Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium ön inceleme videosu: 'İlklerin telefonu'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sony'nin yeni nesil süper telefon modeli Xperia XZ Premium, deyim yerindeyse ilklerin telefonu. Resmi tanıtımı yapılan Snapdragon 835'li, 4K HDR ekranlı ve 960fps kayıt özelliğine sahip ilk telefon olan Xperia XZ Premium'um tüm detayları videomuzda. 

• İlklerin kütüğü.

Zira 2017 yılında hala senelerce ısrarla kütük yapmak kolay iş değil,tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital çerçeve ;)

• Bir çok marka telefon kullanmamış biri olarak söylüyorum Samsung note4 ve üzeri ve iPhone 5 ve üzeri telefonlar Harika telefonlar.sony ve iPhone artik tasarimi değiştirmeli.

• O çerçeveler o özelliklerin yanında sırıtıyor resmen.

• Zannedersin ki bu mükemmel tasarımla her yıl telefon satışında birinci oluyolar.

• Ben Sony'nin kalın çerçevelerinin yapamadıklarından değil, bir seçim olduğunu düşünüyorum. Çünkü hem eski amiral gemileri hem de daha ucuz modellerinin çerçevelerini daha ince yapmışlığı var. Bu yüzden Sony'nin telefonunu herkesin almasını istemediğini düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu senenin en güzel teli olabilecekken, senenin tasarım anlamında en kalas cihazını izledik tşk. Sony.

• @fx57 erdi hocam mwc'de tanıtılan bütün telefonları öne çıkan özellikleriyle beraber kısa kısa alt alta yazarsanız ,karşılaştırma gibi, iyi ve yararlı bir içerik olacaktır. Başka editör arkadaşlar da yapabilir önerimi size belirteyim dedim sadece.

• Video yüklüyorsunuz ama izleyemiyoruz reklamlarınız yüzünden.

• nedir bu arkadaş ben 20 sn reklam izlemek zorundamıyım 2-3 sn tutarsın izleyen izler 20 sn nedir ????

• Normalde videoya geçmek için reklamı kapatırdık şimdi reklamdan kurtulmak için sekmeyi kapattırıyorsunuz bu nasıl bi reklamdır siz brezilya takımı mısınız donanım haber ???

• Cidden sıktı şu çerçeve muhabbeti. Adamlar nasıl yenilik yapıyor (ilk 4K HDR ekran, ilk S835'li telefon, 960fps kayıt) işiniz gücünüz alt-üst çerçeveye laf atmak. G6, S8'de ne yenilik var ön tasarımdan başka?

• ilk ekranlı çerçeve değil ama

sonyden beklentim
    Sony Xperia XZ Premium ön inceleme videosu: 'İlklerin telefonu'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 5 Mart 2017; 2:42:56 >
  • Millet çerçeve ile bozmuş kafayı. Telefonun özelliklerinde yok yok. Gel de bu insanlara anlat bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksiksiz telefonu yapan firmaya nükleer bomba tehdidi söz konusu olmalı.

Neden o lanet çerçevelerle güzelim aleti heba ediyorsun, SONY?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flcnr -- 5 Mart 2017; 3:33:35 >
  • Ön kamera deneme sırasında sıçtı, klasik sony...

• Ekran çerçevelerininden şikayet edmeden önce bir düşünmek lazım çerçeveleri inceltmek büyük bir kullanım kolaylığı sağlamıyacak ama onu sağlamak için dual front hoparlörden vazgeçmek büyük bir kayıp olucak. Sony'e benzer hoparlör sistemi bir tek htcnin boomsoundlu modellerinde vardı ve çok daha fazla çerçeve vardı, kullanıcılar şikayet etti yeni modellerde kaldırmak zorunda kaldılar. Güzel hoparlör yerleşimli tek telefon markası Sony kaldı. Şimdi bu hoparlör dizilimi ne işe yarıyor diye bakarsak en basiti Ps4deki oyununuzu elinizdeki Sony telefonda oynarken elinizle sesi kapatmamış olucaksınız ayrıca çerçeveler çok ince olmadığı için elinizi ekranın her yerine rahat götürebiliceksiniz ve tutmaya çalışırken de ekrana dokunmayacaksınız.

• Reklam çıldırttı.Kapattım.

• Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.Reklam çok sıkıcı olmuş kapatamadım ve tam ekran yapamadım videoyu zoraki izledim.Telefon konusuna gelirsek telefon içerisindeki bileşenleri değiştirerek aynı tasarımla sunmayı herkes yapar arkadaşlar,Ancak aynı kasa oranına daha büyük ekranı sığdırarak daha büyük pil ve daha hafif bir kasa sunmak mühendislik gerektirir.Artık büyük çoğunluk elinde rahatça tutabileceği büyük ekranlı bir telefon istiyor.Bunu maalesef sony de 5 yıldır hiç göremiyoruz.Sony fanları hemen savunma yapıyorlar.Eleştiriyi kabul edeceksiniz.Kaldı ki bu eleştirimiz çok haklı bir eleştiri , Bir firma tüketici talebini dikkate almıyorsa firmanın ARGE ekibinde büyük sıkıntı var demektir.Tahminime göre bir 5 yıl daha sonyde bu değişikliği göremiyeceğiz.Çünkü tasarım gelişeceği yerde dahada kötüye gidiyor.Ekran kasa oranı z5 e göre dahada kötü olmuş.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.