Şimdi Ara

55nm GT200 GPU'su göründü; ZOTAC GeForce GTX 260² (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dİğer 55nmlik kartlar için de ocak ayını mı bekleyeceğiz?
  • hani gpu küçülmüş olsun da kart niye öyle garip şekillere girmiş!!! kartın üst tarafına dikkat ettiniz mi bilmem.
  • benım anlamadıgım 55 nm olunca ne olcak yanı gtx260 core216dan fark performans mı vercek
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

benım anlamadıgım 55 nm olunca ne olcak yanı gtx260 core216dan fark performans mı vercek

55nm = Düşük Üretim Maliyeti = Daha Düşük Güç Tüketimi = Çekirdekte Daha Az Isınma = Fiyat/Performans
  • iktyas hocam, daha ucuz olacak o bile yeterli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hardcore_Gamer

quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

benım anlamadıgım 55 nm olunca ne olcak yanı gtx260 core216dan fark performans mı vercek

55nm = Düşük Üretim Maliyeti = Daha Düşük Güç Tüketimi = Çekirdekte Daha Az Isınma = Fiyat/Performans

Bir de oc kabiyeti biraz daha üst seviyelere çıkabilir
  • güç tüketimini geç 5-10 wattın hesabını mı yapalım.f/p gelınce bakın orda haklısınız yanı sonuçta malıyet düşcek,yanlız oc kabılıyetı daha fazla artar mı orda şüphem var çunku zaten gtx260lar mukemmel oc oluyor,ben o kadar oc yapıyordumkı kart ddr4 oluyordu
  • Sadece çip küçülmüş.Ben daha fazlasını bekliyordum Nvida dan.Bakalım performansı nasıl olacak.Bir bildikleri vardır herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x1650Pro -- 6 Aralık 2008; 14:44:39 >
  • ATI 1 senedir 55nm de 40nm ye geçecek yeni yılda :)
  • Performansta bir fark olmayacak, ancak daha çok oc olursa tek farkı o olacak işte...
  • fiyat olarak nasil bir fark olacak peki
  • 450-500 olursa mükemmel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

450-500 olursa mükemmel olur

Umarım YTL den bahsediyorsundur ^^ Eğer $ İse naptın hoca sen :DD
  • ytl'dir tabiki...
  • ytl tabiki hoca naptın sen kdv dahil hali hemde sorun çıkmasın sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

ytl tabiki hoca naptın sen kdv dahil hali hemde sorun çıkmasın sonra

inş ya gerçeken kart almam gerek bekliyoruz bakalım
  • YTL olması iyidir iyi
  • Nvidia yükseltir fiyatı gene yeni model abicim isterse 45nm yapsın 55nm 9800gtx+ lar çıktıda noldu daha yüksekti fiyatı buda öyle olur mutemelen 650 700 gibi satmaya çalışırlar $ 1.2 lere düşerse 500 olur anca:)
  • Ben 2xx serisinin komple 55 olduğunu sanıyordum! 9800GT'lerin bile yarısı 55nm... GPU'larda 55nm'nin modası geçiyor bile artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.