Şimdi Ara

HTC'nin 720p ekranlı yeni telefonu Rezound mercek altında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
46.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tivibu reklamları hoşunuza gitmeyebilir ama bence müzik çok güzel.Bir kere izleyin şu reklamı sonuna kadar güzel söylüyorlar :)
    Beni sinir eden video bitince videoyu tekrar oynat dediğinde tekrar videonun dolmasını beklemek.
    Telefona gelince sıradan akıllı bir telefon işte.Önemli olan rakiplerinden ucuzmu olacak pahalı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

quote:

Orijinalden alıntı: demonser

ya arkadaşlar saçma saçma konuşmayın...birinicisi bu sadece amerika için geçerli ve oda verizon servis sağlayıcısından sunulmaktadır...ikincisi telefon 4gdir...türkiye ye böyle bi telefonu bırakın 4g nin gelmesi bi 5 seneyi bulacağından bu telefon gelsede asıl nimetlerinden faydalanamazsınız...benzer bir modeli avrupaya sunması beklenmektedir...hali hazırda türkiyede çok iyi satış rakamları elde edemediği için modeleller türkiyeye geç gelmektedir...geçtiğimiz ay buna benzer bir model (sensation XE) avrupada satışa sunuldu...türkiyeye aralık ayında gelecektir...Ama bir telefon alınacaksa şuan için MOTOROLA DROID RAZR öneririm...ama bence ocak ayını beklemek en iyisi çünkü ICS(android 4-ice cream sandwich) ile çıkıcak bir dolu telefon piyasaya sürülecektir... Rezound tam anlamıyla bir multimedia ve internet canavarı diyebiliriz...kırmızı tonlar ve kulaklıkları ayrı bi şıklık katıyor...üstelik ses performansı mükemmel...tek dezavantajı ICS olmaması ve ne zaman güncellenecek olmasının bilinmemesi henüz resmi duyuru yok...ayrıca hdmi çıkışı olmadığından pekte 1080p videonun bir anlamı kalmıyor pratiklik açısından...onun dışında güzel bir telefon ama türkiyede maalesef yok...en yakını SENSATION XE(aralıkta stoklarda olacaktır) onu veya motorola Droid razr modelini almanız motorola inanılmaz güzel ve şık bir telefon çıkardı...

hayırdır reklam falan mı aldınız motorola dan anlaşılan iphone yi elinize bile almamışsınız

kardeşim türkiyeyi bırak avrupa da olmayacak bir telefon hakkında herkes alıcam yapıcam diyo ona gülüyorum :D ha bu arada iphone 3gs ile başlayıp iphone 4 ve sgs2 ile noktaladım ama ben kendi fikirlerimi söyledim şuan motorolanın razrını bekliyecem...kişisel görüştür.ama tek güldüğüm nokta bu telefon türkiyeye gelmeyecek arkadaşlar bu tarzda aynı özelliklere sahip telefon ancak baharda türkiyede olur duyurulur ve htc servis açısından türkiyede çok yetersiz bunu düzeltirlerse çok aşama kaydedip bir iphone kadar popüler olacağına inanıyorum...

• quote:

quote:

quote:

ya arkadaşlar saçma saçma konuşmayın...birinicisi bu sadece amerika için geçerli ve oda verizon servis sağlayıcısından sunulmaktadır...ikincisi telefon 4gdir...türkiye ye böyle bi telefonu bırakın 4g nin gelmesi bi 5 seneyi bulacağından bu telefon gelsede asıl nimetlerinden faydalanamazsınız...benzer bir modeli avrupaya sunması beklenmektedir...hali hazırda türkiyede çok iyi satış rakamları elde edemediği için modeleller türkiyeye geç gelmektedir...geçtiğimiz ay buna benzer bir model (sensation XE) avrupada satışa sunuldu...türkiyeye aralık ayında gelecektir...Ama bir telefon alınacaksa şuan için MOTOROLA DROID RAZR öneririm...ama bence ocak ayını beklemek en iyisi çünkü ICS(android 4-ice cream sandwich) ile çıkıcak bir dolu telefon piyasaya sürülecektir... Rezound tam anlamıyla bir multimedia ve internet canavarı diyebiliriz...kırmızı tonlar ve kulaklıkları ayrı bi şıklık katıyor...üstelik ses performansı mükemmel...tek dezavantajı ICS olmaması ve ne zaman güncellenecek olmasının bilinmemesi henüz resmi duyuru yok...ayrıca hdmi çıkışı olmadığından pekte 1080p videonun bir anlamı kalmıyor pratiklik açısından...onun dışında güzel bir telefon ama türkiyede maalesef yok...en yakını SENSATION XE(aralıkta stoklarda olacaktır) onu veya motorola Droid razr modelini almanız motorola inanılmaz güzel ve şık bir telefon çıkardı...

hayırdır reklam falan mı aldınız motorola dan anlaşılan iphone yi elinize bile almamışsınız

kardeşim türkiyeyi bırak avrupa da olmayacak bir telefon hakkında herkes alıcam yapıcam diyo ona gülüyorum :D ha bu arada iphone 3gs ile başlayıp iphone 4 ve sgs2 ile noktaladım ama ben kendi fikirlerimi söyledim şuan motorolanın razrını bekliyecem...kişisel görüştür.ama tek güldüğüm nokta bu telefon türkiyeye gelmeyecek arkadaşlar bu tarzda aynı özelliklere sahip telefon ancak baharda türkiyede olur duyurulur ve htc servis açısından türkiyede çok yetersiz bunu düzeltirlerse çok aşama kaydedip bir iphone kadar popüler olacağına inanıyorum...

