Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium ön inceleme videosu: 'İlklerin telefonu' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birgün üst seviye telefon alacak olursam bu kesinlikle Sony olur. İsmi yeter.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütün akıllı telefonlar yüksek ekran-kasa oranlarıyla geldiğinde Sony daha farklı gelmeye başlayacak gözümüze.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Xperia Z5 premium aldım. 26.01.2017 tarihinde açtım. Akşam güncelleme, ikinci günde kullandım. Akşam tekrar güncelleme...... güncelleme sırasında kapandı. O gün bugün evde pırıl pırıl bir takozum var. KVK 2200 tl istiyor çünkü. Şimdi, sizlere de paranız çoksa almanızı önereyim. Gerçekten çok güzel. Arka tarafında saçınızı tararsınız. Yolmamış iseniz.

Teleservice deneyin...KVK berbat Ankara teleservice memnun kaldım.
  • Ne standart flash oynatıcı ne de html5 hd oynatıcıyla izleyemedim arkadaş videoyu.Değiştirin şu oynatıcınızı artık.Mp3 ses dosyasını indirip cihazın resmine bakayım daha iyi yaw .

• S7 edge gibi ince cerceveli telefonlar en ufak dusmede ekran bozuluyor cizgiler vs olusuyor gelmis sonynin cercevesine laf atiyorlar..
  • quote:

Xperia Z5 premium aldım. 26.01.2017 tarihinde açtım. Akşam güncelleme, ikinci günde kullandım. Akşam tekrar güncelleme...... güncelleme sırasında kapandı. O gün bugün evde pırıl pırıl bir takozum var. KVK 2200 tl istiyor çünkü. Şimdi, sizlere de paranız çoksa almanızı önereyim. Gerçekten çok güzel. Arka tarafında saçınızı tararsınız. Yolmamış iseniz.

Şimdi kardeşim yapman gereken şu ; Yetkili servise 2 kere git ne derlerse desinler 2sinde de servis fişi al , daha sonra garanti belgen ve 2 yetkili servisi fişiyle birlikte Tüketici hakem heyetine gidiyorsun 2300 liraya kadar ilçe hakem heyetleri bakıyor diye biliyorum, orda dolduracağın matbu form ile birlikte başvuruyorsun, bu kardeşin samsungdan kamerası 3 kere sorun vermiş s6sı için 2500 ₺ para iadesi aldı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Htc desire 820 almıştım kvk lıydı.Kamerada açılma sorunu vardı.Cihazın anakartı bozulmuş.Tamir süresi 20 iş günü geçmesi sebebiyle tüketici hakem heyetine başvurdum.Telefonu yaklaşık 1 sene kullanmıştım.1440 tl fatura bedelini tıpış tıpış ödediler.Haklarınızı bilin arkadaşlar..

• İncelemeden ziyade, nereden nasıl gömerim videosu olmuş.

Ayrıca söylediği her cümle her kelime xz premium tanıtıldı yorumlarının kopyası. Keşke zamzung yapsaydı böyle bir telefon. Dakikalarca 4k ve hdr farkı anlatılırdı. Hele ki 960 fps olayına girmiyorum bile.

Muhteşem inceleme muhteşem objektiflik :)

• Geliyor gönlümün efendisi
  • Snapdragon 835 Quick Charge 4.0'ı desteklemiyor mu? Bu neden 3.0?

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

quote:

Merak ettiğim bir konu var. 3310'unun mu yoksa bunun mu çerçevesi alan olarak daha fazla.

Senin kullandığın iPhone SE'nin daha fazla kardeş %50 ekran kasa oranı

BAşka bir üretici 4-5 yıl güncelleme veriyor ya da ios cihaz mı üretiyor? Iphone ile sony rakip olamazlar. IOS istiyorsan sen alacak sadece iphone. Ama android için böyle değil işte. Çin malı dandik telefonların bile çerçeveleri daha ince. Cebimde tablet kadar telefon taşıyacağım ve ortasında az bişey ekran olacak öyle mi? Ayrıca benim derdim iphone veya ios da değil. Sony adam gibi en az 64gb, işlemcisinden, kamerasından raminden vs. kısılmamış bir telefon çıkaraydı da alaydık.

Sony adam gibi en az

64gb, işlemcisinden, kamerasından raminden

vs. kısılmamış bir telefon çıkaraydı da

alaydık.

xzp özellikleri:

En az 64 gb depolama

2017nin en güçlü işlemcisi Sd835

960fps motion eye özellikli yavaş çekim video, ois 19mp imx400 kamera

4gb ram

vs

• Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    Android tarafında en güçlü işlemcilerden biri diye düzeltelim. Belki Kirin 960 bazı konularda iyi olabilir ondan da emin değilim.

