Şimdi Ara

55PFL7007 aldım. İlk izlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous

Vallahi kanıma giriyorsun Ben rahatsız olduğum için gezme şansım yok ancak taksi ile gideceğiz veya metro da inip tv nin satıldığı yere taksi ile gitmek zorundayım başka türlü dışarı çıkma şansım yok neyse bir çaresine bakacağız. Bizim salonla sizinki hemen hemen aynı
    2 dene tv almak istiyorum kararsız kazımları oynuyorum şu an

izmirdeysen buyurun gelin misafirimiz olun büyük mü gelir küçük mü canlı görürsünüz. İnsanız sonuçta. para kolay kazanılmıyor. Sonra pişman olmaktansa

• quote:

Orijinalden alıntı: Açılmayan Kavanoz

Hayirli olsun hocam guzel gunlerde kullanin

Allah razı olsun. sağolasın
  • Merhaba, Philips'in browser'ından digitürkplay izlenebiliyor mu yada bunun için herhangi bir uygulama var mı?

8007 modelini almayı düşünüyorum. Digitürk play izlemek benim için önemli. Bıktım bilgisayarı bağlamaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mare_nostrum

Merhaba, Philips'in browser'ından digitürkplay izlenebiliyor mu yada bunun için herhangi bir uygulama var mı?

8007 modelini almayı düşünüyorum. Digitürk play izlemek benim için önemli. Bıktım bilgisayarı bağlamaktan

şu an için onunla ilgili herhangi bir uygulama veya app cıkmadı hocam, ileriki zamanlarda cıkarmı bilemiyorum. Büyük bir sorun olsa gerek, bende bi kac ay icinde almayı düşünüyorum, eğer ki cıkmassa, mecburen kutu alıp bağlayacağız,
    Ama şöyle bi şey var bu philipse harici cihazlarla aldığın görüntüyü hayretler içerisinde izliyorsun :D

• TV nin smart kısmına hiç bakmadım açıkçası zaten tv alırkende smart dts mkv ile ilgili özelliklerini hiç araştırmadım işim yok çünkü.

Sadece görüntü kalitesini araştırdım. Adı üstünde televizyon alıyorum sonuçta. Diğer cihazlarla zaten videoları yapıyorum.

Esnaf ağzıyla herkes kendi bildiği işini yapacak derler ya; tv görüntüsünü versin, bluray diski okusun, ses sistemi sesi düzgün versin hepsini birbirine bağlayınca ortaya mükemmel bir yemek çıkıyor. Afiyetle yiyiyorsun

tv ye de yazık. Smarta gir, mkv yi aç, dts ses ver, uydu kanallarınıda göster ha bunları yaparken 10 numara görüntü istiyorum falan

• quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

quote:

Merhaba, Philips'in browser'ından digitürkplay izlenebiliyor mu yada bunun için herhangi bir uygulama var mı?

şu an için onunla ilgili herhangi bir uygulama veya app cıkmadı hocam, ileriki zamanlarda cıkarmı bilemiyorum. Büyük bir sorun olsa gerek, bende bi kac ay icinde almayı düşünüyorum, eğer ki cıkmassa, mecburen kutu alıp bağlayacağız,
    Ama şöyle bi şey var bu philipse harici cihazlarla aldığın görüntüyü hayretler içerisinde izliyorsun :D

Teşekkür ederim cevap için.

Bende sizin gibi düşünüyorum. Benim içinde sadece görüntü önemli. İnterneti , uygulamaları , elle kontrolü, ayakla kontrolü, kamerası, oyunları vs. Hiç önemli değil.

Akıllı olarak sadece istediğim digiturk playi tv de açıp maç seyredebilmek. Yukarda dediğim gibi dekstopu diğer odadan bağladığım için bıktım bağla sökten

Diğer isteğim tablete görüntüyü aktarması bu var ama tersinide isterdim.

Sizce yakın zamanda 55 pfl 8007 4.000 YTL'yi görür mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BEN CEPTEN DE TABLETTEN DE DENEDİM VİDEOLARI RESİMLERİ ANINDA GÖRÜP TVYE GÖNDERDİ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

quote:

Teşekkür ederim cevap için.

Bende sizin gibi düşünüyorum. Benim içinde sadece görüntü önemli. İnterneti , uygulamaları , elle kontrolü, ayakla kontrolü, kamerası, oyunları vs. Hiç önemli değil.

Akıllı olarak sadece istediğim digiturk playi tv de açıp maç seyredebilmek. Yukarda dediğim gibi dekstopu diğer odadan bağladığım için bıktım bağla sökten

Diğer isteğim tablete görüntüyü aktarması bu var ama tersinide isterdim.