Türkiye'ye gelmiyor diye alamayacaz anlamınamı geliyor sanki. O gelmez ise biz gideriz almaya

• incredible s e benzemiş. arka tasarımı dönen tuşlar vb. vb. Kırımızıda yakışmış. Sevdim
  • öyle ukalaca laf kalabalığına veya millete laf sokmanın manası yok.bu telefonun son bilgiler ışığında 3g desteği yok ama bu telefondan yola çıkarak hemen hemen aynı özelliklerde(tasarım-donanım) avrupa pazarı için bir telefonu yakın zamanda htc nin tanıtacağını önceki tecrübelerimiz ışığından yola çıkarak telefon hakkında yorum yapıyoruz.evet bazı arkadaşlar bu telefonların teknik detaylarından buradaki bazı çok bilmişler kadar anlamadığından iyi niyetle bu telefon tr de ne zaman satılacak gibisinden sorular sorması ayıp değildir.tam tersine bu bilmeyen arkadaşlara ukalaca laf sokmaya çalışanların yaptığı ayıptır.

mesela ben yukarıda cihazın ses işlemcisi hakkında bir soru sordum ama kimseden bırakın inandırıcı bir cevap gelmesini,yorum yapan bile olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN_06 -- 8 Kasım 2011; 17:01:56 >
  • hay ben böyle işin yaa 3 aydır telefon alamıyorum sürekli yenisi çıkıyor yeter artık HTC bi durun da aldığımız telefonun keyfini çıkaralım yenisi çıktı diye üzülmeyelim...Evo 3d'yi geri verip rezound'ı mı beklesek
  • doktor dire yaaa=))))))))))
  • Rezoundun Avrupa versiyonu olmaz, çünkü zaten var, Sensation XE..Bu özelliklerde yakında farklı bir model olarak Avrupa versiyonu çıkar ama bence, çıkması lazım..Da artık çıksın bende telefon almak istiyorum 2 aydır, model bekliyorum ya :D..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNequAL

quote:

quote:

quote:

Türkiye'ye gelmiyor diye alamayacaz anlamınamı geliyor sanki. O gelmez ise biz gideriz almaya

çorumdan da alsan abd dende alsan türkiyede çalışmaz cihaz LTE çünkü, gsm desteği yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

Android 4 ICS yüklü telefonları beklemekte fayda vardır şu an için...

kesinlikle katılıyorum
  • bu ne böyle samsungu geçti hergün bir model çıkartıyor.
    bu durum nedense hiç hoşuma gitmiyor.
    her zaman en iyisini kullanmak istiyorum.
    anlaşılan benim sensation bayatladı.
    bundan önce hd2 kullanıyordum. bozuldu ve htc servislerinde rezil oldum yapamadılar. htc nin türkiye teknik servis konusunda zaafı var.
    htc global türkiyeyi malesef sallamıyor. boşlukta bu işi vodafone yapmaya çalışıyor
    ama yine akıllanmadım htc aldım ,vazgeçemiyorum bu illetden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN_06

öyle ukalaca laf kalabalığına veya millete laf sokmanın manası yok.bu telefonun son bilgiler ışığında 3g desteği yok ama bu telefondan yola çıkarak hemen hemen aynı özelliklerde(tasarım-donanım) avrupa pazarı için bir telefonu yakın zamanda htc nin tanıtacağını önceki tecrübelerimiz ışığından yola çıkarak telefon hakkında yorum yapıyoruz.evet bazı arkadaşlar bu telefonların teknik detaylarından buradaki bazı çok bilmişler kadar anlamadığından iyi niyetle bu telefon tr de ne zaman satılacak gibisinden sorular sorması ayıp değildir.tam tersine bu bilmeyen arkadaşlara ukalaca laf sokmaya çalışanların yaptığı ayıptır.

mesela ben yukarıda cihazın ses işlemcisi hakkında bir soru sordum ama kimseden bırakın inandırıcı bir cevap gelmesini,yorum yapan bile olmadı.

Kardeşim yukarıda yazdıklarına aynen katılıyorum. Bir konu hakkında çok bilgisi olabilir bir insanın ancak karşısında bilmeyenlere laf sokarak, çok bilgili olduğunu anlatması hiç hoş değil.

Gelelim soruna bildiğim kadarı ile HTC, Beats Audio ses işlemcisi ayrı olan telefonlar üretecek ancak Rezound da yazılımsal destek var sadece, ayrı bir ses işlemcisi mevcut değil malesef.

• Ayri bir chip koymadikca Beats Audio bana reklam kokan hareketler gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Sizce inatla bu telefonu mu beklemeliyim, yoksa yumulayım mı Sensetion XE'ye? Fazla fark var mı aralarında? Olsa bile ne kadar fark eder ki?

Not: Aleti öncelikli olarak müzik ve internet, sonra uygulamalar için alacağım.

Bu soruyu sormak için girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Sizce inatla bu telefonu mu beklemeliyim, yoksa yumulayım mı Sensetion XE'ye? Fazla fark var mı aralarında? Olsa bile ne kadar fark eder ki?

Not: Aleti öncelikli olarak müzik ve internet, sonra uygulamalar için alacağım.

Bu soruyu sormak için girdim.

barselona yı bekleyin...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.