Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium ön inceleme videosu: 'İlklerin telefonu' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Haberleri okumayan o mu siz mi? İlk sd835 li tanıtılan telefon Xz premium oldu zaten

Sizin dünyadan haberiniz yok galiba sd 835'li ilk tanıtılan telefon ancak sd 835'li piyasaya ilk çıkacak telefon samsung s8 piyasaya çıkamadıktan sonra ilk tanıtsalar ne olur.Web sitelerinde görmekten başka ne işe yarayacak bana bir açıklar mısın ? Geçen seneki aynı fuarda tanıtılan x serisi telefonlar Türkiye'ye ne zaman geldiler.Bunları hiç takip ediyormusunuz ? Ben bu telefonda 960 fps kayıt haricinde hiçbir yenilik göremedim.İlk 4k ekranlı telefon z5 premiumdu ne işe yaradı kullananlar bir zahmet yorum yapsınlar.Hala eski telefonunda yaptıklarını bu telefonda yenilik olarak gören fanlar var.Bu kadar bağlanmayın bir markaya objektif olun bir zahmet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faysan -- 5 Mart 2017; 12:40:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• faysan F kullanıcısına yanıt
    Daha hangi işlemci ile çıkacağı geleceği belli olmayan s8

tanıtılmış içindeki çipset belli olan xzp

Bak Türkiye'ye geç geleceği aşikar fakat senin söylediğin şey yanlış ilk bu çipsetle çıkan telefon xzp lafı dolandırmaya gerek yok Sony lg nin yapamadığını yapmış samsung dan sahi önce tanıtmış ne bu çekememezlik?

• Önce bi gasayı değiştir öyle konuşalım .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faysan F kullanıcısına yanıt
    Bu neyin kafası yav. Xperia xz premium zaten tanıtıldı. Hala s8 sd835'li ilk telefon olacak demek neyin kafası?? 4k ekran bi işe yaramıyor da Samsungun yaptığı hangi yenilik işe yarıyor, patlayan batarya yeniliği mi?? Ben bu telefonu almam zaten. Çünkü yeni özellik diye (bana göre) bir sürü gereksiz şeyi ekleyip tonla para alıyorlar. Bu Sony için değil diğer markalar için de geçerli. Yani ben fan değilim. Bütçeme uygun telefon alırım. Ama sen hala s8 sd835'li ilk telefon olacak diyorsan, bu kadar basit bir gerçeği dahi kabullenemiyorsan ağır fansın kusura bakma. Telefonun Türkiyeye geliş tarihi önemli değildir. Global olarak tanıtıldı olay bitmiştir.

• Eski çin malı tv antenli telefonlara benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Merak ettiğim bir konu var. 3310'unun mu yoksa bunun mu çerçevesi alan olarak daha fazla.

Senin kullandığın iPhone SE'nin daha fazla kardeş %50 ekran kasa oranı

BAşka bir üretici 4-5 yıl güncelleme veriyor ya da ios cihaz mı üretiyor? Iphone ile sony rakip olamazlar. IOS istiyorsan sen alacak sadece iphone. Ama android için böyle değil işte. Çin malı dandik telefonların bile çerçeveleri daha ince. Cebimde tablet kadar telefon taşıyacağım ve ortasında az bişey ekran olacak öyle mi? Ayrıca benim derdim iphone veya ios da değil. Sony adam gibi en az 64gb, işlemcisinden, kamerasından raminden vs. kısılmamış bir telefon çıkaraydı da alaydık.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtsf

tanıttığı telefon samsung S8 olsaydı videonun yarısını telefonun kendince olumsuz yönlerine ayırmazdı.muhteşem tasarım muhteşem kamera muhteşem özellikler ve videonun sonunda bu zamana kadar kullandığım eniyi telefon diyerek bitirirdi.

Merhaba,

Birincisi tamamiyle hayal ürünü bir yorum yazıp, çıkmamış bir telefon üzerinden ithamda bulunmak ancak niyeti kötü birisinin yaklaşımı olabilir.

Videoda genel olarak eleştri merkezi, "size göre kendimce olumsuz" olan çerçevelerdir ve tasarım kişisel bir kriter olduğundan eleştirimi ayrıca rakamlara da döküyor, LG G6'nın daha küçük kasada daha büyük ekran ve pille, Huawei Mate 9'un da 5.9-inç ekran, metal gövde ve 4000mAh pili, daha hafif kasaya sığdırdığını söylüyorum. Tüm bunlara rağmen bu tasarımı beğenecekler için sunulan renk seçeneklerinin başarılı olduğunu da ifade ediyorum.

