Şimdi Ara

55uh850v- 55xd8505- 49ks8500 hangisini almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uAkemalB

TV sektöründe uzun yıllardır çalışmış biri olarak söylüyorum SONY-PHİLİPS bu iki markanın muadili daha iyisi yoktur hangi fiyat aralığına bakıyorsanız bu iki markanın modellerine bakın diğer markalar sadece REKLAM genelde zaten verdiği pirim ve personellere yedirdiği ücretlerden dolayı genelde herkes diğer modelleri önerir satmaya çalışır çünkü getirisi daha yüksektir.

en doğru bilgi için kendi getirdiğiniz video beğendiğiniz modelleri yan yana koyarak video takıp izlemeniz bu zor demeyin satan yere kesin alacağınız izlemini verirseniz hiç sıkıntı çıkarmadan her dediğinizi yaptıra bilirsiniz.

SONY ve PHİLİPS markaları yanyana getirilemez,

Philips, performans babında bırakın sony'i
    Samsung'un dahi tırnağı olamaz.

Yine vasat olsada
    Hadi 2016 modellerini bir kenara koyarsak
    Bu markanın daha eski modelleri, kullanıcılarına saç baş yoldurmuştu.

Ve ayrıca Philips alanların %90'ının, tercih sebebi,
    Performansına dahi bakılmaksızın
    o diskovari ışıklarına kapılmış olmalarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 14 Ekim 2016; 18:51:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ks8500 kurulum Yapildi genel olarak degerlendirmek gerekirse
    Tv mukemmel bir goruntu veriyor
    Sd hd mac yayinlari alt yazi vs hepsi iyi demek az kalir muhtesem ayrica tv de bulaniklik yok suan piyasadaki tvlerden cok ustun
    Curve diye almamazlik etmeyin cok guzel goruntu veriyor ayrica kesinlikle goruntu kaybi yok aksine daha da derin goruntu kalitesi veriyor tabi bunlar benim dusuncem
    Sorusu olan varsa cevaplarim

• Riting sitesinde ışık sızması videolarını izledim. Lg yi direk eledim.şimdi ya siyahlardan vazgeçmeyip samsung alacağız ya da odada loş ışık açık olacak şekilde film izleyip 55 inç sony alacağım. En azından ikiye indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adalibakkal -- 18 Ekim 2016; 19:27:53 >
  • haydi hayırlı olsun ben de aldım 55xd8505 imi. bugün getirecekler . servis de yer yokmuş bugüne yarın gelip kuracaklar. şöyle bi olay yaşadım. media markt a gitmiştim araştırma sürecinde. bu mu yoksa 60ks8000 mi diye ordaki arkadaş da sony dedi. sonra ben eşimi aldım götürdüm bak alacağımız tv bu demek için. başka bi görevli vardı bu sefer tv bölümünde. dedi ki neden sony. onun yerine hem daha iyi hem daha uygun tv ler düşünmez misiniz? yani bunun nesi var ki dedim. yani dedi sony sonuçta ekranını çin den bilinmedik bi firmadan alıyor. her yerde küçülmeye gidiyorlar mağazalarını kapatıyorlar. şuraya bakın kaç tane samsung var kaç tane sony var. bu arada önceki geldiğimde tv açıktı bu eleman varken bilmem tesadüf bilmem kasıtlı tv açık bile değildi. işletim sistemi çok kötü klavye bile bağlanmıyor. sayıyor bu. eşimi de özene bezene getirdim ki beğensin diye bu sefer onun da yüzü düştü. böyleyse almayalım filan diyor. yav dedim yazılım yavaş olabilir de arkasında koca google var. bi güncelleme bişey gelir herhalde dedim. ne dese beğenirsiniz. ne google ı andorid google ın değil ki x bi firmanın bunu diyince uzaklaştık ordan. ama canımız sıkıldı tabi. Allah bilir kaç kişiyi vazgeçirdi bu şekilde.

• konu başlığındaki soruya cevap verecek yok mu arkadaşlar? ben de bu modeller arasında kaldım. 1-2 gün içinde almam gerekiyor
  • 3 aydır araştırıyorum bu tv leri... 49-55 inch aralığındaki tvl ere bakıyroum. aslında android olması sebebiyle ilk başta almayı düşündüğüm philips in en iyisinde (55pus7...) bile ciddi sorunlar olduğunu kullanıcıları paylaşmış. hatta tv yi ilk aldığında fanboy kıvamında yazılar yazan arkadaşlar daha sonra hakkaniyetli yazılar yazıp gaza geldiklerini yazıp pişmanlıklarını belirtmiş. bir kullanıcı ise samsung 49ks8500 ünü satıp lg nin en kral tv sini alıp "buna da para verdim ama samsung bundan bariz daha iyiyidi..." diye yazmış. sony sayfalarında ise kullanıcılar ışıkları kapatıp tam siyah ekrandaki ciğer gibi kızarık bölgeleri paylaşmış bir bir... en memnun kullanıcılar samsung da gözüküyor. sanırım ben ks8500 de karar kılacağım. 3-4 asgari ücretli maaşını verip zıvanadan çıkmak istemiyorum. başladım bugün itibariyle ks8500 kovalamaya.
  • Dün mediamarkt mağazasına ks8500 yakından incelemek için gittim. Sağ alt arka kısım da ki panel de açılma vardı. Satış danışmanlarına sorduğum da "Biz bu TV yi kurarken alel acele ettik, ondan oldu" dediler.
    Cevap olarak "ama forum ve sitelerde bunun bazılarında kronik bir problem olduğunu okudum" dediğim de , aralarından biri "evet CURVE olduğu için ısınıyor ve arka tarafı ayrılabiliyor" itirafında bulundu.
    Durumu gören başka bir çalışan bana Philps in 49Ups6551 cihazını önerdi ama daha öncesinde hiç Philps almadığım için çok sıcak bakamadım ama 4K görüntüler iyiydi. Onu da bu sabah forum da araştırınca bir çok problemi olduğunu gördüm. Sonrasında 49Uf770V ye baktım ama 8bit+frc panel olduğu için aklıma soru işareti kaldı ama HDR ve Visinvs10 ikisinin bir arada olduğunu görünce tereddütte kaldım,

42lm660s cihazıma çocuğum oyuncak attığı için geçen sene 65uf850V almıştım ve şuan çocuklara babytv hizmeti veriyor, benim ps4 oynamam hayal oldu.

Ps4 ve Ps4Pro için açıkçası 10 bit panel ve HDR destekli en aklıma yatan cihaz ks8500 dı. Belki arka kasasının açılmasını önemsememek gerekiyordur , bilemiyorum.

Ps4 ve Ps4pro 4k Hdr oynayabilmek için max 3.600 tl civarı 49" te olabilir öneriniz var mı?
    49Ks8500 almamı önerir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.