Şimdi Ara

LG 43UH650V - LG 43UF6807 Hangisi Alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
4
Favori
23.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu 2 tvden birini almayı düşünüyorum. fiyatları birbirine yakın. 43UH650V de webos 3 var. diğerinde 2.
    onun haricinde biraz fark var mıdır sizce hangisi alınmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan IRMAK

Merhaba,

Bu 2 tvden birini almayı düşünüyorum. fiyatları birbirine yakın. 43UH650V de webos 3 var. diğerinde 2.
    onun haricinde biraz fark var mıdır sizce hangisi alınmalı?

Bende bu iki tv üzerinde duruyorum. Kulanıcı yorumlarını rica edelim!
  • Bende 43uh650 yi dusunuyorum cok yeni tv pek inceleme yok ama 2015 de olan o titreme problemi yuzunden tekrar truemotion ozelligini tekrar koymuslar smarti da hizli bi de magic kumanda destegi varsa bende sahane;) fiyat dussun diye bekliyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uf6807 de trumotion yok bildiğim kadarıyla. Mağazaya gittiğin zaman batman vs süperman fragmanını veya herhangi bi futbol macını açtırıp izlemeni öneririm. Can sıkıcı titremeleri farkedersin. Ayrıca uf6807 tam olarak 4k mı bilmiyorum desteklemediği şeyler var. uh650v yeni cihaz zaten aralarında 200-300 tl fark olması lazım. birde panel hızı 200 hz olan uh770v ler piyasaya düşmedi daha. uh650v ler ucuzlayabilir.
  • Hız sizin için önemli ise UH650 almanızı öneririm sistemi gayet hızlı ve kararlı çalışıyor kanal geçiş sürelerinde de kısalmalar olmuş durumda. UH ve UF seriside 4k görüntüyü sıkıntısız desteklemektedir. 4K görüntüde sıkıntı sadece UB830 serisinde oluşmuştur oda şuanda düzeltilmiştir. Akıllı kumanda olup olmamasını kriter olarak görmeyin rahatlıkla temin edebilirsiniz fiyatı abartılacak derecede değildir.
  • LG 43UH650V bu model 2000 tl altını görür mü? yeni ürünler geldikten sonra.
  • Cihaz büyük ihtimalle ucuzlayacaktır fakat sene sonunu bulur diye tahmin ediyorum. Fakat 2000 tl nin altı uzak bir ihtimal gibi görünüyor.
  • sguler16 kullanıcısına yanıt
    Senin samsung tvden memnun değilmisin??* :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chizyo

Senin samsung tvden memnun değilmisin??* :)

Samsung da güzel de ,ölü pikseller çoğaldı .Bir de Lg deneyelim Kardeşim.
  • Ben philips deneyim dedim gecen hafta aldim :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: chizyo

Ben philips deneyim dedim gecen hafta aldim :-)

Hangi modeli aldınız hocam

• 55pus9109 aşağıdaki linkteki tv

https://youtu.be/cWNIxRKHqvA
  • Araştırmalarımın neticesinde alınabilecek LG markada 2016 yılı üretimi olan 43" tv 43uh650v serisidir. Bende 43uh650v model tv alacağım için aklıma takılan konu bu modelde truMotion olup olmadığıdır bu konuda bilgisi ve alan arkadaşların tecrübeleri nasıl ?
  • sm_rasit S kullanıcısına yanıt
    Macera aramayın 43UF7787 yada 43UH770 alın derim . 6807 ve 650 nin pixel yapısı beyaz(ölü) pixellerde destek li . Onun için almayın . İlla lg alacaksanız 770 ve üst serisine bakın
  • lg nin 7787 serisini kesinlikle almayın ben ona karar vermiştim öle yorumlar okuumki soğudum tvden,tv çok güzel görüntü harika ama maçlarda degaj yapıldığında topa bi bakın anlarsınız sorunu lg aldığı kararla 2016 da ürettiği tüm tvlere trumotion koycakmıs 2015 de hata yaptığının farkında bence 750 850 serisi piyasaya düşmeden 650 ucuzlamaz hatta bimekse gittim zam gelcek dediler nekadar doğru bilemem 2016 serisi dışında kesinlikle 2015 de üretilen lg almayın illa eski tv alcaksanız bekliyemiycekseniz kesinlikle 650v ve vaya samsung alın
  • LG 43UH650V modeli başta 2016 yılı üretimi olması ve LG firmasının yeni modellerde TruMotion özelliğini eklemesi ve 43" olması benim için ideal ve bu modelde kararlıyım. Her ne kadar başlangıç için 2.500 Tl fiyat olsa da 2.000 Tl altına inmesi çok zor. Şu anlık fiyatı 2.200 - 2.500 Tl arasında teknoloji mağazalarında kampanya uygulayarak satılacağından eminim...
  • Uh650v kullanıcısı varsa motion özelliği akıcılık nasıl kısa bir video i
    paylaşırsa memnun oluruz
  • Arkadaşlar ben bu cihazı 3 gün önce aldım bence başarılı bir cihaz olmuş kanal geçişleri eskiye göre daha hızlı, Motion özelliği de var, kasa panel gayet kaliteli görünüyor birde stand by ışığını ekranın altına gizlemişler hoş olmuş tavsiye ederim alınabilecek bir tv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.senokur -- 7 Mayıs 2016; 15:35:59 >
  • m.senokur M kullanıcısına yanıt
    ne kadara nereden aldınız? Bir de maçlarda topun gidişinde ve altyazılarda titreme olayı mı var mı?
  • Merhabalar;
    43uh650v teLevizyonumu bugün kurdum. Ama nöbetim oLduğum için kurcaLama fırsatım oLmadı. Yarın izLenimLerimi ve kısa video/fotoğrafLarı burda payLaşırım. PhiLips soran arkadaş philips in resmi sayfasına girip ürün yorumLarını okusun. 1 kişi biLe memnun değiL. o yüzden vazgeçtim. Keşke İmkanım oLaydı da Panasonic aLAydım ama Lg de iyidir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.