Şimdi Ara

5500 6000 monitör hariç sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık son raddeye girdim 5500 6000 arası şöyle bir sistem topladım siscede uygunmudur intel toplamayı düşünüyorum öncelikle ekran kartı olarak şu modeli tercih ettim MSI GeForce GTX1070 QUICK SILVER araştırmalarıma göre bi problem göremedim en az diğerli kadar iyi miş buda asus msı arasında biraz ikilemde kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim kasa ekran için yeterlimidir sizce boyutu ve psu da yeterlimi
    5500 6000 monitör hariç sistem

• İşlemciyi Ryzen 7 1700 seçsen i7 7700 arasındaki 400 TL farkla ,ekran kartını 1070 değil strix gtx1080 8g gaming yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

İşlemciyi Ryzen 7 1700 seçsen i7 7700 arasındaki 400 TL farkla ,ekran kartını 1070 değil strix gtx1080 8g gaming yapabilirsin.

1700 nerede 1100 liraya satiliyor?

http://m.akakce.com/p/?53436945

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

İşlemciyi Ryzen 7 1700 seçsen i7 7700 arasındaki 400 TL farkla ,ekran kartını 1070 değil strix gtx1080 8g gaming yapabilirsin.

1700 nerede 1100 liraya satiliyor?

http://m.akakce.com/p/?53436945

arkadaşlar sanırım amd'den küçük bir komisyon alıyorlar =) varsa öyle bir yol benide üye etsinler sabah akşam 900 liraya ryzen r7 1700 alın diye yazarım burada =)
    bir ara klavye mouse tavsiye konularında bile gtx970 görmekten sıkıntı gelmişti bana...
    ryzencilerde yeni çıktı. normal kafayla yazılacak şeyler değil bunlar. ya bottur. ya komisyoncu ya da zeka geriliği vardır.
    yıllardır amd kullanan birisi olarak ryzen'in fiyatları ve beklemek yüzünden amd'den nefret etmiş durumdayım.
    bu arada çekirdeği boşverelim usta hangimizin işine yarayacak 12-16 çekirdek allah aşkına. sistem stabil olsun biosla ugraşmamak yeterli.
    i3 6100'ün bile g4560'nin bile kaldırmayacağı oyun ve uygulama yok. zorlansa bile grafik uygulamalarında bile iş görür.

phenom2 x4 ile fx8350 ile i5 2xxx lerle bile bir çok dükkan dönüyor. bir çok grafiker para kazanıyorken, forumlarda yeni yetme çocukların çekirdek merakını anlamışta değilim.

EDİT: sene 1999-2000 de bir ev fiyatına yani 1.5 milyara sistem satan intel... intel p3 533 MHZ 64 ram =) veya 1 milyara celeron 433 32 mb ram on board ekran kartı.
    intelden nefret etmemin en büyük sebebi.
    içimdeki amd'nin yeri ap ayrıdır...amd athlon - amd phenom...
    Amd olmasaydı intel şuanda ev fiyatına olmasa da sıfır araba fiyatına bilgisayar satabilecekti...
    ama ryzen'i desteklemiyorum.

herneyse benim düşüncelerim bunlar.
    kendinize iyi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer_harun -- 19 Mayıs 2017; 7:16:23 >

• ben olsam corsair ve msi seçmezdim. hiçbir zaman da seçmeyeceğim...
    ayrıca 2 günde bir kampanya yapan firmalar bana pek güven vermiyor. birde gördüğüm bir kaç anakart bileşenleri...
    en sevmediğim şey garantilerde uğraşmaktır...

Z'li anakart almanıza gerek yok. h270 alabilirsiniz. ilerde zaten işlemci değiştirmezsiniz. intel i7 7700k ların aşırı ısındığından söz ediliyor.
    eğer sorun istemiyorsanız sizin için i7 7700 ve h270 son limit olsun. zaten ilerde i7 7700k alsanızda su soğutma vs vs derken...

ben kendi topladığım bilgisayarda sadece 500 gb ssd aldım. hdd'ye gerek yok düşüncesindeyim. şuanda 7 tane en yeni oyunlardan mevcut. yer sıkıntısı olmuyor. artık hdd almayı uygun bulmuyorum. depolamayı harici harddisklere yapıyorum.

benim yorumlamam bu kadar iyi forumlar kendinize iyi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer_harun -- 19 Mayıs 2017; 7:18:9 >
  • Gecenin 2 buçuğunda yazarsam böyle olur işte.Siz yazınca uyandım.Kusura bakmayın.En düşük 1440 tl'den başlıyor 1700

Ayrıca şu tavsiyeyi vermek istiyorum.Vatan en pahalı market zincirlerinden biridir.Parçaları en uygun nereden buluyorsanız oradan temin edin.Nasılsa garantileri aynı

İnventus , Nova bilgisayar , itopya (biraz pahalı) , teknobiyotik , webdenal , sinerji önerebileceğim güvenilir , uygun fiyatlı yerlerdir.

Parçalarımı dün buralardan aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.