Şimdi Ara

55000 - 60000 arası otamatik araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başlıkta belirttiğim gibi otomatik araba aramaktayım. Konforlu, sessiz, uzun yorda yormayacak ve 3-5 yıl içerisinde sattığım zaman çok fazla değer kaybetmeyecek bir araba lazım.Yine hız sabitleyici ve yokuş kalkış desteği önemli.

Bir kaç model inceleme şansım oldu.
    Astra HB 1.4 Enjoy Active 58.800 TL taksitli fiyat aldım.
    Hyundai i30 1.6 gdi style 55000 tl taksitli.
    Birde Seat Leon 1.2 otomatik var aklımda. Onu inceleyemedim.

Belirttiğim fiyat aralığında bunlardan hangisi daha mantıklı olur yada bunların yerine ne alınabilir. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Güncelleme: Hala araba arıyorum !!
    yaklaşık 1,5 aydır araştırmalar yaptım. Otomatik i30 dizel elite, astra dizel 1.6 cosmo manuel, auris 1.6 benzinli otomatik, vw jetta comfort otomatik arabaları test ettim. Bu arabalar içinde en konforlusunu i30 olarak düşünüyorum.

Kişisel görüşlerim:
    Auris i C yetersiz bulduğum için eledim.
    Seat leon yok :)
    Jettada ise dgs sorunu ve kalite olarak yetersiz gelmesi sonucu eledim. Bir golf test edemedim

En son aldığım fiyatlar:
    i30 style dizel otomatik 62.000 (Nav + geri görüş kamerası 1850 almayı düşünüyorum)
    Astra 1.4 sport otomatik + stil paket 61.500 (İlerde LPG taktırmayı düşünüyorum 3000 civarı)
    Astra 1.4 Enjoy active 55.900 (İlerde LPG taktırmayı düşünüyorum 3000 civarı)

Maksimum bu değerlere kadar çıkabilirim.
    Bu arabaları düşünüyorum. Sizce en mantıklı seçenek hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonhuntr -- 20 Aralık 2014; 1:22:08 >

• Civic alınabilir.

Honda.com.tr/otomobil/civic-sedan/fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Civic alınabilir.

Honda.com.tr/otomobil/civic-sedan/fiyat

Civic dreamde hız sabitleyici yok :( yoksa oda aklımda var. Civic permium 64000 ve çok da düşeceklerini zannetmem
  • arkadaş yazmış bir konuda 62 ye brakmışlar lpg li yeni elegance civic i
  • evet gördüm bende o konuyu o kadar indirim gerçekten çok iyi birde civice bakmak lazım
  • Astra classic h kasa, Essentia Konfor Paketli, 1.6 lt. ECOTEC 115 HP, 5 İleri Easytronic 48200 yazıyor internette pazarlıkla az daha indirseniz güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcadirci -- 2 Kasım 2014; 14:18:00 >
  • Astra olur bunlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • c4 dizel otomatik yada yeni 308 1.2 benzinli (fiyatı net bilmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcadirci

Astra classic h kasa, Essentia Konfor Paketli, 1.6 lt. ECOTEC 115 HP, 5 İleri Easytronic 48200 yazıyor internette pazarlıkla az daha indirseniz güzel olur.

Bu motora lpg olur mu? Düzcede bu kasa yoktu o yüzden görememiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

c4 dizel otomatik yada yeni 308 1.2 benzinli (fiyatı net bilmiyorum)

İkisinin fiyatıda çok yüksek
  • demonhuntr D kullanıcısına yanıt
    Magnezyum subab kapağının değişmesi gerekiyor. Öyle yapınca oluyor diye biliyorum. Kardeşimde otomatik vites konfor paketi olmayan var alındığından beri 9.3 ortalaması var hiç sıfırlamadık. Benim çok beğendiğim bir araba tüketimi hariç çok güzel. Yarı otomatik konforlu değildir falan diyorlar ama bence çok güzel.
  • mcadirci M kullanıcısına yanıt
    Otomatik alacak kişi kesinlikle şehiriçi 8 LT altını rüyasında görür (-: Alınacaksa buna göre alınır, binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulilka azadi

