Şimdi Ara

Nokia XL video ön inceleme 'Nokia'nın en büyük ekranlı Android telefonu'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia, Mobil Dünya Kongresi'nde Android işletim sistemli akıllı telefonlarının duyurusunu yaptı. Yeni telefonların en büyüğü olan Nokia XL hakkında merak edilen her şey, İspanya'dan bildirdiğimiz özel ön inceleme videomuzda.

< Bu konunun sahibi Speed-Step iken Speed-Step tarafına aktarılmıştır -- Şub 27 2014 11:50AM >

• Nokia lumia 1520 nin android versiyonunu çıkarsın piyasayı silip süpürür.

• Yorumlarımızı sormuşsunuz ben hemen cevap vereyim; üçüde çöpün vucüd bulmuş halleri...

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde Android çakmasıyla yaparsa avucunu yalar.
  • nokia düz sistemli telefonların yerine bunu çıkarmış.fena değil sistem. sosyal medyayı takıp eden kullanıcılara uygun.hiç yoktan iyidir.

• Bu nokianın neden widgetlarla, launcherlarla arası kötü hiç anlamamışımdır.Ya modayı takip etsene, farklı olmaya çalışıyorsun millet beğenmiyor işte!

• Nokia X Android olarak çıktı ancak WP8 Arayüzü ile nedeni ise WP8'e kullanıcı çekmek. Androide önem verseydi iyi donanımlı ve Google Playstore kullanırdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meego esintisi taşıyan kullanımı karışık ve zor olan özelleştirilmiş bir arayüzün android üzerine yerleştirilmesi android deneyimi yasatmaktan uzak.Üstelik android markete de ulaşılamıyo.peki bu telefonu neden satın alsınlar.windows phone'un uygun fiyatlı modellerini alır insanlar o zaman...

• ÇÖP
  • Boşu boşuna heyecanlandik androidli Nokia diye. Bu Nokia'dan da Microsoft'dan da bi nane olmaz..

• Microsoft Nokia X bizi heyecanlandırmıyor demesinin bir nedeni varmış

• @Cidelee ,yorumuna tamamen katılıyorum

• 500 tl ye kadar cihaz alacak kullanıcıya alternatif oabılır.Sadece sosyal aglarda gezenler için sarjıda 3 gün gider bunun.

• bu üretim çılgınlığı yetkisini kimlerden alıyorlar. Bu çöpleri üretmek ucuza mal olsa da hammadde yönünde dünyaya verdiği zarar artık yeter. Greenpeace denen o yavşak örgüt ne için var anlamıyorum.

• Adamlar resmen biz "çöp" bi telefon yapalım hem android bakın çok kötü w8 daha iyi diyelim hem bak siz istediniz diye android telefonda çıkaralım demişler

• Beyler çöp falan diyorsunuz en azından fiyatları uygun çöp bunlar 90-100 Euro civarı samsungun telefonlarına ne demeli hem pahalı hem özensiz basit cihazlar en azından Nokia gidip de bu cihazlara 200 Euro deyip bizi kazıklamaya çalışmıyor Samsung tam da böyle yapıyor
  • bu firma ne yapmaya çalışıyor?anlayan var mı?

• o değilde Mesut Çevik'in elinde mikrofon nedir ya? 2014 uzay fuarında resmen taş devri modundalar :)

• Nokia Microsoft tarafından yönetiliyor sonuçta. Android bizden daha gelişmiş dedirtmez.

• 500 liraya gelirse çok güzel cihaz. Cahil cahil de konuşmayın. Arayüzün wp 8 ile alakası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.