Şimdi Ara

LG 43UH650V - LG 43UF6807 Hangisi Alınmalı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
23.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende bu aksam LG 60UH8509 siparisi verdim kullanan bilen var mi yorum bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasdasd

lg 43uh650v mi philips 43pus6501 mi? amblight olduğu için ve 1800hz olduğu için philips iyi gibi görünüyor ama lg daha iyi diyorlar sizce durum nedir?

Bu iki tv arasındayım 6501 sayfasında şikayet çok ama görüntü kalitesi ve ambilight özelliği fark yaratıyor uh650v hakkında o kadar bilgi yok forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar LG 43UH650V var. Duvara monte ettik. Duvarla arasındaki mesafe dar olduğundan sol taraftaki usb girişine zor da olsa usb taktım ancak okumadı galiba. Usb içindeki dosyalara, filmlere nereden bakabilirim?
    Yayınlar hd ancak 4k olarak nasıl izleyeceğiz?
    Ayrıca yanılmıyorsam bende ki usb bellek 2.0 bu usb den 4k film izleyebilir miyim?

Cevaplarsanız sevinirim...
  • Bu tv yi valdeye aldık 43uh650v... yalnız netten baktığımda trumotion olup olmadığıyla ilgili birşey göremedim..ips ekran mı bir de?kendi sitesinde ips yazmıyor yalnız teknosa da ips ekran diyor..?bilgisi olan var mı?

Saygılar

• Beyler bu model hakkında son görüşler nelerdir? Usb üzerinden film oynatma ve format desteği geniş mi? Wifi sıkıntısı var mı? Ve en önemlisi görüntü kalitesi sizi tatmin ediyor mu?

• 43uh650v bu model için trt 4k sorunu yaşayan bir tek ben miyim, nasıl izliyorsunuz? :)

peder'de var tivi 4k izlesin adam diyorum ama halledemedim bir türlü.

bilenler yeşillendirirse sevinirim.
  • Hepsiburada dan bugün LG 43UH650V 43"109 Ekran [4K] Uydu Alıcılı Smart(webOS 3.0) LED TV sipariş verdim. Amaç sadece tv programları ve 6 sene önce aldığım media palyer ile film seyretmek. Tv yi 2,5-3m den seyredeceğim. Tv de inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Media payer

LG 43UH650V  -   LG 43UF6807 Hangisi Alınmalı
  • ttbarracuda T kullanıcısına yanıt
    Hepsinde de banding var hocam illaki sıkıntı çıkacak

• Tv yi aldım sorunlar bitmek bilmedi görüntü kesme hdmı tanımama uygulama açmama vs. Vs ayarlara bile giremediğim oldu videoya aldım tüm hataları bugun servise gitti büyük ihtimal 0 ile değişim ama ben para iadesi isticem çünki 4 k için erken izlediğimiz yayınlar bok gibi çıkıyo tv resmen full hd daha iyi şuan 4 k yayın trt var oda aynı şeyi verip duruyo aq

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.