Şimdi Ara

5530 için Son sürüm Türkçe T9 lu CFW Linki Lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 gündür bu bölüm deil. googlede ve başka sitelerde cfw leri inceliyorum. bu konuda denyim sahibi biri değilim.
    ilk defa telefona yeni birşey kuracağım. çükü artık sıradan olmasından sıkıldım yeni birşeyler yükleyeyimde biraz değişiklik olsun deidm.
    ancak araştırmalar sonucunda çoğu cfw nin türkçe yamasnın olmadığı, türkçe t9 desteklemediği, yada 2010 yılından kalma olduğunu gördüm.

bu durumda kim bana şu aşağıdaki özelliklerde son dürüm stabil çalışan bir cfw tavsiye edecek. ?

* Tükçe dil ve türkçe T9 desteklemeli
    * 5530 için 32.0.007 sürümünde olmalı
    * arayüzü güzel olmalı örneğin anna ikaonlu filan
    * light ağır olmayan bir paket,
    * birde bilmiyorum bi cfw de gordüm. ev ekranı iphone gibi sağa sola kayıyor oyle iblide extra olaiblir.
    * sürükle aç tipi tuş açam olmalı.

bu özelliklerde sağlıklı cfwler varsa link yada isim version yqazarsanız çok sevinirim.
    şimdiden herkese tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaFeRMaX -- 27 Ağustos 2011; 13:07:02 >

• Emredersin hemen linki veririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Emredersin hemen linki veririz

katılıyorum actıgın baslıga bakarsak sen daha cok okumak zorunda kalırsın
  • hocam sen telefonun sıradanlığındanda bahsetmişsin.Sen bu telefondan vazgeç ve kendine bir android telefon al sonrada memnun olmazsan yanıma gel
  • yassık benim gibi bir ezik boyle bir mesaj yazmış..
    yazık yazık daha yazık olan şu mubarek günlerde bu kadar hoş görüden yoksun cevaplar yazılması..

oysaki azar deil birzcık yardım dilenmiştim..
  • 5530 u varken androidli xperia neo yu daha yeni almış biri olarak ki çok fazla kaybı yok diyebilirim. benim alırken ki tek derdim 8 mp kamera ve 720p video kayıt idi. 5530 gümüşünki gibi görüntüsü olan telefon kolay kolay bulunmuyor.

sunrise cfw si uyumluymuş galiba kardeş. ben bu yeni neo yu almamış olsam servisine gönderdim, geldiğinde bu sunrise ı falan deniyecektim ama satıcam teli 200 e.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.