Şimdi Ara

LG 43UH650V - LG 43UF6807 Hangisi Alınmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
23.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CaziPe

Merhabalar;
    43uh650v teLevizyonumu bugün kurdum. Ama nöbetim oLduğum için kurcaLama fırsatım oLmadı. Yarın izLenimLerimi ve kısa video/fotoğrafLarı burda payLaşırım. PhiLips soran arkadaş philips in resmi sayfasına girip ürün yorumLarını okusun. 1 kişi biLe memnun değiL. o yüzden vazgeçtim. Keşke İmkanım oLaydı da Panasonic aLAydım ama Lg de iyidir

hocam islenimlerin ve kısa videonu bekliyorum
  • Merhaba arkadaşlar. 43uh650v nin dahili uydu alıcısı 4k destekliyor mu? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.
  • uugguurr86 U kullanıcısına yanıt
    Evet sorunsuz açıyor.
  • Tv 4 K sorunsuz açıyor hareketli görüntülerde titreme filan yok gayet başarılı hd ve ultra hd yayınlarda çok iyi e daha ne olsun taksitle aldım aslında ben sony çiyim ama sony de taksit yok bence fiyatını hakkediyor
  • UP
  • m.senokur M kullanıcısına yanıt
    HDD ye 4k kayıt bile yapıyor. Tarayıcısı da çok hızlı.. daha ne olsun.. yorumlarım devam edecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunafani -- 7 Haziran 2016; 0:23:24 >
  • Arkadaslar Lg 43uh650v suan gittigidiyorda 2199 tl .Daha once bu fiyata gormedim . Ama kafama takilan kisi saticisindan sknti olur mu ? Yoksa teknosa,hepsiburada gibi sitelerden mi almaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_3302

Arkadaslar Lg 43uh650v suan gittigidiyorda 2199 tl .Daha once bu fiyata gormedim . Ama kafama takilan kisi saticisindan sknti olur mu ? Yoksa teknosa,hepsiburada gibi sitelerden mi almaliyim

Youtube da hic inceleme bulamadim . Link paylasicak , ya da kendisi inceleme yapmis olan var mi

• msk_sansal M kullanıcısına yanıt
    tv güzel ama fiyatı heryerde 2499 tl .bugun gıttıgıdıyorda 2199 tl bi satıcı satıyor guvenemıyorum bende :)
  • Arkadaşlar 43uh650v modelinde usb3.0 yok. Usb den 4k film izleyen varmı? Sıkıntı olabilir bence

• Bırak izlemeyi.. Kayıt bile yapıyor.. Yukarıda yazmıştım.

• lg 43uh650v mi philips 43pus6501 mi? amblight olduğu için ve 1800hz olduğu için philips iyi gibi görünüyor ama lg daha iyi diyorlar sizce durum nedir?
  • dostlar fikir yok mu?
  • cicia kullanıcısına yanıt
    Kim diyo ben canavar gibi de izliyorum desteklenen tüm fomatlarda çift USB yuvası var birine flashbeleginiz. indirdiğiniz dizi film video müzik foto vs takarsiniz birine de benim gibi klavye mouse set takarsiniz desteklenen klavye logitech k400 ve mk330

• CaziPe kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabın için teşekkürler. Baya olmuştu ben onu yazalı :) Gidip inceledim zaten mağazada hiçbir sıkıntı çıkarmıyor.

• cicia kullanıcısına yanıt
    trt 4k sorunsuz çalışıyor mu sizde?
  • rerod R kullanıcısına yanıt
    Philips aldım ben dostum lg almadım.

• rerod R kullanıcısına yanıt
    24 haziran 2016 da LG 43UH650V UHD TELEVİZYONUMU İZLEMEYE BAŞLADIM.GİTTİGİDİYORDA MEDİA MARKT SATICISINDAN 2200 TL YE ALDIM.

BOYUT OLARAK BENCE İDEAL,GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÇOK İYİ ÇOK GERÇEKÇİ.KANAL GEÇİŞLERİ HIZLIYA YAKIN,SES SİSTEMİ LG NİN TÜM ÜRÜNLERİNDE OLDUĞU GİBİ HARİKA,ÇERÇEVE KALIN DİYENLERE

İNANMAYIN GAYET İNCE,ŞIK BİR TASARIMA SAHİP.KUMANDASI TEKNE GİBİ KUMANDALARDAN DEĞİL ÇOK ERGONOMİK ÇOK KİBAR.DÜN TRT 4K YAYINI ARADIM BULDUM POLONYA-PORTEKİZ MAÇINA

BAKTIM TİTREME BUĞULANMA PUSLANMA GİBİ SORUNLAR YOK.SADECE KANALLARIN YERLERİNİ AYARLAMADA BİRAZ SORUN YAŞIYORUM ONUDA ZAMANLA ÇÖZERİM.FİYAT PERFORMANS OLARAK BENCE

GAYET BAŞARILI BİR TELEVİZYON.OLUMSUZ YORUMLARA KATILMIYORUM HERKESE TERCİHLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM.İYİ BAYRAMLAR
  • sm_rasit S kullanıcısına yanıt
    "lg nin 7787 serisini kesinlikle almayın ben ona karar vermiştim öle yorumlar okuumki soğudum tvden"

bahsetiğiniz yorumlarıon hepsi gelen güncellemelerle giderilmiştir.

GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR.

BKZ:http://forum.donanimhaber.com/m_108410543/mpage_11/f_//tm.htm#115475298
  • bende pc bağlayıp monitör olarak kullanmak için tv arayısındayım Lg 43UH650V almayı düşünüyorum
    aklıma takılan konulan konular şunlar
    oyunda 1080p kullanıcam görüntüde bozulma olurmu bazı 4k tv lerin oyunlarda 1080p görüntülerinin iyi olmadığını okudum
    gerçek HZ değeri nedir,İnput lag fazla mı oyun oynarken bana sıkıntı yaşatır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.