Şimdi Ara

55UJ630V ile 55MU7000 arasında kaldım. Fikir verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yazın evleniyorum. Televizyonu aradan çıkartmak istiyorum. İsteklerim 2017 kasa olsun 4k olsun max 3500TL olsun ve 55 inç olsun. Marka da LG ilk tercihim Samsung veya Phillips mantıklı gelirse tercih ederim. Bu istekleri filtreleyince zaten seçenek epey azaldı. Lg de tekabül eden UJ630V modeli ile Samsung dan MU7000 modeli arasında kararsız kaldım. rtings.com da kıyaslayıca MU7000 hertürlü üstün görünüyor ama kullanıcı yorumlarına bakınca UJ630V sanki daha çok beğenilmiş. Ürünleri dün en yakın teknosa ya gidip inceledim ama çok iğrenç bir görüntü dağıtıcıyla müthiş görüntü kaybı yaşamış bir video olduğu için pek karar verebileceğim bir kıyas yapamadım. Tv gurmesi değilim bu işten anlayan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Çok fazla youtube üzerinden video izlerim o yüzden smart tv arayüzü ve hızı daha iyi olması önem verdiğim kriterlerden birisi. Yaardımcı olursanız sevinirim. Bütçeyi aşmayacak şekilde başka televizyon tavsiyesi de alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardımcı olacak bir arkadaş?

Dün mediamarkt da inceledim ürünleri MU7000 eledim. Biraz açılı baktığınızda ciddi görüntü kaybı oluyor. Salonda genişlemesine uzun olduğu için eledim. Bu seferde Phillips'in PUS6412 modeli dikkatimi çekti. UJ630V parlaklık konusunda bayağı zayıf geldi gözüme. PUS6412 çok daha parlak ama hızlı sahnelerde Lg'nin akıcılığı çok daha iyi. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yalnız Philips'in Android olması değişik geldi. Nedir Lg'nin Smart arayüzüne göre artısı eksisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinay16 -- 13 Şubat 2018; 10:34:16 >
  • Sağlık olsun yardımcı olacak birini bulamadık.

Evleniyorum bari bir hayırlı olsununuzu alırım

• Hayırlı olsun aynı durumdayım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kinay16 K kullanıcısına yanıt
    55Mu7400 alabilirsin 3750 civarı. İps panel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.