Şimdi Ara

HTC'nin 720p ekranlı yeni telefonu Rezound mercek altında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
46.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw geçin bunlar pili ne kadar gidiyormuş soğudum valla bu yüzden htc den.
    samsungda ekran parlaklığı canavar gibi ben(desire hd) %30 yapıyorum yine adam öldürüyor.
  • tasarım ekran ses cpu ıslemcı herseı bır numara.genellıkle her ozellıgı 1 telefona koymazlar ama bu ıstısna sanırım.
    htc kullanmıs ama suanda samsung kullanan bırısı olarak htc nın bu yukselısı ve fıyatını hak ettıgını rahatlıkla soylıyebılırım
    adamlar yapıyor hacıı
  • Satılık sensetion 5452882022
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1984

pahalı olacaga benziyorhttp://www.beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5097&cat=2 stil dre

kulaklik fiyatini üzerine ekleyecek halleri yok bence sonucta adamlarin kendi malı sayılır artık o
  • bu cihazın avrupa çıkış tarihiyle ilgili bi bilgi yokmudur?
  • Sonra izlicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be adamlar yapıyor abi :D
  • umarım bu sadece piyasa yoklamasıdır ve 2000mah lık bir pille(en az) piyasaya çıkarlar.. bu kadar harika özellikleri bi telefona topla üstüne tırt pil koy.. oldu mu htc.. hatta evo 3d m var belki 2. tel olarak bunu bile alabilirim diye düşünüyordum... hadi be htc şaka yaptık 2250 mah pil vardı deyin be :D
  • benim notebook un ekranından ble daha yüksek lan çözünürlük .)
  • samsung her zaman daha önde...ne htc ne apple ne bi' başkası...zaten samsung 1.4 Ghz lik cihazını piyasaya sürdü...samsung ne yaparsa hep bi üstünü çıkarmaya çalışıyorlar...
  • Sizce inatla bu telefonu mu beklemeliyim, yoksa yumulayım mı Sensetion XE'ye? Fazla fark var mı aralarında? Olsa bile ne kadar fark eder ki?

Not: Aleti öncelikli olarak müzik ve internet, sonra uygulamalar için alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

samsung her zaman daha önde...ne htc ne apple ne bi' başkası...zaten samsung 1.4 Ghz lik cihazını piyasaya sürdü...samsung ne yaparsa hep bi üstünü çıkarmaya çalışıyorlar...

doğmamış bebeğe don biçiyoruz ama sgs2den daha iyi şuan benim gözümde
  • abi nefret ediyorum bu olaydan ya htc daha yeni model cıkarmadımı ya! 3 4 ayda bir yeni model cıkartıyolar cok gıcık. bu yuzden apple ı cok seviyorum adamlar her yıl belli zamanda yeni model çıkartıyo insanların elindeki cihazın degerini dusurmuyo. iphone un fiyatına laf edenler 2. el fiyatlarınada baksınlar iphone alan adam zarar etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Sizce inatla bu telefonu mu beklemeliyim, yoksa yumulayım mı Sensetion XE'ye? Fazla fark var mı aralarında? Olsa bile ne kadar fark eder ki?

sensation xe nin kendi hafızası yok denecek kadar az, 1 gb di herhalde kullanilabilir bellek, tüm olay microsd de biticek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReverend

quote:

Sizce inatla bu telefonu mu beklemeliyim, yoksa yumulayım mı Sensetion XE'ye? Fazla fark var mı aralarında? Olsa bile ne kadar fark eder ki?

sensation xe nin kendi hafızası yok denecek kadar az, 1 gb di herhalde kullanilabilir bellek, tüm olay microsd de biticek.

Peki sence beklemeye değer mi Rezound, yoksa aliyim gitsin mi XE'yi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 7 Kasım 2011; 1:08:40 >
  • quote:

quote:

quote:

wallahi bende rezound bekleyenlerdendim ama bataryasını we Türkiye'ye gelemeyeceğinin haberini alınca başımdan aşşağı kaynar sular döküldü
    rezound un büyük ihtimal avrupa için farklı bir versiyonu gelicek ama ne tür özelliklerde olur yine bu kadar kalın olur mu bataryası ne kadar olur bilinmez.
    sensation xe için ise bende rezound u görmeden önce onu istiyordum ama hafıza olayı bitirdi beni. ben derim ki 32 gb bana yeter diyorsan, 1750 mah olsada htc nin bataryası hakkında pek iyi söylentiler yok, şarj etme olayı benim için sorun değil diyorsan al, ben şahsen şu an htc den elimi ayağımı çekmiş durumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 7 Kasım 2011; 3:02:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

wallahi bende rezound bekleyenlerdendim ama bataryasını we Türkiye'ye gelemeyeceğinin haberini alınca başımdan aşşağı kaynar sular döküldü
    rezound un büyük ihtimal avrupa için farklı bir versiyonu gelicek ama ne tür özelliklerde olur yine bu kadar kalın olur mu bataryası ne kadar olur bilinmez.
    sensation xe için ise bende rezound u görmeden önce onu istiyordum ama hafıza olayı bitirdi beni. ben derim ki 32 gb bana yeter diyorsan, 1750 mah olsada htc nin bataryası hakkında pek iyi söylentiler yok, şarj etme olayı benim için sorun değil diyorsan al, ben şahsen şu an htc den elimi ayağımı çekmiş durumdayım.

Benim için önemli olan işte müzik ve internet performansı. Şarj ve hafıza sorun değil o kadar.

• burada önemli bir ayrıntının belirtilmesi atlanmış gibi.bu ses teknolojisi(b.a) şimdiye kadar ki gibi sadece kulaklık ile iletilen ses kalitesinin artışına yönelik mi yoksa gerçek anlamda bir b.a ses işlemcisi kullanılması ile birlikte profesyonel bir ses çıkışı sağlanmış mı?
  • Mutlaka birgün benimde olacak. Özellikle kulaklıklarına bayıldığım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.