Şimdi Ara

55xe9005-LG 55C6V (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sod1

Oled c6v ve 2017 b7 arasındaki fark nedir bugün b7 nin fiyatını 14000 den 8500 indirmiler kampnya ile beni biraz şüphelendiridi bu düşüş bir de c6v,b7 ve sony xe 9005 arasında hangisini almalıyım netten film netflix oyun ve maç için düşünüyorum

C6V ile b7 arasında kağıt üstünde pek bir fark yok...biri kavisli biri düz ekran...c6v webOS 3.0 B7 webOS 3.5 kullanıyor...son olarak ta c6v 2016 bf 2017 model..ama benim için asıl belirleyici olan incelemeye gittiğimde b7"nin görüntü kalitesinin beklediğimin altında kalması.. yani xe9005"in üstüne 2 bin tl fazla verecek bir farkı bırak xe9005 çok daha canlı ve net görüntü verdi..ama şöyle bir durum var 2016 model oled eğer logo yapışması sorunu falan denk gelmezse malum biraz şans işi b7"den daha güzel görüntü veriyor..sonuç olarak gidin bir markette ürünleri canlı canlı ilceleyin..yanınıza yüksek görüntü kalitesi olan görüntüler götürüp tv"de oynatıp ona göre karar verin...çünki 7-8 binli rakamlar bir tv için ciddi paralar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tttnet.net -- 19 Eylül 2017; 13:36:10 >

• 55 inch bir tv nin en baştan 14.000 tl olması süphelendirmeli sizi. B7 8.500 tl ile hakkını bulmuş. İstanbul bilişim b6 yı tekrar 7000 tl seviyesine indirmiş ki bence b7 den çok daha iyi bir model. Bir kere oledler içinde input lag şampiyonu özellikle lg diğer modelleri için yayımladığı 4.0 güncellemesini bir müddet sonra b6 içinde uyumlu hale getirdikten sonra eklenen oyun modu ile birlikte hdr game mod bile 30 ms gibi bir değerin altına düştü. Yine de oled şans işi image retention her daim olası her ne kadar 2016 ve sonrası modellerde bu lekeleri temizleme seçeneği eklenmiş olsa bile. c6v benim efsanem. pasif 3d dikey çözünürlükte 1080p yi iki göze 540p olarak dağıtan bir teknoloji ancak c6v görüntüyü 4k ya yükselterek 3d sinyalini iki göze tam da olması gerektiği şekilde 1080p olarak veriyor. Hiç yorulmayan gözler ile müthiş bir 3d deneyimi. Şu anda sahibinden de bir arkadaş 55c6v tv sini 6200 tl civarına veriyor aklınızda bulunsun. Sony nin artıları çok fazla sonuçta bir led tv ancak siyah seviyesi çok yüksek youtube da b7 vs xe9005 kıyas videosunu izlemelisiniz. Saha ve surat renk konusunda kesinlikle referans değerinde. Ben b7 yi eler diğer seçenekler arasında fiyatlarına göre seçim yapardım. c6v nin artı 3d ve kavisi dışında verilen para ve alınan karşılık olarak düşünüldüğünde hangisini alırsanız aklınız diğerinde kalmayacaktır...