İyi pazarlar.

• Saçma bir isimlendirme olmuş

Ekran kasa oranı hala efsane

Bunlar dışında 10 numara

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Bu neyin kafası yav. Xperia xz premium zaten tanıtıldı. Hala s8 sd835'li ilk telefon olacak demek neyin kafası?? 4k ekran bi işe yaramıyor da Samsungun yaptığı hangi yenilik işe yarıyor, patlayan batarya yeniliği mi?? Ben bu telefonu almam zaten. Çünkü yeni özellik diye (bana göre) bir sürü gereksiz şeyi ekleyip tonla para alıyorlar. Bu Sony için değil diğer markalar için de geçerli. Yani ben fan değilim. Bütçeme uygun telefon alırım. Ama sen hala s8 sd835'li ilk telefon olacak diyorsan, bu kadar basit bir gerçeği dahi kabullenemiyorsan ağır fansın kusura bakma. Telefonun Türkiyeye geliş tarihi önemli değildir. Global olarak tanıtıldı olay bitmiştir.

Merhaba,

Telefonu duyurmak ile piyasaya sürmek farklı şeylerdir.

Asus ZenFone 3 Deluxe, Snapdragon 821'li ilk cihazdı, geçen sene Mayıs ayında tanıtıldı ve Türkiye'ye gelmedi. Yine geçen sene Mayıs ayında tanıtılan ZenFone 3'ün gelişi ise Aralık-Ocak ayını buldu.

Genelde firmalar duyurduktan bir iki hafta sonra satışa başlamayı planlarlar.

Ancak Sony Mobile Türkiye'nin verdiği bilgiye göre telefonun ülkemize gelişi Mayıs sonu, Haziran ayını bulacak. Dünyadaki satışı da mevcut bilgilere göre Galaxy S8'den sonra başlayacak.

Şöyle düşünelim;

LG G6, Galaxy S8 hatta spot pazar üzerinden Xiaomi Mi6 geldikten sonra ülkemizde satışa çıkacak Xperia XZ Premium. Çıkacağı tarih ise yaz dönemi başlangıcı, insanların alışveriş yerine tatil planı yaptığı, hemen ardından da müslüman ülkeler için yine alışverişin zayıfladığı Ramazan döneminin başlangıcı olacak. Sonrasında ise Ağustos'da Note 8, Eylül'de de yeni iPhone konuşulacak.

LG'nin staratejisi SD821 ile Galaxy S8'den önce piyasaya girebilmek. Sevin ya da sevmeyin Android ekosisteminin en çok satan telefonu Galaxy ailesi ve firmalar satış planlarını yaparken buna da dikkat ediyorlar.Yoksa LG de SD835'li telefon yapıp sunacaktır elbette.

Yani fuarda tanıtıp ses getirmek önemli, ama ticari olarak satış başarısına dönüştürmek daha da önemli.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Daha hangi işlemci ile çıkacağı geleceği belli olmayan s8

tanıtılmış içindeki çipset belli olan xzp

Bak Türkiye'ye geç geleceği aşikar fakat senin söylediğin şey yanlış ilk bu çipsetle çıkan telefon xzp lafı dolandırmaya gerek yok Sony lg nin yapamadığını yapmış samsung dan sahi önce tanıtmış ne bu çekememezlik?

Ya siz galiba sony den maaş alıyorsunuz.Ben öyle anladım.O kadar saplanmışsınız ki bu markaya gerçekleri göremiyorsunuz. O sizin çok övündüğünüz sd 835 işlemcisini samsung üretiyor.Siz neyden bahsediyorsunuz acaba,kaldı ki yapılan sözleşmeye göre ilk parti bütün işlemciler samsungda olacak.Samsung sd 835 li telefonları nisan ayında raflarda sizin saplantı markanızın telefonları ancak haziran ayında dünya piyasasında belki raflarda olabilecek oda Qualcomm samsung telefonlara yetişebilirse tabiki.Kör olmayın kafanızı kuma gömmeyin biraz araştır ondan sonra gel yorum yap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faysan -- 5 Mart 2017; 14:22:39 >

• Bırakın artık çerçevelere laf etmeyi, herkes sizin gibi ekran kasa oranına bakmıyor. Ben telefonu beğendim tasarım donanım baya hoş gözüküyor.
  • samsung bu işlemciyi koysa bile türkiyey gelmiyecekki yine bizi 2. sınıf ülke olarak görüp kendi geliştirdigiişlemciyi kakalıyacak s8 cıksa ne olacak