Sizce yakın zamanda 55 pfl 8007 4.000 YTL'yi görür mü?

ileriki bi zaman icerisinde düşermi bilemem ama, bu philips ürünlerinin pek düşeceğini sanmıyorum,
    ben berlinde yaşadığım için buranın fiyatlarını biliyorum ama hemen hemen tr ile aynı bazı modeller
    55pfl8007 nin burdaki fiyatı 1899Euro
    55pfl7007 nin fiyatı ise 1500Euro
    ileriki zamannda ne olur bilemem ama , 7008 in fiyatı düşmeyecek gibi durdugu ucin 8007 de bana fiyat olaraktan cok geldiği icin , secimimi 7007 yapacağım , 2000 Euro ya burda 2002 model bmw alırım

• ahmet abi gel sen de 7007 al bekle bekle sonu yok bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Vallahi kanıma giriyorsun Ben rahatsız olduğum için gezme şansım yok ancak taksi ile gideceğiz veya metro da inip tv nin satıldığı yere taksi ile gitmek zorundayım başka türlü dışarı çıkma şansım yok neyse bir çaresine bakacağız. Bizim salonla sizinki hemen hemen aynı
    2 dene tv almak istiyorum kararsız kazımları oynuyorum şu an

izmirdeysen buyurun gelin misafirimiz olun büyük mü gelir küçük mü canlı görürsünüz. İnsanız sonuçta. para kolay kazanılmıyor. Sonra pişman olmaktansa

Aynı şehirdeyiz ama azıcık uzak ilçelerde yiz, ama olsun güzel dostluklar kurmak için eşim ve ben memnuniyetle geliriz Güzel davetin için de ayrıca çok teşekkür ederim.

Vatan bilgisayar da aynı TV var bana da çok çok yakın bir mağazası var KARŞIYAKA Vatan oradan da görebilirim. Yeni modeli 7008 in 47" si 7007 nin 55" i ile aynı fiyat 7008 700 HZ

Niye yalan söyleyeyim (yazayım) kesinlikle 55" alacağım büyük ekran oldum olası severim.

• quote:

ahmet abi gel sen de 7007 al bekle bekle sonu yok bunun.

Hakikaten bekle bekle sonu yok örnek ben ömür geçiyor hala şu çıksın diye bekleme deydim. Alıp yola devam edeceğiz zaman geçiyor ömür azalıyor teknoloji an an değişiyor yakalamak zaten mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 20 Nisan 2013; 18:23:51 >
  • playstation sayfasındaydı galiba birini okudum adam ps2 çıkınca 3 çıkacak haberlerini okuyunca 3 ü bekleyim derken şimdi 4ü bekliyormuş 5 - 6 gider durur bu.

Geçen bir espri vardı ya okudum çok güldüm. Adamın biri bu ay iphone2 nin 34,taksidini, iphone3 ün 26.taksidini, iphone4 ün 16. taksidini, iphone5 in 8.taksidini ödüyor şu an. Dediği laf. iphone 5s çıksada alsam mış.

yarışamazsın abi
  • iphone alana ALLAH akıl fikir versin

Pc topladım yeni peşinden yeni modelleri çıktı yetişmek mümkün değil yarın eşimle vatan KARŞIYAKA mağazasına gidip bakacağım eşim ne diyecek merak ediyorum büyük derse ona alırım 102 ekran onu izlesin ben kendime 55 alacağım. yanıma tv izlemek için gelirse saatlik izleme ücreti alacağım
  • quote:

iphone alana ALLAH akıl fikir versin

Pc topladım yeni peşinden yeni modelleri çıktı yetişmek mümkün değil yarın eşimle vatan KARŞIYAKA mağazasına gidip bakacağım eşim ne diyecek merak ediyorum büyük derse ona alırım 102 ekran onu izlesin ben kendime 55 alacağım. yanıma tv izlemek için gelirse saatlik izleme ücreti alacağım

daha şimdi dünyanın merkezine yolculuğu seyrettik. 3 yaşındaki oğlumun ellerine baktım heyecandan ter içindeydi nasıl zevk alıyor nasıl hayran hayran seyrediyor görmen lazım. Bu mesajımı eşine okut mutlaka. Sana samimi söylüyorum ikinci gün gözün alışıyor 55 bile normal geliyor gözüne.
    Sen 55 al eşinden kira parasıyla çıkartırsın tv nin parasını

• şu görüntülere bak righteous
     55PFL7007 aldım. İlk izlenimlerim 55PFL7007 aldım. İlk izlenimlerim 55PFL7007 aldım. İlk izlenimlerim

• quote:

quote:

daha şimdi dünyanın merkezine yolculuğu seyrettik. 3 yaşındaki oğlumun ellerine baktım heyecandan ter içindeydi nasıl zevk alıyor nasıl hayran hayran seyrediyor görmen lazım. Bu mesajımı eşine okut mutlaka. Sana samimi söylüyorum ikinci gün gözün alışıyor 55 bile normal geliyor gözüne.

