ben 56 lwl warior oldum yeşil kutu aldım bunu kırdırıyımmı yoksa satıyımmı satarsam ne kadar paraya satılır gb cinsinden söylemeyin.napıyım yani.
Kısacası Sat Ama Şans İşi.O Gün arkadaslarım kırdırdı bir sürü pot ve chitinler.ben bir kırdırdım raptor.tamamen sans güvenmiyorsan sat 9 10 gb galiba :(
quote:
Orjinalden alıntı: duruduru
ben 56 lwl warior oldum yeşil kutu aldım bunu kırdırıyımmı yoksa satıyımmı satarsam ne kadar paraya satılır gb cinsinden söylemeyin.napıyım yani.
server ?
quote:
Orjinalden alıntı: Knight_TR
quote:
Orjinalden alıntı: duruduru
server ?
server dies
sat bence ben arkadasa olympiada 2 tane md verdiler +7 oda verdi bende kendikimi 1 ay önce 750 m birde +3 totoya değiştirdim
beramusta 2 gün önce 13 gb'a sattım. bugün baktım pazarda 900m-999m arası satıyorlar.
arkadaşlar bu yeşil kutunun bugu YENİDEN oluyor aresde hekres cayır cayır bagırıor buy yeşil kutu die eer girebilirsem ss inde koyarım ama pre bitti cafedede cocuklar yapıcakdı ama giremediler su oyunu bi düzgün oynayamıyıcakmıyızzz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme