Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium ön inceleme videosu: 'İlklerin telefonu' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0MG90

Cidden sıktı şu çerçeve muhabbeti. Adamlar nasıl yenilik yapıyor (ilk 4K HDR ekran, ilk S835'li telefon, 960fps kayıt) işiniz gücünüz alt-üst çerçeveye laf atmak. G6, S8'de ne yenilik var ön tasarımdan başka?

İlk 835 li telefon Samsung S8 olacak haberleri iyi okumuyorsunuz galiba,Ayrıca hdr ekran olarak LG de var ve 4k ekran telefonda çokta gerekli değil,Ayrıca Sonyde bu ekran her uygulamada 4k de görüntü vermiyor.Kamera tarafında 960 fps yeniliğinden başka bir yenilik göremedim bu telefonda..
  • Merak ettiğim bir konu var. 3310'unun mu yoksa bunun mu çerçevesi alan olarak daha fazla.

• Takmışlar tasarıma ben köşeli tasarım seviyorum arkadaşım samsungun ovalleri benlik değil telefon dediğin böyle görünecek elinizde bir xperia tutun verdiği sağlamlık hissini görün ondan sonra yorum yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faysan F kullanıcısına yanıt
    Haberleri okumayan o mu siz mi? İlk sd835 li tanıtılan telefon Xz premium oldu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Merak ettiğim bir konu var. 3310'unun mu yoksa bunun mu çerçevesi alan olarak daha fazla.

G2 kullanıyorum çerçeve fakiri bi tel ama köşesine düşünce ekran darmadağın oluyor o yüzden ince çerçeve benim gibiler için hiç iyi değil varsın telefon büyük olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: crashris

quote:

Merak ettiğim bir konu var. 3310'unun mu yoksa bunun mu çerçevesi alan olarak daha fazla.

G2 kullanıyorum çerçeve fakiri bi tel ama köşesine düşünce ekran darmadağın oluyor o yüzden ince çerçeve benim gibiler için hiç iyi değil varsın telefon büyük olsun

Bu bir bahane olamaz. Teknoloji geliştikçe kırılmaya daha dayanıklı oldular. 5 yıl önce gorilla glass 5 diye bişey yoktu. İçine lastik tampon koysun esnek ekran yapsın bişey yapsın bu beni ilgilendirmez. Ayrıca 18 yıldır telefon kullanıyorum hiçbir telefonumun ekranını kırmayı başaramadım.

• kaybolmayan beko reklamı efsane olmuş.video nun ne sesini açabiliyorum ne ileri geri sarabiliyorum.

• @Erdi Farkı ile izledik yine Teşekkürler..

• Hala çerçeveye laf atan cahiller var. Beğenmediysen almazsın olur biter. Markayı bu kadar karalama çabası nedir, onu anlamıyorum.

Sony'nin tasarımı bu şekilde. Kendine has bir çizgisi var, diğerleri gibi birbirine benzemiyor ve kullanım bakımından büyük avantajlara sahip. Beğenmeyen gidip dandik Lg veya Samsung telefonlardan alabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7 ve 7 Plus hakkında hiç çerçeve muhabbeti dönmüyor ekran kasa oranı daha düşük olmasına rağmen demekki logo ile alakalı bi dert var :)

• Sony candır, gerçekten özellikleri ve -bana göre- tasarımıyla ağırlığı olan şık bir cihaz olmuş. Çerçeveden laf edenler gitsin s8, g6 alsın sonra güncellemem nerde kaldı diye ağlarsınız her sene kısır döngü ne de olsa

• Kaliteli telefon, kaliteli inceleme... %5 şarjı kalan cihazı incelemeye çalışan cihazdan bi haber kekolara ders niteliğinde olmuş...

• Sony fanlarini anlamak mümkün değil. 3 gb ram yeterli diye xzyi savunuyorlardi. 6 ay geçmeden xzyi güncelleledi xzs ile sony. Demekki yeterli değil.xz p.da çerçeve çok arkadaş, alttaki ve üstteki boşluklar çok fazla. Bu sorunun savunulcak tarafı yok bence. 6 ay sonra %80 seviyelerinde e/k oranında amiralini sunar pişman olursunuz. Telefonun özelliklerine gelince bence müthiş bir telefon olmuş. Uzun yıllar performans açısından sıkıntısız götürecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Sony fanlarini anlamak mümkün değil. 3 gb ram yeterli diye xzyi savunuyorlardi. 6 ay geçmeden xzyi güncelleledi xzs ile sony. Demekki yeterli değil.xz p.da çerçeve çok arkadaş, alttaki ve üstteki boşluklar çok fazla. Bu sorunun savunulcak tarafı yok bence. 6 ay sonra %80 seviyelerinde e/k oranında amiralini sunar pişman olursunuz. Telefonun özelliklerine gelince bence müthiş bir telefon olmuş. Uzun yıllar performans açısından sıkıntısız götürecektir.

Çünkü yetiyor kardeş 3GB ram. Kullanmadığın uygulamaları algılayıp devre dışı bırakıyor. Bu koyduğu 4GB da 6gb olan cihazlardan her türlü daha performanslı çalışacak kullanıcı deneyimi olarak.

• quote:

Senin kullandığın iPhone SE'nin daha fazla kardeş %50 ekran kasa oranı

• Mi6 aynı veya benzer kamera kullanacağı söyleniyor.

• Canlısını görsek düşündürür aslında tamamıyla fiyatına bağlı. Senelerdir telefon alıcaz diye bekliyoruz ya S8 ya bu :D

• Çok kaba duruyor alt ve üst kısımlar çok abartılı. Tasarımı ne kadar güzel dursada ön tarafa geçince gözden düşüyor.

Bu kadar zor mu o alt ve üstü biraz inceltmek anlamak zor.

• Xtrud kullanıcısına yanıt
    Bir iki yıl idare edebilir ama sonrasindki teknolojik gelişmelere bağlı olarak yetersiz kalabilir/kalmayadabilir. Bu ram olayını xz de neden uygulamadı? Sonuçta sony, Htc, apple gibi markaları tercih eden kullanıcı kitlesi telefonlarını en az 2-3 yıl kullanmak isteyen kesim. Bu açıdan değerlendirdim. S7edge gibi bir tasarım kastetmiyorum. Bende beğenmiyorum. En azından g6 ya benzer bir tasarım sunabilirdi. S8, g6, xzp arasından kesinlikle xzp u tercih ederim, ama bu elestirmeyecegim anlamına gelmez.

• tanıttığı telefon samsung S8 olsaydı videonun yarısını telefonun kendince olumsuz yönlerine ayırmazdı.muhteşem tasarım muhteşem kamera muhteşem özellikler ve videonun sonunda bu zamana kadar kullandığım eniyi telefon diyerek bitirirdi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.