Şimdi Ara

HTC'nin 720p ekranlı yeni telefonu Rezound mercek altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
46.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• HTC uzun süredir merakla beklenen üst seviye akıllı telefonu Rezound'ı resmi olarak duyurdu. 4.3-inç büyüklüğünde ve 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan Rezound aynı zamanda 1.5GHz hızındaki çift çekirdekli işlemcisi ve Beats Audio teknolojisiyle sınıfının öne çıkan modellerinden biri olacak gibi görünüyor. HTC Rezound'ın detayları bu videomuzda. 

• HTC yine güzel iş başarmış diğer markalardan cevap olarak ne gelecek meraktayım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Vettel -- 4 Kasım 2011; 19:30:21 >
  • kim ne derse desin htc
  • HTC'nin en iyi telefonu şuan için.

Avrupa modelinde GSM desteği olur.

Tasarım için gayet iyi şık bir telefon. İPhone ile bu benim en beğendiklerim arasında yerini aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 4 Kasım 2011; 19:31:54 >
  • 16gb + 32 gb hafızamı eyvah eyvah amman sabahar olmasın
  • Kırmızı renk olan yerler çok güzel durmuş.
  • şimdi bunada samsung özentisi demesinler :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GSM özelliği yok ama onu atlamislar.
  • O ekran ne öylee :D Çok beğendim yaa. Hadi hayırlısı ;)
  • Anlamadıgım şu dün gece son saatlerde verilen haberle bunun arasında ne kadar fark? Sadece video olarak sunulmuş burada. Video da telefonun ilk incelemesi felan yok hiç birşey yok.Dün akşam donanımhaberi sayfasında sürekli yenileme yapıyor htc konferansını izlemek için hiç bir şey yayınlanmadı ama reklam haberleri olunca 1 saniye dahi geçikmiyor. DH durum iyi degil
  • özellik olarak ppi dışında sensation xe den farkını göremedim.Biraz tasarımı değiştirmişler.genede hoş bir telefon olmuş.Çeşit her zaman iyidir,piyasayı canlı tutar.
  • bye bye retina
  • Beats Audio by dr dre teknlojisi nedir millet yav. Hani biz power user'ız ya merak ederiz içinde hangi ses chipi var kaç tane var filan diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxeman

özellik olarak ppi dışında sensation xe den farkını göremedim.Biraz tasarımı değiştirmişler.genede hoş bir telefon olmuş.Çeşit her zaman iyidir,piyasayı canlı tutar.

dikkat etmemişsin ama işlemci modelleride farklı 1.5 çift çekirdek ama Rezound Qualcomm MSM 8660 Sensation XE Qualcomm MSM 8260
    + Rezound 1280x720 + 1 GB ram var
  • Bu konu tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

HTCnin en iyi telefonu şuan için. Avrupa modelinde GSM desteği olur. Tasarım için gayet iyi şık bir telefon. İPhone ile bu benim en beğendiklerim arasında yerini aldılar.

şayet avrupa modelinin çıkacağını sanmıyorum avrupa için illa hd çıkacaksa vigor çıkar.ülkemizin geri teknolojisi yüzünden bu cihazdan mahrum olmak çok üzücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Bu konu tutar

:D:D:D
  • iyi hoş güzel telefon ama 13.7 mm kalınlık sırf bu yüzden bu telefonu almam htc nedense ince telefon yapmayı hala beceremiyor. tasarımlar genelde çok hoş ama artık şu incelik olayını halletse iyi olur 10 mm nin üstündeki telefonlara bana göre değil
  • yine HTC ve yine süper bir telefon. BÜYÜKSÜN HTC!!!
  • Bende HTC Wildfire kullanıcısıyım, kalınlık 12 küsür mm ve kalında değil 13.7 mm abartılacak bi kalınlık değil bence ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarlonJD -- 4 Kasım 2011; 22:35:58 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.