Şimdi Ara

Samsung Galaxy Gear ön inceleme 'Galaxy'nin akıllı saatini kullandık' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri şu Erdi'nin Gear'la çektiği videoyu gif yapsın!

• quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

Harika videolar cikar bu saat ile :)

Senin gibi sapkın beyinler olduğu sürece videoya bile gerek yok. Şu an yaptığın gibi hayal kurarak bile kendini tatmin edersin. Senin gibileri linç etmek lazım. Milletin karısına, kızına göz diken.... sürüsü.

Ben ne anlatmaya çalıştım sen ne anladın?Bizim milletin bu saat ile nasıl videolar çekebileceğini açıklamaya çalıştım.Tebrik ederim seni,kafan güzelmiş yenimi aldın?Yapabileceğin şeyleri konuşsak!

Yapabileceğim şeyler var ama sana değil ;)

• arkanızdan at mı koşturuyordu admin kardes ? çok hızlı çekmişsiniz çok hızlı konuşmuşsunuz kulak tırmalıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bc_

quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

- Pardon saat kaç?
    - Bakım, pardon şarjım bitmiş yardımcı olamayacağım.
    -

Bence de saçmalık. Tamam teknoloji güzel ama bunu bir kol saatine uyarlamak çok yersiz. O kol saatinin yaptığı her şeyi zaten telefonlarımız yapıyor. Saat saat olarak kalmalı bence. Türkiye'de tutmaz diyip geçiyorum.

Fiyatları düştüğünde çok fena tutacak.Tam kopya aracı.Hoca arkasını döner dönmez tak hemen text dosyasını aç.Hoca bakınca hemen tak ekran kilidi.Üstelik bir kol saati ne kadar şüphe uyandırabilir ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: bc_
    quote:

Orijinalden alıntı: onur01651 - Pardon saat kaç? - Bakım, pardon şarjım bitmiş yardımcı olamayacağım. -
    Bence de saçmalık. Tamam teknoloji güzel ama bunu bir kol saatine uyarlamak çok yersiz. O kol saatinin yaptığı her şeyi zaten telefonlarımız yapıyor. Saat saat olarak kalmalı bence. Türkiyede tutmaz diyip geçiyorum.
    Fiyatları düştüğünde çok fena tutacak.Tam kopya aracı.Hoca arkasını döner dönmez tak hemen text dosyasını aç.Hoca bakınca hemen tak ekran kilidi.Üstelik bir kol saati ne kadar şüphe uyandırabilir ki

o zamana kadar çok yaygınlaşacağı için hocaların da kolumuzdaki saatin sıradan bi saat olmadığı bileceğini düşünüyorum :D

• Kulaklık girişi yok. Çöp.

• Gereksiz, yersiz, pahalı, kullanışsız, kamera olmasaydı iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony smart watch 2 kıyaslaması yapılmamış.
    1 günlük şarja karşı 1 haftalık şarjla sony 1 adım önde

• Zamanla tasarımlar daha zarif olacaktır. Hem sony nin hemde samsung un hatları baya kaba.

katlanabilir amoled ekranlar saat olarak değilde bileklik olarak çıktığında o zaman bence bir devrim olacak çünkü 5"-6" ekranı böylelikle kolumda taşıyabileceğim.

Samsung Galaxy Gear ön inceleme 'Galaxy'nin akıllı saatini kullandık'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 7 Eylül 2013; 11:12:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rezes

Zamanla tasarımlar daha zarif olacaktır. Hem sony nin hemde samsung un hatları baya kaba.

katlanabilir amoled ekranlar saat olarak değilde bileklik olarak çıktığında o zaman bence bir devrim olacak çünkü 5"-6" ekranı böylelikle kolumda taşıyabileceğim.

Samsung Galaxy Gear ön inceleme 'Galaxy'nin akıllı saatini kullandık'

Dedigin sey guzel gibi gozuksede bu tarz teknolojik aletlerde bir elin tamamen devre disi kalmasini pek aklim kesmiyor.. Yenilikci olmak icin "illa saat!" mantigindan siyrilabilmek lazim.. Misal terletmeyen tarzda bir eldiven olabilir, daha pratik, daha aktif.. konusmak icin bile bi saati kulaga goturmekten daha rahat olur.. (Erken konusmamak lazim ama gelecekte dekoratif urunler kisminda kalirlar gibi..)

• hem şarjı 1 gün gidiyor hem şekilsiz barzoların taktıgı saatlere benzemiş aşırı kalın bide 300 dolar 1000 liradan aşağı gelmez yuhhh

• Buna sim kart takıp bluetooth kulaklıkla telefon olarak kullansak süper olurdu. Ayrıca su geçiriyor mu acaba? geçiriyorsa sıkıntı...

• o nası saat ya bildiğin galaxy s i koluna baglamssın gıbı .

• Samsungun olmayan vizyonunu gösteren bir ürün olmuş.Gelirse gelsin eksiler.Çakma,çöp saçma bir alet.O zaman telefon ne işe yarar?Telefona ekran koyma o zaman?

• türkiyede 1,5 milyar aha saat çıktığında alıntılayın beni

• Kimse Erdal Kaplanseren'in 'cameo'sunu dile getirmemiş asdfghasd
  • şimdi siz benim saate jellybeen ne zaman gelecek dersiniz

• aktif kullanımda şarj kaç saat gidiyor
  • Herkes gereksiz demiş, evet normal bir kullanım için bencede çok gereksiz. Fakat günün yarısını araçda geçiriyor, bol telefon konuşması ve mail trafiğiniz var ise mükemmel bir alet. Smartwatch 1 kullanıyorum, ilk ürün olmasına rağmen işimizi çok kolaylaştırıyor. Smartwatch 2 alıcam diyordum çıkınca ama şimdi kararsız kaldım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.