Şimdi Ara

55PFL7007 aldım. İlk izlenimlerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous

ŞİMDİ media markt müşteri hizmetlerini aradım 0850 222 15 00 sadece İZMİR GAZİEMİR mağazasında varmış 46PFL7007K/12 fiyatı 2.799 TL

55PFL7007K/12 sadece 1 adet teşhir ürünü varmış o da 3.200 TL buna göre vatan daha cazip 46 konusun da
    Teşhir ürünü de iyice incelemek lazım fiyatı epey uygun ama sonuçta teşhir ürünü.

geçen hafta son kutuyu ben almıştım. Teşhirdekine geçen hafta pek alıcı gözüyle bakmadım ama arka kısmını ellediğimde aşırı sıcaktı. özellikle ambilight ledlerin orası el yakar gibi sıcaktı. Benim tv yi sabah 10dan gece 1e kadar hiç kapatmadan kullandığımda bile hiç ısınma olmuyor. Teşhir için 3200 lira fazla bence 300lira için her ne kadar garantili de olsa ikinci el almış gibi oluyorsun. Kim bilir kaç saat kullanılmıştır. Bence o işe hiç girme ya da biraz daha indirim yapılmasını iste

• quote:

Orijinalden alıntı: bariseker

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

BEN CEPTEN DE TABLETTEN DE DENEDİM VİDEOLARI RESİMLERİ ANINDA GÖRÜP TVYE GÖNDERDİ

Cepten ve tabletten goruntuyu nasil tv'ye aktariyorsunuz?
    Cep ve tablet android mi yoksa Apple mi?
    Program vs. mi kurmak gerekiyor? Tv'de ne yapiyorsunuz, kisaca anlatir misiniz?

ben apple'a karşıyım android kullanıyorum hem cepte hem tablette. Google marketten philips remote programını ücretsiz indiriyorsunuz. Uygulamayı açınca zaten philips tv kısmına basınca kumanda menüsü çıkıyor oradan direk kumanda ediyorsunuz.

Bağlı ortamlar diye bir program var telefonda. Bu telin kendi içinde yüklü. Onu açınca video,resim,müzik diye alt alta üç seçenek çıkıyor. Resime tıklayınca sana evdeki bağlı cihazları çıkartıyor pc,tv,yada bluray ne varsa. Tv diyorsun direk tvde çıkıyor görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basis35 -- 21 Nisan 2013; 19:47:24 >

• tablette de mynet diye bir program var ona tıklayınca cepteki gibi video,müzik,resim seçenekleri çıkıyor. birini tıklayınca yine sana yürütmek istediği ortam seçeneklerini gösteriyor. tv yi tıklayınca direk tvde göstermeye başlıyo
  • Antalya MM de 55 7007 3,000 lira idi teşhir ....

vatan 46 7007 2500
  • bariseker, hem telden hem tabletten ekran görüntüleri bu şekilde
     55PFL7007 aldım. İlk izlenimlerim 55PFL7007 aldım. İlk izlenimlerim 55PFL7007 aldım. İlk izlenimlerim 55PFL7007 aldım. İlk izlenimlerim

• quote:

bariseker, hem telden hem tabletten ekran görüntüleri bu şekilde

Bilgi icin cok tesekkurler.
    Bu televizyonun DLNA ozelligi sayesinde mi oluyor?
  • galiba
  • quote:

quote:

ŞİMDİ media markt müşteri hizmetlerini aradım 0850 222 15 00 sadece İZMİR GAZİEMİR mağazasında varmış 46PFL7007K/12 fiyatı 2.799 TL

55PFL7007K/12 sadece 1 adet teşhir ürünü varmış o da 3.200 TL buna göre vatan daha cazip 46 konusun da
    Teşhir ürünü de iyice incelemek lazım fiyatı epey uygun ama sonuçta teşhir ürünü.

