Şimdi Ara

55F8000 VS 55PFL8008 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlarını bekliyoruz, sd yayın ve harici diskten oynatilan flmlerde gorulen mkv oynatmama ve altyazı problemlerini test edersen sevinirizt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • myehram M kullanıcısına yanıt
    bı gelsın hemen testlerı yapcam :D
  • değişmeyen denklem 8008>8000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basis35 -- 18 Haziran 2013; 12:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gogou

quote:

Orijinalden alıntı: coolpassenger

chip.com.tr deki w905 incelemesine bakarsanız f8000 in 5 gömlek gerisinde kaldığını okuyabilirsiniz.

Baktım ama 5 gömlek göremedim,keşke öyle olsaydı da 1000 Tl daha düşük fiyata daha iyi bir televizyon alsaydım.

o zaman bence acilen göz doktoruna gitmelisin. sonra da bir nöroloji uzmanına da uğra. algı problemin de başlamış. aman ihmal etme.
  • quote:

quote:

quote:

chip.com.tr deki w905 incelemesine bakarsanız f8000 in 5 gömlek gerisinde kaldığını okuyabilirsiniz.

Baktım ama 5 gömlek göremedim,keşke öyle olsaydı da 1000 Tl daha düşük fiyata daha iyi bir televizyon alsaydım.

o zaman bence acilen göz doktoruna gitmelisin. sonra da bir nöroloji uzmanına da uğra. algı problemin de başlamış. aman ihmal etme.

Kardeş samsunsung mu satıyorsun?

W905 siparişi verdim sonynin kazığına rağmen 8008 de lag problemi olabileceği riskine karşı.Ps4 için philipsten vazgeçtim diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• coolpassenger kullanıcısına yanıt
    bana göre daha parlak ve aydınlık bir görüntü sunduğu ve yabancı forumlardan edindiğim bilgiye göre triluminos özelliğinin normal kullanımda bir artısı olmadığını öğrendiğim için bende F8000 alma aşamasındayım ancak şu 5 gömlek üstünlük meselesine chip.com.tr de ki hangi yazıdan karar verdiniz açıklarmısınız ?
  • 5 gömlek hangisi üstün sony mi üstün samy mi? yanlış anlaşılma olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

bana göre daha parlak ve aydınlık bir görüntü sunduğu ve yabancı forumlardan edindiğim bilgiye göre triluminos özelliğinin normal kullanımda bir artısı olmadığını öğrendiğim için bende F8000 alma aşamasındayım ancak şu 5 gömlek üstünlük meselesine chip.com.tr de ki hangi yazıdan karar verdiniz açıklarmısınız ?

w905 incelemesinde bu durum açıkça görülüyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş samsunsung mu satıyorsun?

W905 siparişi verdim sonynin kazığına rağmen 8008 de lag problemi olabileceği riskine karşı.Ps4 için philipsten vazgeçtim diyebilirim.

hayır f8000 kullanıyorum ve diyorum ki tv de son nokta.

• İyi günlerde kullanın.
  • quote:

İyi günlerde kullanın.

allah razı olsun. allah sana da versin
  • myehram M kullanıcısına yanıt
    arkadaslar dun 55PFL8008 geldı aynıgun saulsun teknık servıs kurulum yaptı hd ve sd yayın cok ii mkv avi mp4 ve altyazılı flımlerı test yaptım sorun cıkarmadı altyazıyı dırek gordu arka ısıklandırma harıka olmuss dun aksam hayran kaldım digiturk 3d flımlerıne baktım iyidi gercek 3d flım ıle test yapamadım baska sormak ıstedıgınız olursa cevablarım
  • Hayırlı olsun öncelikle.
    1–nerden ve kaç paraya aldınız
    2–televizyonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan film açıp televizyondaki görüntüyü test edermisiniz görüntüde normalden fazla parlaklık siyah dengesi ve altyazılarda netlik sorunu varmı
    3–oyun oynama alışkanlığınız varsa görüntüde gecikme takılma varmı
    4-diğer Tv konularında (samsung ve sony) paylaşılan test resimleri ile gece test yapıp gölge kararma ve ölü pixel varmı bi bakarmısınız
    çok oldu ama insan bu kadar para verip Tv alınca çok şey istiyor.

• Enola kullanıcısına yanıt
    teknosadan digiturk kampanyası ile aldım 6000 tl 500 tl digiturk ındırım yaptı digiturk kullandıgı ıcın her ay faturadan dusecek
    sorunuda test ettım bı sorun yok
    diablo 3 de oyunu bota bıraktım en ıyı ayarlarda oyunu calıstırdım koltumada oturup ızledım bılgısayarda baktım televızyonada baktım ama herhangı bır sorun gormedım goruntude gecıkme donma gıbı sorunlar olmadı
    renklerde test ettım onlardada sorun cıkmadı ozellıkle sıyahta ve beyazda bısorun yoktu diğerlerıde iyidi

baska sorun olursa onlarıda cevablarım elımden geldıgınce sorun degıll :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-25D520AE7 -- 22 Haziran 2013; 22:12:38 >
  • Teşekkürler cevaplar için yarın gidip bende vatanda bi inceliycem zaten almayı düşündüğüm iki televizyon var bi yanyana görüp son kararımı vericem kurtulmak lazım artık şu kararsızlıktan

• Enola kullanıcısına yanıt
    naptın aldınmı tv :D
  • neredeyse bütün inceleme sitelerine göz attım ve F8000 ile pfl8008 arasında kaldım.Görüntü kalitesinde f8000 tartışmasız en iyisi; pfl8008'in ise şu patentli amblightı...amblight harika bir olay, duvar kadar ekran varmış hissi veriyor...görüntü kalitesi ise tv'nin olmazsa olmazı...acaba f8000'in amblightlısı ne zaman çıkar? Çok bekler miyim?
  • Amblight, philips'in patenti. Başka markalara çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 27 Haziran 2013; 22:21:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Amblight, philips'in patenti. Başka markalara çıkmaz.

Eyvallah
  • Şu sıralar biri baya ucuza f8000 bulmuş onunla diyalog halindeyim eğer o olmazsa fiyatları beklemeye devam çünkü 46" bi tv'ye 4500 vermem
    Televizton kıyaslaması hala yapamadım yanlız ikisinide ayrı ayrı mağazalarda gördüm malesef o yüzden hangisi daha ii bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.