Şimdi Ara

HTC'nin 720p ekranlı yeni telefonu Rezound mercek altında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
46.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 4 ICS yüklü telefonları beklemekte fayda vardır şu an için...
  • 1 gb ddr2 ram varmış
  • Bu telefon oldukça büyük de biz eskiden iPhone ye dev telefon derdik. Sonra galaxy S II biraz daha büyük... Bu telefonları taşımak zor, bir de 2.000 TL nin üstünde olacağı garanti bir telefon
  • demekki Asus ultrabook incelemesi yakındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

GSM özelliği yok ama onu atlamislar.

bu durum telefonun avrupaya, avrupaya gelse dahi Türkiye'ye gelmeyeceği anlamını mı taşıyor yani ?
  • android 2 den android 4 e atlamışlar bunlarda bi tuhaf mantıksız insanlar. bu tek harika ucuz olsada alsak
  • Satılık sensetion :-)
  • erdi bey arka fon, bütün videolu tanitimlarda ayni görüntülere sahip ekranlarla dolu, arada bi degistirin, güzel bir hava olusturuyor ama. harekette bereket vardir :)
    saygilar
  • Samsun s2 den iyi gibi

Çıksın alırım herhalde
  • hay tivibunuza
  • daha 3 gün önce desire hd aldım simdi satmam gerekecek naaptın htc
  • Benim x5 bile 11.2 mm :D takoz geliyor bir tane daha :D
  • çok kıyak bi alet olmuş. bu htc yi seviyorum. merak ettim telefonu gelsede bi görsek ;)
  • "kim ne derse desin apple" ın son rekoru kaçtı?
  • Bu telefon Türkiyeye gelcek mi vede gelirse fiyatı ne olur ?
  • En iyisi XPERİA ARC felaket foto çekiyor, ses desen o biçim ,estetik desen o biçim fiyat desen o biçim ucuz ! :)
  • Telefon Herşeyi ile çok güzel ama radyo'su var mı acaba ben mi çok şey bekliyorum ?
  • Sıra paraya kıyıp telefonu almakta... Bakalım karşımıza nasıl bir fiyat ile çıkaracaklar... Telefon almayıpta beklediğimize değer inşallah
  • ya arkadaşlar saçma saçma konuşmayın...birinicisi bu sadece amerika için geçerli ve oda verizon servis sağlayıcısından sunulmaktadır...ikincisi telefon 4gdir...türkiye ye böyle bi telefonu bırakın 4g nin gelmesi bi 5 seneyi bulacağından bu telefon gelsede asıl nimetlerinden faydalanamazsınız...benzer bir modeli avrupaya sunması beklenmektedir...hali hazırda türkiyede çok iyi satış rakamları elde edemediği için modeleller türkiyeye geç gelmektedir...geçtiğimiz ay buna benzer bir model (sensation XE) avrupada satışa sunuldu...türkiyeye aralık ayında gelecektir...Ama bir telefon alınacaksa şuan için MOTOROLA DROID RAZR öneririm...ama bence ocak ayını beklemek en iyisi çünkü ICS(android 4-ice cream sandwich) ile çıkıcak bir dolu telefon piyasaya sürülecektir...

Rezound tam anlamıyla bir multimedia ve internet canavarı diyebiliriz...kırmızı tonlar ve kulaklıkları ayrı bi şıklık katıyor...üstelik ses performansı mükemmel...tek dezavantajı ICS olmaması ve ne zaman güncellenecek olmasının bilinmemesi henüz resmi duyuru yok...ayrıca hdmi çıkışı olmadığından pekte 1080p videonun bir anlamı kalmıyor pratiklik açısından...onun dışında güzel bir telefon ama türkiyede maalesef yok...en yakını SENSATION XE(aralıkta stoklarda olacaktır) onu veya motorola Droid razr modelini almanız motorola inanılmaz güzel ve şık bir telefon çıkardı...

• Batarya dışında kusursuz bir telefon olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.