geçen hafta son kutuyu ben almıştım. Teşhirdekine geçen hafta pek alıcı gözüyle bakmadım ama arka kısmını ellediğimde aşırı sıcaktı. özellikle ambilight ledlerin orası el yakar gibi sıcaktı. Benim tv yi sabah 10dan gece 1e kadar hiç kapatmadan kullandığımda bile hiç ısınma olmuyor. Teşhir için 3200 lira fazla bence 300lira için her ne kadar garantili de olsa ikinci el almış gibi oluyorsun. Kim bilir kaç saat kullanılmıştır. Bence o işe hiç girme ya da biraz daha indirim yapılmasını iste

Ben teşhir ürününü ancak bedava verirlerse alırım diğer türlü hayatta almam. Fiyatı uygun dememdeki amaç gidip benim almam için değildi ilgilenen arkadaşların bilgilenmesi içindi
    şunu baştan yazsaydın ya son kutuyu ben aldım diye umut içinde telefon açtım. Balçova da hiç yok sadece gazi emir de varmış. 46 ve 55<<---->> ( teşhir)

Bu arada eşim rahatsızlandığı için bu gün evden çıkamadık yarın pansumana gideceğiz dönüşte vatana uğrar hem tv lere, askı aparatlarına ( yatak odasına duvara asmam lazım tv yi ) hemi de senin gözlüğe bakarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Antalya MM de 55 7007 3,000 lira idi teşhir ....

vatan 46 7007 2500

Bu MM demek kafasına göre şehir şehir ayrı fiyat belirliyor
  • bu MM hep böyle adam gibi sitesi yok mağazaya göre iş yapıyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

bu MM hep böyle adam gibi sitesi yok mağazaya göre iş yapıyor ...

Hakikaten sitesi beni kanser yapıyordu gıcık olduğum için çok uzun zamandır girip bakmıyordum TV aşkına bir bakındım koca İzmir de 2 mağazası var onlarda da istediğimiz ürün yok
  • İzlemenizi tavsiye ederim. http://www.youtube.com/watch?v=BeyV7aENh-U
  • quote:

quote:

quote:

Ben teşhir ürününü ancak bedava verirlerse alırım diğer türlü hayatta almam. Fiyatı uygun dememdeki amaç gidip benim almam için değildi ilgilenen arkadaşların bilgilenmesi içindi
    şunu baştan yazsaydın ya son kutuyu ben aldım diye umut içinde telefon açtım. Balçova da hiç yok sadece gazi emir de varmış. 46 ve 55<<---->> ( teşhir)

Bu arada eşim rahatsızlandığı için bu gün evden çıkamadık yarın pansumana gideceğiz dönüşte vatana uğrar hem tv lere, askı aparatlarına ( yatak odasına duvara asmam lazım tv yi ) hemi de senin gözlüğe bakarız.

geçmiş olsun. Bir ihtiyaç olursa elimizden geldiğince yapmaya çalışırız. İlk mesajda yanılmıyorsam (46pfl7007 sayfasında da olabilir) yazmıştım. Ama bir kaç ürün daha gelebilir demişlerdi gelmemiş demekki. Fiyatlar mağazalarına göre değişiyor ama en azından pazarlık yapma şansın da var mm'de. Bana fiyatı düşürmemişlerdi ki en ucuz fiyat onlardaydı yine de akım korumalı priz almıştım onlardan

• Dostum bu tvnin güzel göstermesi için ayarlarını doğru yapmak lazım herhalde bende böyle çıkmıyor.
    Senin kullandığın ayarları paylaşabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olmec

Dostum bu tvnin güzel göstermesi için ayarlarını doğru yapmak lazım herhalde bende böyle çıkmıyor.

ben genelde sinema modunda izliyorum. Kişisel iki ayarım var onları ancak akşam cevaplayabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Olmec

Dostum bu tvnin güzel göstermesi için ayarlarını doğru yapmak lazım herhalde bende böyle çıkmıyor.

ben genelde sinema modunda izliyorum. Kişisel iki ayarım var onları ancak akşam cevaplayabilirim

Görüntü ayarlarınız nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğal modda kullanıyorum. Film seyredeceğim zaman sinema moduna alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.