Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium ön inceleme videosu: 'İlklerin telefonu' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

discovery elite vardı bide buna benzeyen.tuğla tasarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3arbar -- 9 Mart 2017; 17:27:30 >
  • ya sony bi defol git ya senin sonunda nokia gibi olacak androide geçmemek için elinden gelen aptallığı yapıp en sonunda patlamıştı şimdi saçma sapan telefonlar çıkartıyor neden çünkü yükü alan yola düştü üst veya orta segmentte başarılı olamayacağını anlayınca 3310 a sarılıp tekrar çıkartacak kadar acizle.
    sonyde bu yolda ilerliyor hiç kimse demesin benim için dış görünüm önemli değil diye bişeyden hoşlanabilmen için öncelikle ilk dış görünüş sizi cezbetmeli.
    yıl oldu 2017 sony hala takoz gibi telefon çıkartıyor bence tasarımın başındaki insanı kovmalılar hiçmi insan bir bakmaz rakiplerine hala anlam veremiyorum sırf bu yüzden hiç sony kullanmadım böyle devam ederse only balance gibi bir saçmalığa kullanmayıda düşünmüyorum en azından o kadar takoz gibi boşluk bıraktın bari oraya kapsitif tuş bari koy.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Sakin ol başkan kimse zorla Sony aldırmıyor sana neye atarlanıyorsun sen burda? Ben alıyorum severek de kullanıyorum benim gibi yığınla insan var burda, teknolojiden anlamayan, mobil teknolojiyi ekran kasa oranına indirgeyen zihniyet Sony almasın zaten. Bir de only balance değil omnibalance olacak o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 model çerçeve.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarih bellimi xzs nezamn türkiyede olacak

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.