Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium ön inceleme videosu: 'İlklerin telefonu' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4.5 deseydin yazmazdim zaten. Ayrıca sana çok saçma gelen şeyler benim için önemli ve güzel olabiliyor. Ve bu tasarımı sevmeyen kadar seven de bi o kadar var. Mesela bu xz premium çok iyi satış rakamları verecek bence. Ve farkındaysan tüm androidler birbirine benzemeye başladı. Arkada parmak izi okuyucu. Ön klasik android görünümü. Altta hoparlör. Yukarıda kulaklık girişi. Klasik güç tuşu vs Tek farklı olan sony değil mi? Işte biz bunu seviyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Kvnç -- 6 Mart 2017; 10:9:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdi bey sunumunuz iyi hoşta bazı kelimeleri gereksiz yere uzatıyorsunuz buda zaman zaman sıkıyor insanı "sağlamıyor değil""yapmıyor değil" vs. bunun yerine "sağlıyor""yapıyor" gibi daha kolay kelimeler kullansanız bence sizde rahat edersiniz.

• Sony bıraktığım(Z) dan beri hala aynı..

Bunlar hiç değişmeyecek.

Htc e devam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensi

quote:

Orijinalden alıntı: munkun46

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Xperia Z5 premium aldım. 26.01.2017 tarihinde açtım. Akşam güncelleme, ikinci günde kullandım. Akşam tekrar güncelleme...... güncelleme sırasında kapandı. O gün bugün evde pırıl pırıl bir takozum var. KVK 2200 tl istiyor çünkü. Şimdi, sizlere de paranız çoksa almanızı önereyim. Gerçekten çok güzel. Arka tarafında saçınızı tararsınız. Yolmamış iseniz.

Teleservice deneyin...KVK berbat Ankara teleservice memnun kaldım.

Tuketici haklarina niye gitmedin? 2200 TL az para mi?

Teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir. söke söke iade alınır, yada sıfırıyla değiştirilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: munkun46

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Xperia Z5 premium aldım. 26.01.2017 tarihinde açtım. Akşam güncelleme, ikinci günde kullandım. Akşam tekrar güncelleme...... güncelleme sırasında kapandı. O gün bugün evde pırıl pırıl bir takozum var. KVK 2200 tl istiyor çünkü. Şimdi, sizlere de paranız çoksa almanızı önereyim. Gerçekten çok güzel. Arka tarafında saçınızı tararsınız. Yolmamış iseniz.

Teleservice deneyin...KVK berbat Ankara teleservice memnun kaldım.

arkadaş sallıyor hocam . kimse güncelleme yaparken kapanan telefona kullanıcı hatası demez. allah bilir napmış telefona. ha eğer bir sey yapmamışsa hakem heyetı var oraya gider. kimse 2200 lirasını çöpe atmaz.benimde başıma geldi memory çöktü anında sıfırı verildi telefonun. ben memnunum sony den.

• çerçeve olmamış
  • o kadar kocaman telefon yap o ucube çerçeveleri koy hadi anladık ama şu sanal tuşlardan ne zaman vazgeçecekler.

• Koskoca MWC de şifa için bir "Huawei" kelimesi geçti çok şükür o da ekran kasa karşılaştırmasında...Nedir hocam bu huawei size ne ettide bir tek P10 haberi bile görmüyoruz? @Fx57

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Koskoca MWC de şifa için bir "Huawei" kelimesi geçti çok şükür o da ekran kasa karşılaştırmasında...Nedir hocam bu huawei size ne ettide bir tek P10 haberi bile görmüyoruz? @Fx57

Merhaba,

Huawei P10 videosu yakında yayında olacak.

Teşekkürler.
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğiniz teşekkür ederim hocam, bekliyoruz o zaman DH ve Erdi Özüağ farkıyla ön incelemesini
  • öekranın hakkını verebilecek içerik bulmak mesele

• İlk 'Z' serisi çok güzel telefondu ne oldu size arkadaş şimdi

• Sony ise çöptür, Sony ürünlerinden uzak durmak sağlık için iyidir, o eski Sony yok artık...

• GM Discovery Elite ile XZ Premium aynı kasaya sahip. İsterseniz karşılaştırın. Sony daha önce de dediğim gibi donanım ve özelliği mükemmel yaparak tasarım konusunda sınıfta bile kalmadı. Okuldan atıldı.

• casper alırım sony almam o derece mantıksız telefonları var..

• Ben yeni sony xz premıum alcam sony karaliyanlar gdıp ıpone 7 plus alıyor traktör prasına ve sonuc sony xz premınum ekran kasa orani sony premınum %70 ıpone elma 7 plus % 68 ve siz hiç kimseden duydunuz mu ıponede cok cerceve var diye insanlar laf olsun diye konusur sony ezer gcer sony dünyada ilk 4K telefon ıpone 1080 piksel sony 801 ppı elma 7 plus 401 utanc verici akü sony 3230 elma 2900 kamera 13 on arka 19 elma 7 ve 12 daha sayayımmı

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

Ben yeni sony xz premıum alcam sony karaliyanlar gdıp ıpone 7 plus alıyor traktör prasına ve sonuc sony xz premınum ekran kasa orani sony premınum %70 ıpone elma 7 plus % 68 ve siz hiç kimseden duydunuz mu ıponede cok cerceve var diye insanlar laf olsun diye konusur sony ezer gcer sony dünyada ilk 4K telefon ıpone 1080 piksel sony 801 ppı elma 7 plus 401 utanc verici akü sony 3230 elma 2900 kamera 13 on arka 19 elma 7 ve 12 daha sayayımmı

sony kullanmayan biri doğru özellikleri kağıt üzerinde daha iyi der doğrudurda fakat gerçek öylemi kesinlikle değil kamera 7 plustan kötü şarj performansı kötü zaten ekran kasa oranına bakmaya bile gerek yok sony ısrarla o iğrenç tasarımı devam etiriyor köşeli tuğla gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUM23 -- 8 Mart 2017; 14:45:45 >

• g6 s8 varken bunu kimse almaz, bu tasarımla kolay kolay..
  • sd 835 li takoz!

• bu telefonu alacağım z2 den sonra ilk defa heyecanlandım :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.