Şimdi Ara

5530 ve 5800 için orjinal stripes temaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
12.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantuzz

soruda bi acayiplik mi vardıda böyle bi cevap atma gereği duydun
    +
    yükledim red temayı , ancak pek bişey göremedim ,anlamadım daha doğrusu olayı..

hocam bu şeffaflık olayı sadece bu telefon, rehber ve rehber tuşunun olduğu bölümlerin şeffaf olması başka bi artısı yok yani..
  • orjinal temayla ev ekranı kütük gibi duruyordu arka yazıların arka kısımları kabaydı bu şeffaf temalarle göze daha hoş görünüyor öbür türlü emanet duruyordu olay bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak
    orjinal temayla ev ekranı kütük gibi duruyordu arka yazıların arka kısımları kabaydı bu şeffaf temalarle göze daha hoş görünüyor öbür türlü emanet duruyordu olay bu

saolasın hocam cevap için diğerleride beğenmiyosanız indirmeyin ama azcık saygınız olsun paylaşımı baltalamayın...
  • çok teşekkürler dostum sağol...
  • Şeffaflık konusunu merak edenlere..
    Ekran görünümüm..

5530 ve 5800 için orjinal stripes temaları
  • ŞEFFAFLIKTA OLAY ÖRNEGIN ANA EKRANDA Bİ UYGULAMA ACINCA DUVAR KAGIDININDA GÖZUKMESİ Mİ ŞEFFAF ŞEKİLDE ,SAYDAM ŞEKİLDE
    BU MUDUR ?
  • çok güzel oldu yaw.. teşekküler.. kırmızı harika :)
  • Bak az yukarda teşekkür ettim özellikle. yanlış anladın sanırım v40 yukledıkden sonra orjınal tema kütük gibi duruyordu 5530 temasıyla cok guzel oldu .
    quote:

Orijinalden alıntı: princeofhell

quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak
    orjinal temayla ev ekranı kütük gibi duruyordu arka yazıların arka kısımları kabaydı bu şeffaf temalarle göze daha hoş görünüyor öbür türlü emanet duruyordu olay bu

saolasın hocam cevap için diğerleride beğenmiyosanız indirmeyin ama azcık saygınız olsun paylaşımı baltalamayın...
  • yok hocam bende teşekkürüne teşekkür ettim lafım senin gibi davranamayanlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Şeffaflık konusunu merak edenlere..
    Ekran görünümüm..

hocsm resimde ana menüde çalan müziğin kontrol paneli var onu nasıl ekliyorsunuz ekrana help piliz
  • Teşekkürler indirdim ancak soundwave temasından tek farkı wallpaper ve Rehber butonlarının hafif şeffaf olması. Bu arada bazı arkadaşlar sormuş şeffaf temanın ne farkı var diye. Yahu arkadaşlar ne gibi bir farkı olabilir. Adı üstünde "şeffaf" Vista Aero Glass özelliğinin Default XP Luna temasından ne farkı varsa bununda ondan o şekil bir farkı var. Ha tabii ki aradaki fark o kadar değil ama hafif bir şeffaflık o kadar.

Teşekkürler tekrar.
  • tam da bunu arıyordum, ilaç gibi geldi... çok ama çok teşekkürler
    paylaşım budur
  • Link nerde arkadaşım ?
  • Sağol Tornedo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Yahu allah aşkına normal temalardan farkı nedir bu şeffaf temanın?

V40'ın orjinal kendi temasında arka plan gri renkte arka planı göstermiyor resmi baya baya bi kapatiyor telefon ve rehber bunların arka kısımlarına baktığında rahatlıkla anlayabilirsin. Bu şekilde bir görünüm daha hoş oluyor
  • usta benim telde her renk oldu kırmızı olmadı yaa ..5530 kırmızı siyah--
    prog.un ismini degiştirdim tel hafızasına kart hafızasına yüklemeye calıştım ama olmadı..sanırım benim telefonun içinde bu renk varya ondan mı ...orj temayı nasıl sileriz ??
  • link patlamısh =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

beğenen olursa linkler aşağıda duvar kağıtları ayrı linklerde

TEMA
    1. Duvar Kağıdı
    2. Duvar Kağıdı

bak bu iyiymiş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.