Şimdi Ara

561 puan alıp bilkent mat yazan adam (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
6.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu adam şuan yanımda beraber yazıyorum adam idealist biz gibi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağzı olan konuşmuş lel
  • Söyle hayalleri peşinde kosan insanlardan biraz olsa bu ulkede dünya devi oluruzda işte 3 meslek var memlekette muh.tıp hukuk koyun etkileşimi gibi hayalı olmayanlar bu mesleklerde sırf populer diye yazk
  • bence hayallerının peşinden gitmekle dogrusunu yapmış helal olsun.
  • matematik fizik kimya gibi bölümler bizim ülkemizde ayaklar altında. Oysa bilimi geliştiren temel bölümler bunlar. Hep boş kalıyor kontenjanları. Yazık günah. ODTÜ itü Bilkent Boğaziçi dışında bütün matematik fizik kimya biyoloji bölümleri kapatılmalı.
  • vay helal olsun isteğine göre yazmış adam riske girmiş demişsinizde orda mutlu olmasa yarın bir gün tekrar sınava girse yine istediği yerin puanını alacak kadar iyi yapar zaten bu arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Yazik vallahi o puani alip nasil icine sindirerek okuyacak o bolumu acaba

• helal olsun böyle insanlarla tanışıp konuşmak çok isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

matematik fizik kimya gibi bölümler bizim ülkemizde ayaklar altında. Oysa bilimi geliştiren temel bölümler bunlar. Hep boş kalıyor kontenjanları. Yazık günah. ODTÜ itü Bilkent Boğaziçi dışında bütün matematik fizik kimya biyoloji bölümleri kapatılmalı.

Katılıyorum. Temel fen ve sosyal bilimler kesinlikle yıldız üniversiteler dışındaki yerlerde açılmamalı, açık olanlar da kapatılmalı. Maşallah nerede FEF varsa orada biyoloji, fizik, tarih. Bol olunca puanı da düşük oluyor, doğrudüzgün bir yere yerleşemeyenler buralara kapağı atarım diye düşünüyor. Seçkin ve idealist öğrenciler yerleştirilmeli bu bölümlere, önüne geçeni alırsan ülkende bilim diye birşey yapılmaz tabi. Hem değer verilmiyor hem de eğitimi ...

• tübitak ek puan olayı nedir ya ben ilk defa burada duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eponine

bu adam şuan yanımda beraber yazıyorum adam idealist biz gibi değil

geçmiş olsunlarımızı ilet arkadaşa. neden 561 alıp matematiğe geldin sorusunu üniversitede neredeyse herkesten duyacak .
  • Geçen sene İstanbul-fizik 190puanla almıstı bu senede formasyon nedeniyle 220 ben babamın yüzünden tercih edecektim nerdeyse zorla yazdırıcaktı bana, adama helal olsun böyle bişey yaptıgı için.. Ben bu senede fef yazacağım ama hedefim var ilgim biyolojide benim ben biyoloji için varım ha istanbulu 0,5 puanla kacırdım ancak bu değildirki baska üniversitede basarısız olayım. Kocaeline gidip bölüm birincisi olabilirim... İstanbul olmadı diye ölecek halim yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

matematik fizik kimya gibi bölümler bizim ülkemizde ayaklar altında. Oysa bilimi geliştiren temel bölümler bunlar. Hep boş kalıyor kontenjanları. Yazık günah. ODTÜ itü Bilkent Boğaziçi dışında bütün matematik fizik kimya biyoloji bölümleri kapatılmalı.

Katılıyorum. Temel fen ve sosyal bilimler kesinlikle yıldız üniversiteler dışındaki yerlerde açılmamalı, açık olanlar da kapatılmalı. Maşallah nerede FEF varsa orada biyoloji, fizik, tarih. Bol olunca puanı da düşük oluyor, doğrudüzgün bir yere yerleşemeyenler buralara kapağı atarım diye düşünüyor. Seçkin ve idealist öğrenciler yerleştirilmeli bu bölümlere, önüne geçeni alırsan ülkende bilim diye birşey yapılmaz tabi. Hem değer verilmiyor hem de eğitimi ...

Bizim okulda bir eleman var adam 34 yaşında çoluğu çocuğu var fizik yazmış hazırlığa gireyim ingilizcemi geliştireyim sonra gideyim diye

• Dediğim gibi bu arkadaş kütahyada efsaneydi.acayip zeki biri olduğu zaten malum ama bu denli idealist biri olduğunu bilmiyordum.ben onun Hacettepe de tıp veya boğaziçi nde elektronik okumasını bekliyordum bu gerçekten çok şaşırtıcı oldu benim için.umarim ingilizcesini gelistirip amerika veya ingilterede matematiğini mukemmelestirip bir tane dünya çapında matematikçimiz olur.insallah onun gibi genclerimiz cikar yoksa bu ülke gelişmez.ayrica bir dönem ayni dershanede aynı siniftaydik önceden tanıdığım icin gurur da duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 22 Eylül 2013; 19:03:11 >
  • ne dersiniz bu sene de çıkar mı yeni 561 ler :D
  • Uludaga donmus burasi

• Helal olsun...
  • Sizene "oğlum".

Adam isterse "Çukurova" yazar.

"Zenginin malı,züğürdün çenesi" gibi olmuş.

Adam belki "idealist"

Belki "Bilim adamı" olacak...

Almış puanını isterse "mezuna kalır."

Helal olsun,

"Su ürünleri" de yazsa saygı duyarım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.