Şimdi Ara

LG 43UH650V - LG 43UF6807 Hangisi Alınmalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
23.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tv yi almayı düşünüyorum.şuan 2300tl civarında.Bu tv yi %90 sd kanal izlemek icin (turksatta sadece 4-5 kanal var hd yayin yapan) alacagim.
    Evdeki tüplü tv yi uzaktan izlerken yazıları okuyamıyoruz artik.Sırf bunun için degistiriyorum.
    Benim için önemli olan özellik kanal geçişlerinin hızlı olmasi ve sd kanalların kötü görünmemesi. 650v yi onerir nisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum uf7787 ile kararsız kalmıştım ama uh650 daha ağır basıyor yeni model olmasından bu fiyat şuan en iyi fiyat beklemelimiyim 1.5 ay kadar daha zamanım var ama sizce fiyatı nasıldır? 2.269 + 50 tl bonus veriyor. Teşekkürler.

http://urun.n11.com/lcd-tv/lg-43uh650v-4k-ultra-hd-tv-lg-turkiye-garantili-ucretsiz-kargo-P119373055
  • Bende bi hafta önce sipariş vermiştim cok güzel bi urun tavsiye ederim aldığım sitedede 2339 lira ağustos ayı boyunca 100 TL anında indirim veriyor. Yani 2239 liraya denk geliyor kargo ücretsiz.

http://www.enhesaplibizde.com/lg-43uh650v-109-cm-43-inch-ekran-4k-uydu-alicili-smart-webos-3.0-led-televizyon-lg-turkiye-garantili-ucretsiz-kurulum.html
  • Bu tv yi almak pişmanlıktır.

Panel 4k değil 3k yani renk dizilimi kırmızı yeşil mavi bide beyaz

Bandling sorunları mevcut

Ultra slim diye piyasaya sürülen bu uh 650v modeli ne hikmetse geçen seneki tv den daha kalın ve kaba

Şu anda izlenecek 4k yayın trt4k haricinde yok boşa para yatırmış olursunuz.

Ve daha neler neler

Şu an en güzeli Sony 43w805 modeli almak en güzeli en mantıklısı şiddetle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Bu tv yi almak pişmanlıktır.

Ultra slim diye piyasaya sürülen bu uh 650v modeli ne hikmetse geçen seneki tv den daha kalın ve kaba

Ve daha neler neler

Şu an en güzeli Sony 43w805 modeli almak en güzeli en mantıklısı şiddetle tavsiye ederim.

Hocam 4k tv ile 1080p tv yi kıyaslamışsınız biraz saçma değilmi? 4k 60p ve 2k 60p vermesi artı özelliği tv nin incelemelerinde. Artı olarak 4k tv nasıl 3k görüntü verir? LG mahkemelik olur burada değil ama Amerika'da donlarına kadar alır kullanıcılar kandırıldık diye. Siz alıp kullandınız mı evde test yaptınız da mı bu sonuca vardınız? Tüm yorumlar olumlu iken sizin bu yorumu yapmanız ilginç geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fr4nk

quote:

Ve daha neler neler

Hocam 4k tv ile 1080p tv yi kıyaslamışsınız biraz saçma değilmi? 4k 60p ve 2k 60p vermesi artı özelliği tv nin incelemelerinde. Artı olarak 4k tv nasıl 3k görüntü verir? LG mahkemelik olur burada değil ama Amerika'da donlarına kadar alır kullanıcılar kandırıldık diye. Siz alıp kullandınız mı evde test yaptınız da mı bu sonuca vardınız? Tüm yorumlar olumlu iken sizin bu yorumu yapmanız ilginç geldi.