Görüntüler çok güzel ben tv yi media marktan alacağım eşimin görmesi için vatana gideceğiz. Ufaklık için elinde var mı bilmiyorum yukarı up adlı film var ufaklık ona bayılır sende yoksa team wiewer ile benim pc den istersen çekebilirsin. tom ve jery var 100 bölümlük epey çocuk filmleri var bende

Tv nin parası eşim sayesinde sağ cepten sol cebe geçecek ev için kredi çekeceğiz tadilat bayağı tutuyor araya kesinlikle 2 tv sıkıştıracağım masa üstüne zaten talip vardı onu satarım diz üstü şimdilik bana yeter ev küçük fazlalıkları mecburen atacağım.

• quote:

quote:

quote:

Görüntüler çok güzel ben tv yi media marktan alacağım eşimin görmesi için vatana gideceğiz. Ufaklık için elinde var mı bilmiyorum yukarı up adlı film var ufaklık ona bayılır sende yoksa team wiewer ile benim pc den istersen çekebilirsin. tom ve jery var 100 bölümlük epey çocuk filmleri var bende

Tv nin parası eşim sayesinde sağ cepten sol cebe geçecek ev için kredi çekeceğiz tadilat bayağı tutuyor araya kesinlikle 2 tv sıkıştıracağım masa üstüne zaten talip vardı onu satarım diz üstü şimdilik bana yeter ev küçük fazlalıkları mecburen atacağım.

Kiradayken oturduğumuz ev çok büyüktü.Şimdiki evi aldığımda ne kadar kullanılmayan şeyler var hepsini ya atım ya sattım. Ev küçük olduğu için Şimdi az ama öz eşya var evde.

3tb lık arşivim var up elimde var bir tek oğlan değil biz bile bayıldık seyrederken. Dün ejderhanı nasıl eğitirsini seyrettik bugün dünyanın merkezine yolculuğu.

Şimdi 1tb lık 3d arşiv bakıyorum bir de gözlük bakacağım. Yarın unutmazsan pta507 fiyatına da bakarsan sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kiradayken oturduğumuz ev çok büyüktü.Şimdiki evi aldığımda ne kadar kullanılmayan şeyler var hepsini ya atım ya sattım. Ev küçük olduğu için Şimdi az ama öz eşya var evde.

3tb lık arşivim var up elimde var bir tek oğlan değil biz bile bayıldık seyrederken. Dün ejderhanı nasıl eğitirsini seyrettik bugün dünyanın merkezine yolculuğu.

Şimdi 1tb lık 3d arşiv bakıyorum bir de gözlük bakacağım. Yarın unutmazsan pta507 fiyatına da bakarsan sevinirim

3D arşiv bende şimdilik 200 gb var
    3d çevrilen bir film var o da Drive Angry 3D İntikam Yolu pc de izleyenlere bakmak daha zevkli kendini kaptırıp masa altına giren bile var

Bende 9 hdd var en küçüğü 1 TB
    720+1080 ve orjinal 30 ila 50 gb lık blu raylar da var
    PTA 507 bakarım gitmişken biraz takılırız vatan da

• quote:

BEN CEPTEN DE TABLETTEN DE DENEDİM VİDEOLARI RESİMLERİ ANINDA GÖRÜP TVYE GÖNDERDİ

Cepten ve tabletten goruntuyu nasil tv'ye aktariyorsunuz?
    Cep ve tablet android mi yoksa Apple mi?
    Program vs. mi kurmak gerekiyor? Tv'de ne yapiyorsunuz, kisaca anlatir misiniz?
  • ŞİMDİ media markt müşteri hizmetlerini aradım 0850 222 15 00 sadece İZMİR GAZİEMİR mağazasında varmış 46PFL7007K/12 fiyatı 2.799 TL

55PFL7007K/12 sadece 1 adet teşhir ürünü varmış o da 3.200 TL buna göre vatan daha cazip 46 konusun da
    Teşhir ürünü de iyice incelemek lazım fiyatı epey uygun ama sonuçta teşhir ürünü.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.