• B7 yi bugun bir yatım saat kadar inceledim . Siyah performansı cok güzel fakat ısık olarak yeterli parlakllığı aladım acıkcası . Evet güzel olması gerektiği gibi fakat nit olarak biraz daha yukarıda olsa çok iyi olacakmış. Sonra q serisi tvlere baktım parklaklık cok iyi siyahlarda hiç fena değil ama 10000 tl etmez malesef 6500 7000 bandı harıka olbılordi q serisi samsungların . İzlediğim film m2ts formatlı ham buluraydı her iki tvide sorunsuzca oynattı . Webos 3.5 cok kolay ve başarılı bulddum . Samsungta iyi ve kolay fakat webos 1 tık daha iyi geldi kullanım kolaylığı olarak . Sonuca gelirsek gönül isterdi qled almak fakat aradakı fiyat farkına cok daha fazla urun alınabılır diye dusndum . Bayiden son kalan kapalı kutu 55mu9000 aldım ve cıktım . Tv servis ile beraber gelip kurulumu yapcaklar. Şimdi sony al diyen arkadaşlar olacak elbet ama sony bulundupum yerde yok ve 6500 tl vermek istemedim . 5250 den mu9000 ini 9 taksit seceniği ile almış bulundum. Şimdi sıra geldi tvnın gelip kurulumunnyapılmasını beklemeye . Yaklaşık 3 haftadır bu bokumde takılıyorum bu soruşarın karmaşaların ardı arkası kesilmez . Ha şunuda soyleyim bugun phlipsimaradım 8602 ler gelcek va panel ile eğer gelmiş olsaydı ambşlaght modundan dolayı alıp direk gecmiştim . İpslerin parlaklık seviyesi malesef az kalıyor va ve sva şara gore herkese iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsungun geçen seneki s serisini yakalar gibi duran tek u modeli mu9000 ayrıca tasarımı çok şık arkadan kablo gizleme özelliği çok hoş bir özellik. şimdiden hayırlı olsun hocam umarım çok memnun kalırsınız. samsung qled için 1500 nitlik tavan değeri iddia eder iken mu9000 için 1000 niti vaadediyor daha da ötesi 55 inchden itibaren 10 bit panel kullanıyor. Türkiyeye gelmeyen 49 inch boyu anlamadığım sebeplerden 8 bit panele sahip. Tv gelince özellikle ışık sızmaları ve bulutlanma ile ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
  • alpearl72 A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle..55xe9005'den gerçekten çok memnunum.. korktuğum hiçbir sorunla karşılaşmadım..her iki TV'yi markette incelediğimde 9005'de siyahların keskinliği b7'den daha iyiydi..belki ince ayar yapmak gerekiyor du bilmiyorum..buna rağmen 65c6v aklımda kalmadı desem yalan olur..kavisli TV istememe rağmen 65" TV Alacak olsam bu modeli tek geçerim..yani ben kaliteliyim diye bas bas bağırıyordu..mu serisi benimde düşündüğüm bir modeldi ama led TV'lerin en büyük sorunu ışık sızması, bulutlanma,banding v.s gibi sorunlar sebebiyle Sony bana daha çok güven verdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

Aynen öyle..55xe9005'den gerçekten çok memnunum.. korktuğum hiçbir sorunla karşılaşmadım..her iki TV'yi markette incelediğimde 9005'de siyahların keskinliği b7'den daha iyiydi..belki ince ayar yapmak gerekiyor du bilmiyorum..buna rağmen 65c6v aklımda kalmadı desem yalan olur..kavisli TV istememe rağmen 65" TV Alacak olsam bu modeli tek geçerim..yani ben kaliteliyim diye bas bas bağırıyordu..mu serisi benimde düşündüğüm bir modeldi ama led TV'lerin en büyük sorunu ışık sızması, bulutlanma,banding v.s gibi sorunlar sebebiyle Sony bana daha çok güven verdi..

Bu sony 9005 modelinde hiç m2ts uzantılı ham bluray filmi oynattınız mı performansı nasıl acaba

Bende webos3.5 ta oled b7 ve samsung tizen 3.0 da qled te dedenım sonuç mukemmeldi

• bugün media markt da satıcı bütün oledlerde 2017 modellerde bile yanma yapışma sorunu olduğunu söyledi özelikle de LG c6 lar da hatta gösterdi ekranın ortasında led lerdeki bulutlanma gibi birşey vardı 22000 tl lik Sony oled de bile bu gölge vardı panelin ortasında oled yanma sorunu bu şekilde mi oluyor bilemiyorum ama ben sadce logo yanması sanıyordum bayağı gölge var belli oluyordu panelde 2016 larda bu sorun tv kendi kendini silme yapıyor diye biliyorum dedğimde desatıcı sony oledi 3 kere sildim ancak bu kadar oluyo gitmiyo belli oluyo dedi bu sorun hakkında bilgi verebilecek varmı şimdiden teşekkür
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.