Şimdi Ara

55F8000 VS 55PFL8008 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben 8008 menunum cok harıka hele gecelerı baska super oluyo arka ısıklandırma sayesındee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Şu sıralar biri baya ucuza f8000 bulmuş onunla diyalog halindeyim eğer o olmazsa fiyatları beklemeye devam çünkü 46" bi tv'ye 4500 vermem
    Televizton kıyaslaması hala yapamadım yanlız ikisinide ayrı ayrı mağazalarda gördüm malesef o yüzden hangisi daha ii bilmiyorum

7007 bak hem 55inç hem 3290 larda fiyatı. Memnun kalırsın
  • bugün vatanda f8000 ile pfl8008 yanyana karşılaştırdım...gözün farkedeceği bir farklılık yok aralarında görüntü kalitesi açısından...inceleme sitelerinin test sonuçları v.s. tamamen psikolojik unsurlar...8008i öne geçiren unsur ise ambilight özelliği...f8000de özellik çok, ama dönüp bakmayacağınız gereksiz özellikler çoğu...inanın tv yi alınca o özellikleri unutur gidersiniz, haberiniz bile olmaz çünkü gereksiz...kim gecenin bir yarısında kanalı değiştirmek için sessizce kumandanın tuşuna basmak yerine sesle komut verip ev halkını ve komşuları uyandırmak ister ki?!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderin -- 28 Haziran 2013; 23:33:57 >
  • 55 hiç düşünmüyorum. Hem izleme mesafem maksimum 3m olacak hemde kayıtlı dizilerimin çoğu 480p kör olurum onları izlerken
    bide eğer phil alacaksam 8008 alırım sadece en donanımlısı o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin adına sevindim peki elinde hiç bluray film varmı phil de dts desteği yok diyorlar. Ses problemi falan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enola kullanıcısına yanıt
    bluray flımler var ama bluray oynatıcım olmadıgı ıcın iso olarak netten ındırdım bılgısayar uzerınden oynatıyorum bıde sunu soylıyım ben 3d blurayları ızlerken 2,5 metreden ızlıyorum bır sorun yasamıyorum en son sıyah beyaz bluray fılım ızledım cok superdı :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.