Şimdi Ara

5500 TL SADECE KASA TOPLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 5500 TL civarında sistem toplamayı düşünüyorum. Bir youtube kanalı ve yayıncılık projemiz var sistem oyun oynamak ve render için kullanılacak benim topladığım sistem resimde eklenip çıkarılacak ne olabilir desteğinizi bekliyorum. Vakit ayırıp yorum yapan herkese çok teşekkürler.

SİZCE HANGİSİ DAHA MANTIKLI VEYA BU BÜTÇEDE KALMAK ŞARTI İLE NASIL İYİLEŞTİRME YAPILABİLİR

• Selamlar.
    Ben de aynı sistemi toplamak istiyorum bu fiyatları nereden edindiniz öğrenme sansım olur mu ?
  • selam hocam eksen bilgisayar dan topladım
  • Ilk sistem guzel. Ancak rami 16 gb yapmaya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk sistem güzel,

* Ram kesinlikle 16gb olmalı. Mümkünse düşük cl li 2400mhz 2x8 lik bundle alın.

* B150 Anakart yerine B250 anakart alın bence.

* O fan biraz pahalı ve gereksiz bu işlemci için. Stok fan bile yeterli o işlemci için ama Stok fanın sesinden rahatsız olacaksanız fan alın ama daha ucuz fiyatlı ürünlere bakın derim. Ram 8gb iken o fan çok gereksiz.

• 16 GB performans sıkıntısı yaratır mı? Güncel oyunlarda 16 - 32gb farkı çok hissedilir mi 1080p'de? Aynı şekilde genelde CL14 - 15 civarındalar sanırım DDR4 2400mHz'ler değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deltaeagle -- 28 Ocak 2017; 23:57:8 >
  • Ayni anakart burda 398tl, tasarruf icin burasi tercih edilebilir.

http://www.teknobiyotik.com/msi-b150m-gaming-pro-ddr4-vga-hdmi-dvi-usb-3-1-matx-anakart-interceptor-ds-b1-mouse-hediyeli-kutu-icerisinde.html

Ayrica ram kesinlikle 16 olmali. 1080p de gta 5, 7.5-8 gb arasi yem dolduruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryptOsmaN -- 29 Ocak 2017; 0:0:46 >
  • 16GB standart oldu artık, 8 sıkıntı yaratabilir.
  • MSI B250M PRO-VDH INTEL B250, DDR4, LGA1151, SATA6Gb/s, M2, USB3.1,Anakart
    INTEL Core i7-7700 Kaby lake 3.60GHz, 8MB, DDR4, 14nm, LGA1151, 65W İşlemci
    KINGSTON HyperX Fury Black DDR4-2133Mhz C14 16GB (1x16GB) (14-14-14) 1.2V Bellek
    MSI GTX 1070 ARMOR 8G OC GTX1070, PCI-E16 3.0, 8GB/256bit GDDR5, HDMI, DVI Ekran kartı
    CORSAIR CSSD-F240GBLEB Force LE 2.5 240GB SSD SATA 6.0Gb/s(SATA3), 560-530MB/s SSD sabitdisk
    ZALMAN Z3 PLUS Black Fan Kontrollü USB3.0 Pencereli 4x120mm Güç Kaynaksız Kasa
    CORSAIR CP-9020097-EU VS Serisi VS550 550W 80+ Güç kaynağı
    +
    ARCTIC Freezer i32 İşlemci soğutucusu

5.700 TL

http://inventus.com.tr

Başka yerlerden daha ucuza getirebilirsin.

• brokengineer kullanıcısına yanıt
    ram i en geç bir ay içinde 16 yapacağım hocam
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    kontrol edeyim hocam teşekkürler tavsiyeniz için 550w sorun çıkartmaz di mi güç konusunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Ayni anakart burda 398tl, tasarruf icin burasi tercih edilebilir.

http://www.teknobiyotik.com/msi-b150m-gaming-pro-ddr4-vga-hdmi-dvi-usb-3-1-matx-anakart-interceptor-ds-b1-mouse-hediyeli-kutu-icerisinde.html

Ayrica ram kesinlikle 16 olmali. 1080p de gta 5, 7.5-8 gb arasi yem dolduruyor.

bu anakartta 2 ram slotu var diye tercih etmedim ekran kartında da asus düşündüğümden komple asus toplamak istedim ama diğer arkadaşın yazdığı msi sistemine de bakacağım çok sağolun

• Psu yeterli gelir, sistem ile beraber gtx1070'in güç tüketimine bakabilirsin buradan;

http://www.guru3d.com/articles_pages/nvidia_geforce_gtx_1070_review,8.html

Duruma göre yükseltebilirsin sana bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Psu yeterli gelir, sistem ile beraber gtx1070'in güç tüketimine bakabilirsin buradan;

http://www.guru3d.com/articles_pages/nvidia_geforce_gtx_1070_review,8.html

Duruma göre yükseltebilirsin sana bağlı.

ama bu topladığınız sistemde hdd yok ve fiyat olarak benim topladığım sistemden biraz daha pahalı gerçi ben de rami 16 yapınca toplam 6000 e dayanacak bütçe fakat tavsiyeniz üzerine kasayı seçtim zalman ı alıp aerocool 600w 80 plus bronze psu alacağım

• 240gb ssd ekledim normal hdd yazmadım, ilk etapta işini görür bu kapasiteli bir ssd, sonradan hdd eklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

240gb ssd ekledim normal hdd yazmadım, ilk etapta işini görür bu kapasiteli bir ssd, sonradan hdd eklersin.

yukarıda sanırım kullanım amacı yazmayı unutmuşum youtube kanalımız var sürekli video çekiyoruz ve yüklü olması gereken çok oyun var o yüzden hdd li sistem şart hocam
  • Anladım kardeşim o zaman işlemciyi stok fanla kullanıp, soğutucuyu sonra almakta fayda var, bu sayede hdd için bütçe de çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.