Şimdi Ara

55uh850v- 55xd8505- 49ks8500 hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 55uh850v- 55xd8505- 49ks8500 fiyat olarak birbirine yakın bu tvlerden hangisini almalıyım. tavsiye için teşekkürler. genelde tv yayını ve ara sıra bluray film izliyeceğim.

• 49ks8500 yerine Galaxy S7 hediyeli 55Ks8500 ü değerlendirsen daha iyi olmaz mı?

1 haftadır 55xd8505 ile 55ks8500 arasında gittim geldim. sonunda samsung a karar verdim. S7 yi satarsam 4000 TL ye yakın bir fiyata mal olacak
  • bütçemi biraz aşıyor 55ks8500 iç işleri bakanının tarafıma verdiği kredi bu kadar maalesef
  • 49ks8500 haftalardır 3900 TL idi, bu haftaki Samsung indirim kampanyasında hala 3900 yani indirim yaptık diye kandırıyorlar. Ayrıca hediye telefon veya koparlar de vermiyorlar. Sanki 32 inç en ucuzundan TV alıyormuşuz muamelesi yapıyorlar 4000 TL verip 49 inç alanlara...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydın samsung bayiden 3600 lira fiyat aldım 49ks8500 için sanırım biraz daha beklemek lazım. tek atımlık barutumuz var, onu da düzgün kullanmak için uğraşıyoruz. güzel ülkemde insanların çoğu böyledir eminim.
  • sony 55xd8505 e karar verdim ben onu alacak gibiyim. diğerlerine göre en sorunsuzu o gibi. 4000 lira fiyat veriyorlar
  • wasabi340 W kullanıcısına yanıt
    nerden aldınınz fiyatı özel değilse paylaşabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adalibakkal A kullanıcısına yanıt
    sony nin internet sitesinden yetkili satıcılara baktım. birinin numarayı aradım. sony center nurpa elektronikti.
    teşekkür ederim.
  • Ben 49ks8500 aldım 3950 liraya bunun altına inerse iade ederim valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55uh850v siyah performasnı vasat herkes böyle diyor. fakat 55 inç sony den vazgeçerek 49 inç samsung alacak kadar kaliteli mi ks8500. yani sony den vazgeçlmesi mantıklı mı? ikisini yanyana göremedim. gören arkadaşlar yardımcı olabilir. lg yi eledim. yorumlardan sonra.
    Merhaba;

Nakit olarak Nurpa elektronikten bu televizyonu 3.900,00 TL ye alan vardı, geçen gün görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutkk

Merhaba;

Nakit olarak Nurpa elektronikten bu televizyonu 3.900,00 TL ye alan vardı, geçen gün görmüştüm.

A o zaman ben 3800 için zorlayayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasabi340 -- 12 Ekim 2016; 19:55:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3800 n11 den alldim yarin servis gelip kuracak

• marto1 kullanıcısına yanıt
    Kuruldu mı nasıl

• Merhabalar
    Kurtköy viaport mediamarkt mağazasında 55xd8505 nakit - taksit 3999 olarak aktiftir. Bilginize. iyi forumlar.
  • TV sektöründe uzun yıllardır çalışmış biri olarak söylüyorum SONY-PHİLİPS bu iki markanın muadili daha iyisi yoktur hangi fiyat aralığına bakıyorsanız bu iki markanın modellerine bakın diğer markalar sadece REKLAM genelde zaten verdiği pirim ve personellere yedirdiği ücretlerden dolayı genelde herkes diğer modelleri önerir satmaya çalışır çünkü getirisi daha yüksektir.

en doğru bilgi için kendi getirdiğiniz video beğendiğiniz modelleri yan yana koyarak video takıp izlemeniz bu zor demeyin satan yere kesin alacağınız izlemini verirseniz hiç sıkıntı çıkarmadan her dediğinizi yaptıra bilirsiniz.
    Bu aksam kurulacak izlenimlerimi paylasirim
    Samsing servis cok yogun millet samsunga yuklenmis

• quote:

Orijinalden alıntı: marto1

3800 n11 den alldim yarin servis gelip kuracak

Link verebilir misiniz ve bulamıyorum

• Ooo hocam fiyatlar cok oynak ben n11 den 11 ekimde aldim ertesi gun fiyat 3999 oldu
    N11 smartevim firma distribütor guvenilir suan senin icin baktim 49 inc stoklari tukenmis sans 😔

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.