• Bence güzel bi inceleme olmuş, bana göre yılın en iyi cihazı her anlamda, tasarımı her ne kadar beğensem de çerçeveler çok da umrumda olmasa da en azından yüzde 73-74 seviyelerine çıkması lazım Sony nin sektörde rekabetçi olmak için, bu yüzden de üstüne basa basa eleştirilmesi gerekiyor ki eleştirmiş Erdi abi. Ama onun dışında dediğim gibi efsane bir cihaz ya bir gelsin bakalım fiyatına göre. Şu da var çerçeve oranı yüzde 75-80 arası olacak diye stereo hoparlörlerden vazgeçilekse varsın böyle kalsın. İncelemelerde buna değinilmiyor ama ön tarafta, tek hoparlörü alta koymaktan bahsetmiyorum, çift hoparlör sunan bir Sony kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.semih

Snapdragon 835 Quick Charge 4.0'ı desteklemiyor mu? Bu neden 3.0?

yapmış çakallığı yine sonynin hızlı şarjda takıntısi var. Çok hızlı şarj olunca bataryaya zarar verdiği için. Adamlar sabaha kadar şarj olmasın diye özellik yapıyor. Hızlı şarj olmasın diye kutuya hızlı şarj aleti koymuyor. Çok takıntıli bir firma çoook inşallah değişmez sonyi ben böyle seviyorum. Her şeyi kendi çizgisinde üretiyor. Diğerlerine benzemiyor. Kendini farklı hissediyorsun. Dışarıda dikkat çekiyor. Sony böyle arkadaş. Böyle sevin.

• yok hocam 835 daha güçlü. Ancak son çeyrekte mate 10da 670 falan kullanırsa daha iyi olabilir. Ama sanmıyorum.

• Cam tuğla. Üstelik ekran kasa oranıyla elmayı yakalamış gerçekten ilerleyeceğine geriliyor bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

quote:

Merak ettiğim bir konu var. 3310'unun mu yoksa bunun mu çerçevesi alan olarak daha fazla.

Senin kullandığın iPhone SE'nin daha fazla kardeş %50 ekran kasa oranı

BAşka bir üretici 4-5 yıl güncelleme veriyor ya da ios cihaz mı üretiyor? Iphone ile sony rakip olamazlar. IOS istiyorsan sen alacak sadece iphone. Ama android için böyle değil işte. Çin malı dandik telefonların bile çerçeveleri daha ince. Cebimde tablet kadar telefon taşıyacağım ve ortasında az bişey ekran olacak öyle mi? Ayrıca benim derdim iphone veya ios da değil. Sony adam gibi en az 64gb, işlemcisinden, kamerasından raminden vs. kısılmamış bir telefon çıkaraydı da alaydık.

Sony adam gibi en az

64gb, işlemcisinden, kamerasından raminden

vs. kısılmamış bir telefon çıkaraydı da

alaydık.

xzp özellikleri:

En az 64 gb depolama

2017nin en güçlü işlemcisi Sd835

960fps motion eye özellikli yavaş çekim video, ois 19mp imx400 kamera

4gb ram

vs

Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz. SE almış birine önerdiğiniz takoza bakın. Ben compact serisinden bahsediyordum. Bu takozun sadece çerçeveleri benim telefon kadar. Zaten ekranları büyütüp duruyorlar bir de çerçeveleri niye büyütürler anlamıyorum. Bunlar masada kullanılmıyor cepte taşınıyor. Keskin köşe de saçmalık, gereksiz çerçeveler de saçmalık. S835 işlemcili, full hd 4,5" ekranlı, 64gb ve kart yuvalı, özel ses yongası olan, 4gb ramli, oisli en üst kameralı, fm radyosunda kumandasına çift hattına kadar koysun bir compacta iphona elimi sürmem. Onun dışındakiler zaten tepsi kadar bir de üstüne bir telefonluk çerçeve nedir.

• omnia balance diye tuğla tasarlıyor adamlar gerçi bu cihaz güzel olmuş bence
  • Biraz objektif yorumlar yapın her trafi cerceve dıyor sony xz premınumu karaliyanlar gdıp ıpone 7 plus alıyor traktör prasına ve sonuc sony xz premınum ekran kasa orani sony premınum %70 ıpone elma 7 plus % 68 ve siz hiç kimseden duydunuz mu ıponede cok cerceve var diye insanlar laf olsun diye konusur sony ezer gcer sony 4 k ıpone 1080 ppi sony 801 elma 7 plus 401 utanc verici akü sony 3230 elma 2900 kamera 13 on arka 19 elma 7 ve 12 sayayım mi

• quote:

Orijinalden alıntı: munkun46

quote:

Teleservice deneyin...KVK berbat Ankara teleservice memnun kaldım.

Tuketici haklarina niye gitmedin? 2200 TL az para mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.