Şimdi Ara

5530 ve 5800 için orjinal stripes temaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
12.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orjinal hackli 5530dan çıkartılmış temalar bunlar transparanlık falan herşey var 3 renkte var rar içinde kırmızı gri mavi isteyen olursa pembe ve sarıda koyarım ama gerek duymadım şimdilik. Ha bu arada sadece ev ekranına şeffaflık getiriyor ve 5530 teması v11 e yüklenen 5530larda bu temalar siliniyor oyüzden 5530 unda eski halini geri isteyen bunu indirebilir. daha modern daha orjinal bide nokia teması olduğu için daha az kastırıyo en azından bende daha hızlı çalışıyo telefon bunları veya soundwave temasını kullanırken

kendi 5800 ımdan aldığım ekran görüntüsü

Temalar

siteye üye olmanıza gerek yok arkadaşlar

indiremeyenler resimlere baksın

sonrada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi princeofhell -- 15 Ocak 2010; 23:44:14 >

• V40 güncellemesinden sonra bu temalar mutlaka telefonda bulunmalı..
    Şeffaf oldukları için telefondaki boğuukluk konusunu ortadan kaldırıyor.. Kesinlikle tavsiye ederim..
  • bunu söylemek yasakmı bilmem ama emeğe saygı birer teşekkür ederim yazsanız hem konu güncel kalır hemde ben kendimi daha mutlu hissederim sanırım eğer böyle yazmak yasaksada kusura bakılmasın mesaj editlenebilir saygıyla karşılarım
  • Yahu allah aşkına normal temalardan farkı nedir bu şeffaf temanın?
  • Teşekkür ederiz hocam, bunlar telefona pc suite ilemi atılıyor?

Yeni nokya kullanıcısıyımda..

Not: Ok halettim pcsuite ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 15 Ocak 2010; 22:48:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Yahu allah aşkına normal temalardan farkı nedir bu şeffaf temanın?

???? + düzgün bi siteye upload edilebilirmi?
  • site gayet düzgün tepedeki request download linkine tıkla açılan sayfanın tepesindede download linki var ona tıkla gayet basit dostum ama istersen onunda nasıl yapılacağını upload ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: princeofhell

site gayet düzgün tepedeki request download linkine tıkla açılan sayfanın tepesindede download linki var ona tıkla gayet basit dostum ama istersen onunda nasıl yapılacağını upload ederim

o kadar dana değilim be kardeşim bilg. teknisyeniyim az da ing. var çözüyorumda rapid vs. olsaymış daha pratik olurmuş nese emek için teşekkürler

Birde insanlara sadece ev ekranında duvar kağıdının değiştiğini söylede indiren ona göre indirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur4tkilic -- 15 Ocak 2010; 23:11:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

quote:

site gayet düzgün tepedeki request download linkine tıkla açılan sayfanın tepesindede download linki var ona tıkla gayet basit dostum ama istersen onunda nasıl yapılacağını upload ederim

o kadar dana değilim be kardeşim bilg. teknisyeniyim az da ing. var çözüyorumda rapid vs. olsaymış daha pratik olurmuş nese emek için teşekkürler

Birde insanlara sadece ev ekranında duvar kağıdının değiştiğini söylede indiren ona göre indirsin

teşekkür ederim hocam est. dana demek ne haddimize ama rapid son günlerde gece 1 2den önce serverları free kullanıcılara kapatıyor oyüzden tam bir işkence i file hem hızlı hem çoklu indirme( aynı anda 3 indirme yaparken 1.3 mb/s hız gördüm) yaptıran bir site kolay gelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

quote:

teşekkür ederim hocam est. dana demek ne haddimize ama rapid son günlerde gece 1 2den önce serverları free kullanıcılara kapatıyor oyüzden tam bir işkence i file hem hızlı hem çoklu indirme( aynı anda 3 indirme yaparken 1.3 mb/s hız gördüm) yaptıran bir site kolay gelsin

zaten söylendim ama üye olup ordan çektim emeklere teşekkürler ii geceler

• üye olmaya gerek yoktu dostum niye oldunki :) neyse sağlık olsun bi zararı olmaz güvenli bir sitedir :)
  • güzelmiş
  • beğenen olursa linkler aşağıda duvar kağıtları ayrı linklerde

TEMA
    1. Duvar Kağıdı
    2. Duvar Kağıdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 16 Ocak 2010; 0:19:42 >

• Bu yukarıdaki resimler gibi kişileri nasıl ekyelebiliyoruz ana ekrana
  • @princeofhell

Teşekkürler, kırmızı çok takıştı telefonuma :)
  • quote:

cevap beklıyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Bu yukarıdaki resimler gibi kişileri nasıl ekyelebiliyoruz ana ekrana

aayarlar>kişisel>ev kranı>ev ekranı teması> rehber çubuğu şeklinde ayarladığında ekranda rehber çubugu ıkıo ekleye tıkladığında eklio
  •  5530 ve 5800 için orjinal stripes temaları

http://rapid-share.com/files/236993127/Aristocrat_red_indigo.5800_____.sis

bu tema da şeffaf cok iyi bence tavsiyem deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtksnz -- 16 Ocak 2010; 1:32:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantuzz

quote:

cevap beklıyorum bende

bunlar şeffaf normal temalar değil... Böyle soruya böyle cevap...
  • soruda bi acayiplik mi vardıda böyle bi cevap atma gereği duydun
    +
    yükledim red temayı , ancak pek bişey göremedim ,anlamadım daha doğrusu olayı..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.