Hocam yanlış anlamayın ama benim ilk almaya karar verdiğim ürün buydu ürün hakkında o kadar çok yorum okudum ki resmen soğudum tv den Dh de bir sürü yorum var bu. Tv ile ilgili

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fr4nk

quote:

Ve daha neler neler

Hocam yanlış anlamayın ama benim ilk almaya karar verdiğim ürün buydu ürün hakkında o kadar çok yorum okudum ki resmen soğudum tv den Dh de bir sürü yorum var bu. Tv ile ilgili

Ürünü vatanda gördüm 4k video testi ile mükemmel ötesi birşey. Bilgisayarım için alacağım monitor olarakta kullanılabilir yani. Görmenizi tavsiye ederim. Hatta ikinci elini satmayı düşünen var ise takasla da alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr4nk -- 22 Ağustos 2016; 12:45:18 >

• Arkadaşlar şu led tvlerden hangisini tavsiye edersiniz,hangisi sizce daha iyi:
    lg 43UF7787 lg 43UH650V Samsung 43KU7000
  • neden kimse cevap vermiyor?
  • Selamun Aleyküm
    arkadaşlar lg 43uh650v bu televizyonu aldım bugün kurulumunu yapacaklar almayı düşünenler varsa ürün geldikden sonra isterlerse fotoğraf atabilirim ve kendi yorumlarımı paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratozdemr

Selamun Aleyküm
    arkadaşlar lg 43uh650v bu televizyonu aldım bugün kurulumunu yapacaklar almayı düşünenler varsa ürün geldikden sonra isterlerse fotoğraf atabilirim ve kendi yorumlarımı paylaşırım

Paylaşım yaparsan sevinirim

• Selamlar ben de 43uh650v modelini inceledim bugün gayet hoş duruyor fakat şu sitede 50hz olduğu yazıyor???

http://www.epey.com/televizyon/lg-43uh650v.html
  • Merhabalar
    Bugün 43uh650v modelini aldım. İnşallah pişman olmam. Yarın gelip kurulum yapılacak yorumlarımı yazarım. Iyi forumlar.

• Hocam tv hakkinda yorumlarinizi alayim, bende dusunuyorum, banding sorunu varmi?

• aynen heyecanla beklıyorum
  • Merhaba lg 43UH650V acaba hangi akıllı kumanda uyumlu bilen varsa söyleyebilir mi

• Ben de dün Vatan'dan LG 43UH650V aldım 2.399 TL Odeabank peşin fiyatına 12 taksit yapıyor urun yarın teslim edilecek sonrasında geri bildirimlerimi sizlerle paylasiyor olacagım.
  • lg 43uh 650v aldım. Bundan önce 49 uh850v vardı ana kartı yanmıştı para iade almıştım. Lg uh650 v ilk izlenimlerin trt4k açıyor usb den 4k videoları ve filimleri açıyor tatmin edici. Bazı hareketli sahnelerde takılmalar var trimoşin kapalı hale getirdim düzeldi. ses gayet iyi. Kanal taşıma ve silme var. Akıllı kumanda yok eksi yönü ama google play storeden lg tv plus uygulamasıyla telefonunuzu akıllı kumanda olarak kullanabilirsiniz. Normal hd yayınlar gayet güzel, trt 4k da görüntü kalitesi hoş. Webos geyet güzel ineternetten filim izlemek ve you tube gayet hızlı işletim sistemi iyi.
  • LG 43UH650V modeli için hazırladığım görüntü kalitesi ve görüş açısı videosunu aşağıda bulabilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeadachyKnot -- 14 Aralık 2016; 14:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn9771

lg 43uh 650v aldım. Bundan önce 49 uh850v vardı ana kartı yanmıştı para iade almıştım. Lg uh650 v ilk izlenimlerin trt4k açıyor usb den 4k videoları ve filimleri açıyor tatmin edici. Bazı hareketli sahnelerde takılmalar var trimoşin kapalı hale getirdim düzeldi. ses gayet iyi. Kanal taşıma ve silme var. Akıllı kumanda yok eksi yönü ama google play storeden lg tv plus uygulamasıyla telefonunuzu akıllı kumanda olarak kullanabilirsiniz. Normal hd yayınlar gayet güzel, trt 4k da görüntü kalitesi hoş. Webos geyet güzel ineternetten filim izlemek ve you tube gayet hızlı işletim sistemi iyi.

Kanal silme islemini nasil yaptiniz ben bulamadim bir turlu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.