Bildirim
Samsung Galaxy Gear ön inceleme 'Galaxy'nin akıllı saatini kullandık'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
"Vay arkadaş saate rem takmışlar" -bir Türk genci.
-
Samsung'un vizyon anlamda hiçbir şeye sahip olmadığını kanıtlayan bir ürün olmuş.Hiç çıkarmasaydın daha iyi be Samsung.En azından kendini rezil etmezdin.
-
Akıllı saatlerin oturması için 1-2 sene gecmesi lazım. Su an için cazip gelmiyor
-
Saatin akıllısı mı olurmuş? Bu kadar teknoloji fazla değil mi
-
Harika videolar cikar bu saat ile :)
-
Benim gibi unutkanlar için cihazdan uzaklaştığı zaman s-pende olduğu gibi uyarı verse harika olur... -
Kaç kuruş olur bu alet? -
Akıllı saatlerin oturması için 1-2 sene gecmesi lazım. Su an için cazip gelmiyor
-
Saati ilk başta beğenmemiştim ama bu video sonrasında tasarımı çok hoşuma gitti. Türkiye'de fiyatı 500TL'yi geçmez ise Casio yerine tercih edilebilir diye düşünüyorum.
-
Biz Türkler neden hep kamerada kendimizi görünce( video nun 05.04 dk sı) aynı hareketleri yaparız Bilim Dünyası çözemedi daha .. -
girişteki reklam güzelmiş ayrıca özelliklerinin fazla iyi olmaması biraz pazarlama stratejisi gibi geldi
-
999 TL ile giriş yapar birkaç ay sonra 650-750 bandına düşer.
-
Unutmadan su geçiriyor mu (çok önemli) -
bence pek performans vermez -
Arkadaslar one maxx in ne zaman tanitilacagini bilen var mi?
-
Birinin kolunda görsem zenciden saat almış diye dalga gecerim
-
Akıllı telefonu kolumuza takmışlar resmen.Çok güzel.
-
yakında şu yazılar görür gibiyim. güncelleme ne zaman gelecek!
-
Bır sorsaydıniz buna da asphalt 8 , real racıng 3 yükleyebilir miyiz :D :D
Espriyi anlamayanlar alıntı yapmasin...
Benzer içerikler
- tiktoktan nasil para kazanilir
- instagram efekt arama
- jnlp dosyası açma
- truecaller nedir
- twitter film izleme sayfaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X