Şimdi Ara

Samsung Galaxy Gear ön inceleme 'Galaxy'nin akıllı saatini kullandık' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun hayata tutunması için daha cezbedici ve daha uygun fiyatta girmesi gerek şimdilik tutacağına inanmıyorum
  • akıllı saatlere kamera koymasınlar bence.

• Isınma yapıyor mu?

• 6 ay sonra 100$'a alınır :P

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Kenny

su geçiriyor mu hocam

Evet bu çok önemli bence

• Şahsi görüşüm kordon genişliği ile saatin kafası aynı genişlikte olsaydı daha spor ve şık olurdu.Ayrıca metal çerçeveninde renkli olması daha farklı görünüm getirirdi diye düşünüyorum

• Son derece teknoloji hastası olmama rağmen bazı şeylerin klasik ve eski tarzda olmasından yanayım...

• Erdi bey guzel video olmus elinize saglik.

• 3:30-3:45
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

- Pardon saat kaç?
    - Bakım, pardon şarjım bitmiş yardımcı olamayacağım.
    -

Bence de saçmalık. Tamam teknoloji güzel ama bunu bir kol saatine uyarlamak çok yersiz. O kol saatinin yaptığı her şeyi zaten telefonlarımız yapıyor. Saat saat olarak kalmalı bence. Türkiye'de tutmaz diyip geçiyorum.
  • Sondaki el sallama sahnesinden güzel gif çıkar
  • zaten niyeti bozuk olan her türlü cihaz ile görüntüyü alıyor.bu saat çıkıncamı sakıncalı oldu.herşey temelden başlar.aile terbiye veremiyorsa genç yaşlı farketmez sapık sapıktır.o yüzden cümle tam bitmeden eleştirmeyin.bununla ne güzel kız videoları çekilir yazsa idi neyse.önyargılı toplum ve sonuçları.
  • Saat firmaları şöyle gereksiz işlere girmeden kendi saatlerine bluetooth 4.0 ve notification led eklese yeterli benim için bir şey olup bitmiş mi göstersin yeter gerisini telefonu açıp hallederim şarjı da uzun uzun gider olması gerektiği gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 6 Eylül 2013; 15:11:54 >
  • sony smart watch 2 tip olarak daha güzel

• gear i geçte ekim de note 2 ye 4.3 gelecekse iyi
  • acaba saat kaç? bakıyım bi aha tıkandı saat göremiyorum saatiiii bataryası çıkıyormu acaba:)))

• çöp seiko kinetic varken yüzüne bile bakmam başka hiçbir saatin

• çok hoş fakat sanki biraz kaba

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

Harika videolar cikar bu saat ile :)

Senin gibi sapkın beyinler olduğu sürece videoya bile gerek yok. Şu an yaptığın gibi hayal kurarak bile kendini tatmin edersin. Senin gibileri linç etmek lazım. Milletin karısına, kızına göz diken.... sürüsü.

Ben ne anlatmaya çalıştım sen ne anladın?Bizim milletin bu saat ile nasıl videolar çekebileceğini açıklamaya çalıştım.Tebrik ederim seni,kafan güzelmiş yenimi aldın?Yapabileceğin şeyleri konuşsak!
  • Telefon olmadan kullanılmaması iyi değil bence. Ayrıca, bluetooth kulaklığın biraz daha gelişmiş hali olarak görüyorum :) Biraz derken çok tabii ki.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.