|
Apple, iPhone 17 serisiyle ön kamerayı yenileyecek
-
-
gelir şimdi bizimkinde 563856229462749282 mp var diyen dandrocular
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 25 ile bütün herşey değieşecek haberi yapında bitsin bu iş
-
Daha büyük sensör kullanmaları gerekiyor. Ön kamerada 1/3.6 inçlik sensör var. Bunlar yazılımla yahut çözünürlük artırmakla olacak işler değil. 12 megapiksel ön kamera için yeterli. Onun yerine iPhone 11'deki 12 megapiksellik 1/2.55 inçlik sensörün modernize edilmiş versiyonunu kullansalar gözle görülür derecede bir yenilik olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 3 Ağustos 2024; 13:9:13 > -
Mp herşey olmadığını bilmeyenleri dikkate alan yok ioscuların da dünyada Apple dan başka marka olmadığını sanması ile aynı şey
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala ekran altına parmak izi okuyucu koyamayıp bizi Face ID’ye mahkum eden firma yenilik yapsa ne olur? Dışarıda telefonumu açmak için ya şifre girmek ya da güneş gözlüğünü çıkarmak zorundayım.
FaceID sensörlerini ekran altına taşıdıktan sonra sensörü büyütücekler sanırım ki kamera deliğinin büyümesi göze batmayacak. Megapikselin 24 megapiksel olmasının tabii ki fotoğraf kalitesine bir getirisi yok. Lakin sensör boyutu arttırılırken diyafram aralığını da yükseltmemeleri gerekiyor. Zira iPhone 14 Pro ana kameralarında bu durum yaşanmıştı, 13 Pro'da f/1.5 olan diyafram aralığı sensör büyüyünce f/1.8'e geriledi. Bu da kötü bir durum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamera cikintilarini ortadan kaldirmalari lazim artik
-
Evet iğrenç bir rezillik iPhone kısmında. Ben dikkatli inceleme tuşuna bastım güneş gözlüğü ile işe yarıyor.
Arkadaş her haber yenilikler iPhone 17’de diye geliyor. Kim niye alacak o zaman 16’yı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtesem bir deneyim sunacak :-)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bide epey ve ya başka bir yerde yorum yapmıyorum demiştin. Dandrocular senin epeyde sık kullandığın bir kelimedir. Akıl fukarası bir elma fanboyu olduğun ortaya çıktı. Epeyde Onur A. adlı hesabında takılarak kendini kamufle ettiğini mi zannediyorsun vasıfsız Apple fanboyu Aytaç Yürek :D
Knka bu hayloft vasıfsızı da bizim bu klasik bilgisiz elma fanboylarından biridir haberin olsun :D epey sitesinde Onur A. adında bir hesapta takılıyor.
bahsettiğiniz kişi kim bilmiyorum ama androidi sevmeyen çöp olarak gören tek ben değilim herhalde koca ülkede mahallenin dedikoducu teyzeleri gibi tanımadığınız insanları varsayımlar üzerine birbiri ile ilişkilendirmek ahmakça. blokluyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 4 Ağustos 2024; 17:5:28 >
Kâr maximizasyonunu dengede tutabilmek adında her sene yenilikleri çok az yapıyorlar reis.
Çokta tın canım benim senin gibi şekilsiz Apple trolleri benimle muhatap olsa ne olur muhatap olmasa ne olur ? Hiçbir Apple trolü bugüne kadar benimle girdikleri diyaloglarda haklı olarak çıkamadılar hepsinin ağzının payını verdikten sonra senin gibi tıpış tıpış kaçtılar şimdide sen vitesi R ye aldın xD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-DRAGO -- 4 Ağustos 2024; 17:11:52 >
Apple ahlaksız bir firma.
14 Pro max'e yazılım ata ata kamerasını öyle bir bozdular ki, Reelme C55'in kamerasından kötü fotoğraf çekiyor artık. Böyle saçmalık, böyle aptallık olmaz gerçekten.
Kameralar için hala MP ile özelliği ifade edilmesi de apayrı bir cahillik. İstersen 100MP yap, diyaframı, lensi, optiği, lazeri ne söylemezsen ne işe yarayacak?
Eskiden Nokia iyi kandırırdı milleti MP ile şimdi aynısını Apple yapıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
iphone 25 ile bütün herşey değieşecek haberi yapında bitsin bu iş
|
Mp herşey olmadığını bilmeyenleri dikkate alan yok ioscuların da dünyada Apple dan başka marka olmadığını sanması ile aynı şey
|
gelir şimdi bizimkinde 563856229462749282 mp var diyen dandrocular
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X