Bildirim
Samsung Galaxy A54 5G: Daha büyük sensör, daha iyi fotoğraflar
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her tarafta a54 haberleri. demekki istedikleri kadar satmıyor ürün.
-
Satmaz tabi hocam. Aynı fiyata çok daha iyi cihazlar var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
A54 fena bir cihaz değil lakin exynos işlemciden ötürü insanlar önyargılı yaklaştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denenmişi denemeye gerek yok hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yurtdışında 50$ fiyat farkı ile Pixel 7 Alınabiliyor. 50$ için genelde pixel alıyorlar bu arada. Ama A54 fiyatına göre fena değil.
-
Öyle cahil teknolojiden habersiz editörlerimiz var ki yazdığı makaleyi hiç kontrol etmeden mi yayımlıyorsunuz .Şu cümleye bakar mısınız " optik sabitleme ise düşük ışık koşullarında çekim yapmayı kolaylaştırıyor. " Böyle cahilce bir şey nasıl yazabiliyorsunuz. Optik görüntü sabitleme farklı bir şey . Bunun ışıkla bir alakası yok ki . Erdi özüağ ile Mesut çevik gittikten sonra site iyice kaliteden uzaklaştı .Şu makalenin kalitesizliği den belli
-
Nightography ois ile destekleniyor herhalde sensörün daha iyi ışık alması için pozlama süresi uzuyor bu sürede telefonum daha az kıpırdaması gerekiyor olabilir bu stabilite de ois ile sağlanıyor yüksek ihtimal hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 22 Temmuz 2023; 10:20:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl alakası yok. Bence siz bilgilerinizi gözden geçirin. Düşük ışıkta enstantane çok düşer ve bu yüzden cihaz eldeki titremeden daha fazla etkilenir ve bu durum da görüntülerin ve videoun flu ve netsiz çıkmasına sebep olur. OIS ise bu durumda eldeki titremenin azaltılması yönünde pozitif etki yapar. Bu da hareketli görüntüde iyileştirici bir faktördür.
Yerli üretim mi değil mi bunu netleştirin. Öğrenciler alsın. Gerisi çok önemli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 5 Eylül 2023; 8:10:48 >
Keşke SD işlemcili olaydı...
-
8 gün önce tanıdığım bir bayiden 24500 r aldım. Arka kapak Beyaz ve cam gibi görseli çok iyi. Redmi note 9 pro fan iyi bir kasası var. Kamera gece ve makro gündüz çekimi tatmin edici. Selfie de başarılı. Neticede fiyat/verim bakımından aldığına seviniyorum. Ben oyun oynamıyorum. Batarya full seviyede 34 saati buldu. Cihazı tavsiye ederim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X