• Bu tasarım Sony telefonların imzası oldu artık. Zamanında ilk Z ile birlikte çıkan ZL modeli o yıllarda ekran kasa oranı olarak çok yüksekti. Tutup kimse helal olsun Sony ekran kasa oranı şahane olmuş diye telefonu almak için sıraya girmedi. Günümüzde iPhone lar milyonlar satarken Sony için kütük demek üstelik bunca özelliğine rağmen böyle çemkirmek için çok güzel kafa olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orientem

Ekran çerçevelerininden şikayet edmeden önce bir düşünmek lazım çerçeveleri inceltmek büyük bir kullanım kolaylığı sağlamıyacak ama onu sağlamak için dual front hoparlörden vazgeçmek büyük bir kayıp olucak. Sony'e benzer hoparlör sistemi bir tek htcnin boomsoundlu modellerinde vardı ve çok daha fazla çerçeve vardı, kullanıcılar şikayet etti yeni modellerde kaldırmak zorunda kaldılar. Güzel hoparlör yerleşimli tek telefon markası Sony kaldı. Şimdi bu hoparlör dizilimi ne işe yarıyor diye bakarsak en basiti Ps4deki oyununuzu elinizdeki Sony telefonda oynarken elinizle sesi kapatmamış olucaksınız ayrıca çerçeveler çok ince olmadığı için elinizi ekranın her yerine rahat götürebiliceksiniz ve tutmaya çalışırken de ekrana dokunmayacaksınız.

Ben de aynı şekilde düşünüyırum. İnce kenarı bir fetiş(tapılan şey) haline getirildiğini söylemiştim, yeniliklere kapalı olmakla itham edildim

• Sony eski ve köklü bir firma kalitesi tartışılmaz.Ancak mobile de özellikle de Çin firmalarının yükselişiyle rekabet çok fazla,Ancak sony hala bunu idrak edemiyor.Üzülerek söylüyorum bu gidişle sony mobile de daha fazla tutunamaz.Ben sony nin asla mobileden çıkması taraftarı değilim ama sony nin bu tutumu korkarım bunu getirecek.Ancak bazı arkadaşlar hala bunu anlamıyorlar.Bakın arkadaşlar sony geçen yıl ne kadar telefon satmış bir araştırın,bu gidişat hiçte iyi değil,Bu forumda çok iyi hatırlıyorum.Mesut bey windows mobile için eleştiri yaparken inanılmaz eleştirilere maruz kalmıştı.Şimdi bakın etrafınıza windows kaldı mı ? Sony' nin geleceğide bunu gösteriyor.Piyasada bu kadar cep firması tüketiciye kulak verirken sony burununun dikine gidiyor.Aynı kafa değişeceği yok.Nokia'yı hatırlayın.Htc köşeden döndü.Sony içinde sonuç hüsran olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faysan -- 5 Mart 2017; 15:43:15 >
  • Bence tam telefon olmuş alırsam gümüş rengi alıcam bence cok havalı telefon özellikleride çok iyi 4K ekran 801 ppı ses kaliteside 24 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 5 Mart 2017; 15:59:47 >
  • Xperia Z5 premium aldım. 26.01.2017 tarihinde açtım. Akşam güncelleme, ikinci günde kullandım. Akşam tekrar güncelleme...... güncelleme sırasında kapandı. O gün bugün evde pırıl pırıl bir takozum var. KVK 2200 tl istiyor çünkü. Şimdi, sizlere de paranız çoksa almanızı önereyim. Gerçekten çok güzel. Arka tarafında saçınızı tararsınız. Yolmamış iseniz.

• beko reklamı sayesinde izleyemedim teşekkürler

• teknisyen37 T kullanıcısına yanıt
    Büyük saçmalık samsung un kendi işlemcisi sd835 den daha iyi

• Tasarım eleştirisine bence fazla takılmaya gerek yok. Alt ve üst boşluklar haddinden fazla kalın, bu açık... Üstüne bir de ekran tuşu kullanılmış... Alttaki o kalın çerçeveye bari bir tuş takımı yerlestirilseydi. Köşeli ve keskin hatlar beğenilebilir ama bence Sony'nin bu tasarım anlayışı artık kabak tadı verdi. Aynı tarzı sürdür tamam ama 2011 yılındaki telefonla 2017 yılındaki telefonun tasarım ve kullanışlılığı arasında gram iyileştirme yoksa o artık öznel bir beğeni-eleştiri olmaktan çıkar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.