Şimdi Ara

55inch Duvara Monteli Tv için Tv Sehpası/Ünitesi Önerileri (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce Philips 55' Pfl7007 serisinden televizyon aldım, duvara monte ettirdik ancak halen uygun bir sehpa-set bulamadım

Öncelikle dikkat ettiğim 3 noktadan en önemlisi, duvara monte edilen televizyondan sarkan kabloları nasıl çözeceğim veya bunu gizleyebileceğim tarz bir sehpa (siyah camın, mobilyanın vs. arkasında nasıl saklayabilirim ??

2.olarakta digiturk, ps3, dvd oynatıcı gibi aletleri yerleştireceğim kısımları olmalı.

Son olarakta Tv boyutuna göre ufak kalmaması gerekiyor ..

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anything -- 11 Mart 2013; 19:10:15 >

• benimde böyle bir tavsiyeye ihtiyacım var :)
    Bende konu açacaktım gerek kalmamış
  • ihtiyacınızı görürmü bilmem ama adore un ürünleri var açıkçası ben pek beğenmemiştim fakat şık ürünler heleki iki tarafada ses sistemi koyarsanız tadından yenmez adoremarket.com a girin orada tv sehpalarında beyaz renk olarak bulursunuz eğer beğenmezseniz hepsiburada.com da bir çok çeşit var birde oraya bakın derim
  • Okyanus plazma lcd sehpası çok iyi ve uygun fiyatlı ürünler.Duvar ünitesi bir çok model var.Ankara Dikmende showroomları var.
    Lcd sehpası ve duvar ünitesi düşünenler bakmadan karar vermesin derim. internet siteleride var aşağıda
    www.plazmatvsehpa.com
  • Şu tv sehpalarına bir göz at. Fiyatlar gayet iyi, ürünler de güzel..
    http://www.decoropia.com/tv-sehpalari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.