Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G: Daha büyük sensör, daha iyi fotoğraflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy A54 5G: Daha büyük sensör, daha iyi fotoğraflar
    Samsung Galaxy A54 5G üç ana kameraya sahip: optik stabilizasyon ve hızlı faz otomatik odaklama desteğine sahip 50MP (f/1.8) ana sensör. İkinci kamera 8MP geniş açılı (f/2.2) ve üçüncü kamera makro 5MP (f/2.2). Dördüncü kamera ise ekrandaki delikte yer alan 32 megapiksel çözünürlük sunan selfie kamerası.

Sınıfının en iyi kamerası

Samsung Galaxy A54 5G geniş bir dinamik aralık, mükemmel detay ve doğru beyaz dengesi ile kontrastlı görüntüler yakalıyor. Gerektiğinden biraz daha koyu bir renk sunumu var, ancak bu durumun ortaya çıkan fotoğraf karesini iyileştirdiğini söyleyebiliriz. Cihazda optik zoom yok ama dijital zoom şaşırtıcı derecede iyi. Ayrıca iyileştirilmiş optik sabitleme ise düşük ışık koşullarında çekim yapmayı kolaylaştırıyor. Tüm bunlara ek olarak Galaxy A54 5G karanlıkta bile canlı, yüksek düzeyde optimize edilmiş fotoğraflar çekmenizi sağlayan Nightography özelliğine sahip.

Samsung Galaxy A54 5G: Daha büyük sensör, daha iyi fotoğraflar
    Kamera her zaman Samsung Galaxy A5X serisi cihazların odak noktası olmuştur. Zira Galaxy A54 5G, video özelliklerinde de hayal kırıklığına uğratmıyor. Akıllı telefonun, hem ana hem de ön kameralarda 30 fps'de 4K çekim yapabildiğini belirtelim. Optik sabitleme sayesinde geçişler pürüzsüz, odaklama yavaşlamıyor ve kayıt sırasında kameralar arasında geçiş yapılabiliyor. Samsung akıllı telefonları her zaman iyi video çekimi yapmıştır ve bu orta sınıf cihaz da bir istisna değil.

Yeni Galaxy A54, Video Sabitleyiciyle #Acayipİyi

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G
    Samsung Galaxy A54 5G

• 1 Aydır kullanıyorum, note8 bozulunca s23 ultra almaya gittim, çok pahalı buldum, A54 aldım...
    - Oldukça ağır ve kalın. Tek eksisi bu bence...
    + Pil sabah 7den gece12ye kadar %50lere düşüyor oyun oynamıyorum. çok iyi
    +Ekran çok iyi
    + Hız kusursuz, takılma yok
    + Kamera yeterli...
    Özet: Aldığjm ilk amiral gemisi olmayan, 12.000 tllik fiyatını sonuna kadar hakeden, iyi ki almışım dedirten samsung telefonu A54.
  • her tarafta a54 haberleri. demekki istedikleri kadar satmıyor ürün.

• hidrojennn kullanıcısına yanıt
    Satmaz tabi hocam. Aynı fiyata çok daha iyi cihazlar var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 Aydır kullanıyorum, note8 bozulunca s23 ultra almaya gittim, çok pahalı buldum, A54 aldım...
    - Oldukça ağır ve kalın. Tek eksisi bu bence...
    + Pil sabah 7den gece12ye kadar %50lere düşüyor oyun oynamıyorum. çok iyi
    +Ekran çok iyi
    + Hız kusursuz, takılma yok
    + Kamera yeterli...
    Özet: Aldığjm ilk amiral gemisi olmayan, 12.000 tllik fiyatını sonuna kadar hakeden, iyi ki almışım dedirten samsung telefonu A54.Samsung Galaxy A54 5G: Daha büyük sensör, daha iyi fotoğraflar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahtemas -- 2 Ağustos 2023; 22:8:44 >

• Donanimous kullanıcısına yanıt
    A54 fena bir cihaz değil lakin exynos işlemciden ötürü insanlar önyargılı yaklaştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Denenmişi denemeye gerek yok hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışında 50$ fiyat farkı ile Pixel 7 Alınabiliyor. 50$ için genelde pixel alıyorlar bu arada. Ama A54 fiyatına göre fena değil.

• Öyle cahil teknolojiden habersiz editörlerimiz var ki yazdığı makaleyi hiç kontrol etmeden mi yayımlıyorsunuz .Şu cümleye bakar mısınız " optik sabitleme ise düşük ışık koşullarında çekim yapmayı kolaylaştırıyor. " Böyle cahilce bir şey nasıl yazabiliyorsunuz. Optik görüntü sabitleme farklı bir şey . Bunun ışıkla bir alakası yok ki . Erdi özüağ ile Mesut çevik gittikten sonra site iyice kaliteden uzaklaştı .Şu makalenin kalitesizliği den belli

• wox kullanıcısına yanıt

Nightography ois ile destekleniyor herhalde sensörün daha iyi ışık alması için pozlama süresi uzuyor bu sürede telefonum daha az kıpırdaması gerekiyor olabilir bu stabilite de ois ile sağlanıyor yüksek ihtimal hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 22 Temmuz 2023; 10:20:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wox kullanıcısına yanıt

Nasıl alakası yok. Bence siz bilgilerinizi gözden geçirin. Düşük ışıkta enstantane çok düşer ve bu yüzden cihaz eldeki titremeden daha fazla etkilenir ve bu durum da görüntülerin ve videoun flu ve netsiz çıkmasına sebep olur. OIS ise bu durumda eldeki titremenin azaltılması yönünde pozitif etki yapar. Bu da hareketli görüntüde iyileştirici bir faktördür.

• Yerli üretim mi değil mi bunu netleştirin. Öğrenciler alsın. Gerisi çok önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 5 Eylül 2023; 8:10:48 >
  • Keşke SD işlemcili olaydı...

• 8 gün önce tanıdığım bir bayiden 24500 r aldım. Arka kapak Beyaz ve cam gibi görseli çok iyi. Redmi note 9 pro fan iyi bir kasası var. Kamera gece ve makro gündüz çekimi tatmin edici. Selfie de başarılı. Neticede fiyat/verim bakımından aldığına seviniyorum. Ben oyun oynamıyorum. Batarya full seviyede 34 saati buldu. Cihazı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.