Şimdi Ara

Philips 55PUS8809 mı yoksa LG 55UB950

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldım bana yardımcı olursanız sevinirim. Eski televizyonlarım philips gayet memnunum ama İnternet'te 55pus8809 için pek düzgün yorum bulamadım. Kullanma şansı olan arkadaşlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. 2 gün içinde karar vermem gerekiyor.

• sorunun cevabını bende merak ediyorum.
  • Sakın philips almayın hocam SAKIN. Bu kadar b*ktan televizyonlar olamaz. Smart dediğine bakmayın 3310 bile daha akıllıdır bu kodumun televizyonlarından biz aldık pişmanız. Mağazada deneyin göreceksiniz zaten 10 saniyede bir kanal geçiyor,uygulama açmıyor,youtube dan video izlenmiyor,fişi çekiyoruz kanallar sıfırlanıyor. Philips almayın aldırtmayın yıllardır iyi firma diye güvendik aldık, lisedeki çocuğa versen daha iyi yazılım yapar. LG alın rahat edin hocam
  • Selam. Bende bu 2 modele kadar
    indirmiştim secenekleri. Karar verene kadar LG UB serisinden UF serisine geçti. Doların da artması ile UB950 2 ay öncesi vatan bilgisayardan 4050 Tl ye kadar düşmüştü. Fakat şu anda elektronik marketlerde pek yok. En son 5400 gibi bir fiyat vermisti Bimeks. PUS8909 da 4500 liralaradan 4800 liralara çıktı. Fakat yine 4500 lira civarına geri geldi. Bugün Teknosada 55" 950 kalmamış 65" vardı. 6000 lira etiketi vardı. 55UF950 8400 lira gibi bir fiyatı vardı. Siz fiyat olarak ne teklif aldınız? Paylasirsaniz sevinirim. Satış temsilcileri biri kesinlikle LG derken diğeri Philips öneriyor o yüzden kafam cok karıştı. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    5 yıl önce açıldı
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.