

7650 ve 64 mb hafıza ha

yapan yoktur ama varsa alnından öpmek lazım
    ayrıca alnını karışlamak lazım
    100 milyonluk telefona kesin 50 milyonda masraf yapıp 1 - 2 hafta da yapacam diye uğraşmıştır kesin

• 7650 gerçekten çok iyi bi telefon bence ne bilim tek eksiği mmc ydi onuda halletmişlerse 6600 dan ne farkı oluyo görüntü ve hız
  • gereksiz ve geyik mesajlardan kaçınınız
  • thedevilslieutenant teşekkürler dostumda (bir çin firması 7650 için üzerinde mmc yuva bulunan kolay motajlı bir kapak takımı üretti )bu aletleri nerden temin ederim bana o önemli ben kırıkkaledeyim telefonun kapagını bile bulamıyorum ankaradan getitiriyorum artık gerisini sen düşün halimin
  • ilgilenen arkadaşlara duyrulur Ankara'da Kızılay Tiryaki iş hanında yapılıyor
  • Vaybe bunun üzerinden tam 20 yıl geçmiş 4mb teli 64 mb ye çıkama derdindeymişim şimdiki cihazım 1tb 200 mp işlemci grafik vs saymıyorum bile ama o telefondan çekilmiş eski kız arkadaşımın hala fotoğrafı var ve o günlerden güzel bir hatıra olarak kaldı bende yıllar sonra neler yazmışım neler takip etmişim diye bakınca karşıma çıktı özellikle @Donanımhaber ekibine bunca yıl sakladıkları için teşekkür ediyorum  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.