Şimdi Ara

55es6140 siparis verdim sizce iyimi yaptim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
8.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bütün yazılanları okudum bende 3 4 aydır araştırıyorum samsung smart 55 es6140 led almayı düşünüyorum artıları eskileri neler ve bizim salon mesafem 2 metre bile değil ama ben 55 ince takmıs durumdayım 55 inch rahatsız edermi bu hafta almayı düşünüyorum cevaplarınızı merakla bekliycem
  • artılaro eksileri neler mi? bir tane topik var zaten, bir zahmet aratıp buluver ve okuver be dostum...

ayrıca mesafen 2 metre değilse kesinlike 55 alma! öyle mesafe takıntılı biri değilim, kuralına göre söylemiyorum ama bu harbiden çok az.
    izleyemezsin bile diyebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

artılaro eksileri neler mi? bir tane topik var zaten, bir zahmet aratıp buluver ve okuver be dostum...

ayrıca mesafen 2 metre değilse kesinlike 55 alma! öyle mesafe takıntılı biri değilim, kuralına göre söylemiyorum ama bu harbiden çok az.

mrb kardeşim kusura bakma aradım biraz ama görmedim özür dilerim bu arada mesafem şimdi ölçtüm 4.5 metre varmış ya ben göz kararı ile söylemiştim yanılmısım bu arada sanırım lg lm660 s alcam yarın ii geceler herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntalyaEmir

quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

artılaro eksileri neler mi? bir tane topik var zaten, bir zahmet aratıp buluver ve okuver be dostum...

mrb kardeşim kusura bakma aradım biraz ama görmedim özür dilerim bu arada mesafem şimdi ölçtüm 4.5 metre varmış ya ben göz kararı ile söylemiştim yanılmısım bu arada sanırım lg lm660 s alcam yarın ii geceler herkese

LG youtube'u tam ekran açamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msi675

Teknosadan 55es6140 samsung aldim 3300tl ye ayrica 300 tl hediye ceki bilmiyorum iyimi yaptim

Aradan 4 ay geçmiş ama bu televizyon halen aynı fiyat.Samsungun tv'leri nedense düşmüyor arkadaş ya.Hatta bazıları 2-3 ay öncesinden daha pahalı olmuş nedense
    Bende bu modeli almak istiyorum ama şu hz olayı kafamı bulandırıyor.Sık sık ps3 oynuyorum ve şu anki tv 200 hz.Acaba es7000 inin düşmesini mi beklesem yoksa bu hz işi firmaların bizi keklemesi mi?Tabi es6140 ile es7000 arasında 1000 lira gibi bir fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

Teknosadan 55es6140 samsung aldim 3300tl ye ayrica 300 tl hediye ceki bilmiyorum iyimi yaptim

Aradan 4 ay geçmiş ama bu televizyon halen aynı fiyat.Samsungun tv'leri nedense düşmüyor arkadaş ya.Hatta bazıları 2-3 ay öncesinden daha pahalı olmuş nedense
    Bende bu modeli almak istiyorum ama şu hz olayı kafamı bulandırıyor.Sık sık ps3 oynuyorum ve şu anki tv 200 hz.Acaba es7000 inin düşmesini mi beklesem yoksa bu hz işi firmaların bizi keklemesi mi?Tabi es6140 ile es7000 arasında 1000 lira gibi bir fark var.

yanlış bilgi şuan 55 lg lm 640s yanımda tam ekran youtube izliyorum

• quote:

quote:

quote:

Yanlış alıntı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış alıntı

pardon

• Samsung smartlartlardan uzak durun hepsi kronik bellek hatası veriyor ve servisle bu problemi çözmüyor , yani tv de bellek yok ve bu ilk güncellemeden sonra karşınıza çıkıyor , sonra ne film nede dizi izleyebiliyorsunuz , yarıda kesiyor , ben 55ES6140 maduruyum ama bellek problemi tüm televizyonlarında varmış , bilginize ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wapati

Samsung smartlartlardan uzak durun hepsi kronik bellek hatası veriyor ve servisle bu problemi çözmüyor , yani tv de bellek yok ve bu ilk güncellemeden sonra karşınıza çıkıyor , sonra ne film nede dizi izleyebiliyorsunuz , yarıda kesiyor , ben 55ES6140 maduruyum ama bellek problemi tüm televizyonlarında varmış , bilginize ..

samsung cihazlarına bilerek kronik hata koyarsa şaşırmam (ya da kasti yaşlanma) Çevremde samsung telefon kullanan insanların neredeyse hepsi bir iki sene içinde sık sık kitlenme kendi kendine kapanma gibi sorunlarla karşılaştı.
  • hayırlı olsun
  • Teknosa da 2800 Şu anda. 200 TL de hediye çeki veriyor. Fiyat çok hızlı düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 30 Temmuz 2013; 1:00:33 >
  • 12nomurat 1 kullanıcısına yanıt
    hem samsung hemde 2.8 metre oyle mı? sd yayın dıyorsun bıde. dostum cocuk kandırma . bu mesafeden bluray ızlesen hadı tamam derım ama sd yayını bu mesafeden ızleyıpte gusel dıyorsan bence sen guzel goruntunun ne oldugunu bılmıyorsun. 55 ınc ıcın sd yayında en kısa mesafe 3.5 metre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 30 Temmuz 2013; 15:08:21 >
  • Yarın akşam bende teyzeme alıyorum.. Fiyatı 2500'e düşmüş..
    Alınabilcek mantıklı led ler arasında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Yarın akşam bende teyzeme alıyorum.. Fiyatı 2500'e düşmüş..

horttt
    aldın mı hocam?

bu arada tv hala var piyasasda, iadeler mi acaba hep...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

horttt
    aldın mı hocam?

Aynen aldık.. Kullanıyo bi sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

horttt
    aldın mı hocam?

Aynen aldık.. Kullanıyo bi sıkıntı yok

1-2 yerde kalan var hala ama model cokeski teshir veya iadedir sanırım..
    şimdi en ucuz samsung tv olarak

55H6270 veya 55H6470 bakınıyorum şimdi

• Ekim 2012 de Teknosa'dan 3.299 tl ye almıştım ve bugüne kadar ( 15.12.2020 ) beni sorunsuz olarak idare etti , kendisinde bugün 1 adet enine ölü piksel oluşmuş durumda , ekranın altlarına doğru tek bir enine çizgi şeklinde belirdi tamiri varmı emekliyemi ayırmak gerekir :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.