Otomatik alacak kişi kesinlikle şehiriçi 8 LT altını rüyasında görür (-: Alınacaksa buna göre alınır, binilir.

peki leon 1.2 tsi içinde aynısını söyleyebilirmiyiz? leon 1.2 de düşündüğüm araçlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonhuntr

İyi akşamlar.
    Başlıkta belirttiğim gibi otomatik araba aramaktayım. Konforlu, sessiz, uzun yorda yormayacak ve 3-5 yıl içerisinde sattığım zaman çok fazla değer kaybetmeyecek bir araba lazım.Yine hız sabitleyici ve yokuş kalkış desteği önemli.

Bir kaç model inceleme şansım oldu.
    Astra HB 1.4 Enjoy Active 58.800 TL taksitli fiyat aldım.
    Hyundai i30 1.6 gdi style 55000 tl taksitli.
    Birde Seat Leon 1.2 otomatik var aklımda. Onu inceleyemedim.

Belirttiğim fiyat aralığında bunlardan hangisi daha mantıklı olur yada bunların yerine ne alınabilir. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Tartışmasız Astra derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1.2 TSI ve 1.4 TSI motorlu araçları epey övüyorlar fakat hiç kullanma ve deneme fırsatım olmadı.

Size ancak bu üç araç hakkında bilgi verebilirim;

Bizde 1.4 atmosferik motorlu Polo DSG bulunuyor şehiriçi 9 LT altını görmek mümkün olmadı.

Peugeot 308 1.6 VTI otomatik mevcut şehiriçi bu araçta 8-10 LT arası.

Honda Civic otomatik de 8-10 LT arası.

Şehir dışında kuşkusuz hepsi ekonomiktir fakat Leon içinde şehir içinde en iyi ihtimal 7-8 LT olacağını düşünüyorum.
    en mantıklısı burada Seat leon 1.2 TSI DSG
  • Teşekkürler yorumlar için yarın nasipse leonu inceleyeceğim. Mümkün olursa test sürüşüde yapmaya çalışacağım.
  • Güncelleme: Hala araba arıyorum !!
    Yaklaşık 1,5 aydır araştırmalar yaptım. Otomatik i30 dizel elite, astra dizel 1.6 cosmo manuel, auris 1.6 benzinli otomatik, vw jetta comfort otomatik arabaları test ettim. Bu arabalar içinde en konforlusunu i30 olarak düşünüyorum.

Kişisel görüşlerim:
    Auris i C yetersiz bulduğum için eledim.
    Seat leon yok :)
    Jettada ise dgs sorunu ve kalite olarak yetersiz gelmesi sonucu eledim. Bir golf test edemedim
    Birde renault clio hakkında iyi şeyler söylensede sınıf farkı belli maalesef.

En son aldığım fiyatlar:
    i30 style dizel otomatik 62.000 (Nav + geri görüş kamerası 1850 almayı düşünüyorum)
    Astra 1.4 sport otomatik + stil paket 61.500 (İlerde LPG taktırmayı düşünüyorum 3000 civarı)
    Astra 1.4 Enjoy active otomatik 55.900 (İlerde LPG taktırmayı düşünüyorum 3000 civarı)

Maksimum bu değerlere kadar çıkabilirim.
    Bu arabaları düşünüyorum. Sizce en mantıklı seçenek hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonhuntr -- 20 Aralık 2014; 1:31:47 >

Yerinizde olsam 2. el 10-15 bin km de bir araç bakardım. kaliteyi uyguna alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Yerinizde olsam 2. el 10-15 bin km de bir araç bakardım. kaliteyi uyguna alırsınız.

mesela ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.